Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G. M. Valentine

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lennék a Tchibo-ügy felelősének a helyében, lehet, hogy ő sincs már ott. Mindenesetre a háttérben tovább zajlik az ügy, egyre jobb részekkel. Ezúttal nem egy megrendelt, de ki nem vitt, vagy kivitt, de oda nem adott cuccról van szó, hanem egy konkrétan leszállított darabot kér…..
Mia san Mia Hasta la vista, City! 2013.10.03 11:23:51
„Ahoj, poplacsek!” Ez a Terminátor 2 szlovák változatában elhangzott mondat is épp olyan városi legenda, mint a Manchester City tegnapi játéka. Dejóóó érzés a lelkem mind a két bugyrának (1. Bayern drukker bugyor, 2. Kárörvendő bugyor) leírni ezt a mai posztot. Miért…..
„A Bayern München azt csinál, amit akar.”   Ezzel a tegnap esti Bayern - CSKA meccsen elhangzott számomra nagyon kedves mondattal indítanám rövid kinyilatkoztatásomat a tegnapi BL napról.   Csak röviden akarok kitérni a Hannover 96 elleni múlt hétvégi meccsre és az…..
Mia san Mia Kitérő 2013.09.11 12:17:25
„A reklám után visszajövünk!”   …mondta a Bundesliga és két hét szünetre távozott. Persze ez nem a lazítás időszaka, legalábbis nem a válogatott játékosoké, akikből pedig akad pár a Bayern háza táján. Szombaton meglátjuk mennyi energiát vett ki a válogatott…..
„Éppen, hogy csak bejött a papírforma!” Drámai diadalban hódítottuk el az Európai Szuperkupát. Sokan jelentéktelen trófeának ítélték meg ezt a csúzliágasba ágyazott féltojást, nekem speciel ez igazán fontos volt. Egyrészt, mert ilyenünk még nem volt, másrészt mert egy…..
Mia san Mia Rajzás 2013.09.05 12:36:13
Bár eltelt már több, mint egy hónap azóta, hogy a Zecke hadak kiszívták a vérünket a Signal Iduna Park gyepén, ennek ellenére úgy vélem, ez annyira fájó pont volt sokaknak, hogy most, amikor a kedélyek már lenyugodtak ideje újra feltépni a sebeket. :)   A meccsre a Bayern…..
Mia san Mia Los! 2013.09.04 15:30:25
"Minden kezdet nehéz." Ennél kifejezőbb mondatot nem is lophattam volna, hiszen tökéletes párhuzamot von a blog indulása és a Bayern Pep érájának kezdete között. Jómagam 1995 óta vagyok Bayern drukker az az 18 éve, így már hivatalosan is nagykorú Bayern szurkoló lettem,…..