Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rendor Akademia

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden évben van egy rakás új sorozat, amit a tévék úgy adnak el, mint a legújabb Lostot, CSI-t, vagy Modern családot, aztán három-négy hét után meg néz mindenki, mint a moziban, mert a sok pénzen beharangozott Formabontóan Új Sorozatról kiderül, hogy vagy nincs benne semmi…..
Az NBC egy klasszikus krimisorozatot, a világ számos részén a mai napig sikerrel vetített Gyilkos sorokat támasztja fel hamarosan, ráadásul egy Oscar-díjas színésznővel, Olivia Octavia Spencerrel a főszerepben. A 12 évadot megélt sorozat egy nyugdíjas tanárnőről szól, aki sikeres…..
Rendor Akademia 2013.10.25 15:28:17
Na, csak kibújt a közmondásos szög a zsákból, és kiderült, hogy a lóvé miatt nem lehet elkezdeni végre a Törtetők című HBO-sorozatot lezáró film forgatását. Egészen pontosan arról van szó, hogy a szereplőgárda egyik tagja, az Ari Goldot alakító Jeremy Piven szerződése…..
Rendor Akademia 2013.10.25 15:27:02
@Faluvégi Balázs: az van a cikkben, hogy nem tudnak megállapodni, és nem lesz forgatás, erre te leírod, hogy bármennyit kér, ki fogják neki fizetni. Piven jó színész, de ha nem lesz film, akkor bizony nem kap semmit, és kétlem, hogy a Selfridge-dzsel fog vagyonokat keresni.
Az idei tévés évadban egyelőre 23 sorozat mutatkozott be, ezek közül kettőt (Lucky 7 és We Are Men) már elkaszáltak, egyet berendeltek újabb évadra (Sleepy Hollow), egy (SHIELD) pedig megkapta a teljes évados berendelést. A többiek sorsa bizonytalan, de hogy mennyire azt legjobban a…..
Kedves, hőn szeretett olvasók, van egy jó (rossz?) hírünk. A Hírek kávé mellé címre keresztelt hírrovatunk mától véglegesen a közösségi médiára költözik. Még mielőtt mindenki elkezdene hevesen kommentelni és abban nőnemű rokonainkkal létesítendő szexuális kapcsolatra…..
Rendor Akademia 2013.07.02 20:06:03
@sixx: a hírblokk 50-100%-át akkor is látja az olvasó, ha nem kattint rá. Ergo nem fog rákattintani.

A nagyobb szopót meg nem értem, ha kirakod az adott hírt máshová, akkor ugyanazt miért nem lehet tömbösítve bekontrollcékontrollvézni naponta/kétnaponta egy posztba.