Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borsodi gyerek

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kilencből nyolc meccset nyert a szlovák válogatott idén. Ételmérgezést szenvedett a finn csapat majd fele Budapesten, olvashattuk a híreket, és nem örültünk, hogy egy meggyengült csapattal kell kiállni, azon kívül persze, hogy megtudhattuk, miért nyertek a pfefferonik végül a…..
borsodi gyerek 2014.11.21 13:04:30
@Gyula bacsi: Azért ír magyarul, mert szlovákul író blogger van 1000, aki utál minket és ezért a kutya se olvasná.

Én spec szeretem olvasni a csipkelődő (sokszor kicsit utálkozó) írásait, szórakoztat.

Azt is éreztem már persze, hogy prágai látogatásaim egyikén szívesen elbeszélgetnék vele...
Ilyen meccsre várt már régen a cseh szurkoló! A cseh labdarúgó válogatott legyőzte Hollandiát a 2016-os Eb-selejtező küzdelmek nyitó meccsén. Janmaat kimaxolta a devecseringet. Csehország eufóriában. Bořek Dočkal a Václav Pilař góljai jelentették az elképesztő győzelmet a…..
Fantasztikusan kezdődött a hét! Először U21-es válogatottunk idegenben, Hollandiában (!) győzött és ezzel a csoport első helyén várja a 2015-ös csehországi Eb-t, az esti franciaországi Eb-selejtezőn felnőtt válogatottunk Kijevben, az ukrán oroszlánbarlangban diadalmaskodott,…..
Slovensko, do toho! Hülyemagyarok 2014.08.25 11:58:22
Avagy, "mit szuszogtok, mint tót a pinában?" Itt az újabb magyar hiszti, villámgyorsan elterjedt a Facebookon Peter Oravec szlovák szlengszótára, amelyet idén adott ki a prágai Maxdorf kiadó. A hír hallatán egyrészt szomorúan vettem tudomásul, hogy már húsz év eltelt a Braňo…..
 Vas Jánossal szerződést kötött a Slavia Praha jégkorongcsapata; ő az első magyar hokis, aki a cseh élvonalban szerepelhet. De mit szólnak a cseh drukkerek? Egy magyar a cseh bajnokságban olyan egzotikus, mint egy néger az NHL-ben? Javában zajlik a Slavia Praha nyári…..
Hol találják ki a Ferencváros meccseinek jegyárait? A Cink megírta, a Ferencváros új stadionjának megnyitó ünnepségének várható programját: Gripenek, fehér galambok és heroikus film, Kormánybiztos Úr, az Elnök Úr, Miniszterelnök Úr, behánytam. 2008-ban már Prágában…..
Mintegy kétszáz lengyel fekete öves futballhuligán miatt majdnem idő előtt fejeződött be az egyébként színvonalas focit hozó cseh "Ferencváros-Diósgyőr" derbi. A Cseh Labdarúgó Szövetség most a külföldről érkező huligánok ellen próbálna intézkedéseket bevezetni. A…..
Cigaretta-, alkohol-, kábítószer-fogyasztás és a szerencsejáték kategóriában Csehország rendszerint az élbolyban végez a Bloomberg minden évben közreadott éves jelentésében. Marihuána fogyasztásban a csehek egyértelműen világelsők, akárcsak az összesített listán. Éppúgy,…..
A magyar u15-ös válogatott elleni mérkőzéssel nyitották meg ünnepélyesen kedden Poprádon Szlovákia második Nemzeti Edzőközpontját (NTC). Az első már évek óta működik Szencen. AZ UEFA előírásainak megfelelő stadionban minden korosztályos válogatott pályára léphet. Ha…..
Szomorúan láttuk a hétvégén a magyarországi politikai jobboldal önbeteljesítő performenszét, Philip szerint tényleg nem maradt itthon más, mint a bő gatya és a fütyülős barack. Hogy az eset mégsem kapott különösebb visszhangot csupán annak tudható be, hogy aki csak öt percet…..
raklapfos Szánalomország 2013.09.07 12:11:21
Tegnap este beültem Miskolcon egy belvárosi szórakozóhelyre, ahol éppen koncertek és egyéb bulik hiányában belépésem pillanatában kezdték el vetíteni a Magyarország - Románia focimeccset. Gyorsan vettem egy üdcsit és azon nyomban fel is csendültek a magyar himnusz búvalbaszott…..
borsodi gyerek 2013.09.20 09:08:37
@adamo.blind: A fociról, erről a meccsről, a történelmi hátteréről az egésznek. Igazából olyan vagy te is, mint akiket pocskondiázni szeretnél, tudatlan, tájékozatlan, fölényes és sértő. Előre!
Megérkezett a több mint 6000 bosnyák szurkoló Zsolnára! Az előzetes várakozással ellentétben egyelőre mintegy 2000 vendégdrukkerrel kevesebb tartózkodik az észak-szlovák festői városban, ahol kedden este játsszák a 2014-es brazíliai Vb selejtező mérkőzését. Az odavágón…..
Szerdától bontják a Slovan Bratislava téglamezei stadionját, 2016-ra elkészülhet a pozsonyi klub és a szlovák válogatott otthona. A mintegy 20 milliárd forintnak megfelelő beruházást Ivan Kmotrík magánvállalkozó fizeti, az állam kiegészít. Elbontják a fradisták számára…..