Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TiszakécskeBlog

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy fehér színű, Mitsubishi Pajero sofőrjét keresi a rendőrség, mert cserbenhagyta az általa árokba kényszerülő autóst Tiszakécske külterületén, a Szentkirályi úton. A rendőrség kéri, hogy aki részletekkel tud szolgálni az üggyel kapcsolatban, keresse a…..
Humorbombákat robbantanak szombaton kora este Tiszakécskén, a Művház. előtt. Fellép Csenki Attila és Benk Dénes stand-uposok, a rendezvény ingyenes lesz. Jó hír, hogy az Esőtánc előrejelzése szerint eső délutánra, estére már nem várható. A műsor 19 órakor kezdődik az…..
Kevesebben szavaztak Tiszakécskén, mint az országos átlag. Az eredmények is némiképp mást mutatnak: erősebb a Fidesz-KDNP és a Jobbik, mint az országos átlag, gyengébb az MSZP és a DK. 5 százalék alatt az LMP és az Együtt-PM is - van, ahol szavazatot sem kapott Bajnai Gordon…..
14 jelölt közül a Fidesz-KDNP színeiben induló Zombor Gábor kecskeméti polgármestert választották meg erős többséggel képviselőnek a tiszakécskei szavazók. A választókerületet tekintve a második helyen Laskovics Diána, az MSZP-EGYÜTT-PM-DK-MLP jelöltje végzett, azonban csak…..
Másfél év, végrehajtásban két két évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a kécskei rendőr, aki szolgálat közben megvert egy férfit. Társát passzív magatartása miatt marasztalták el, ő pénzbüntetést kapott. A két rendőr végig tagadta tettét. Jogerősen másfél…..
Olvasónk tájékoztatása szerint károkat okozott az Időkép által 65 km/órásnak mért szél Tiszakécskén vasárnap kora este. A Kereszt utca és a Virág utca mintegy tíz házára csapott le a vihar, amely kicsavart kerítéseket és megbontotta a tetőzeteket. Olvasónk szerint a lakosok…..
A kécskei Bercsényi utcai lángos büfé is bekerült Magyarország legjobb lángosai közé. A Lángos Voks Facebook-oldalon hónapokig lehetett szavazni a legjobb lángosokra, itt sikerült közel ötszáz szavazattal a kilencedik helyre befutnia a tiszakécskei büfének. A szavazók szerint…..
Egy bicikliző kisfiút ütött el eddig tisztázatlan körülmények között egy autó Tiszakécskén, a Herman Ottó és Károlyi Mihály utca (azaz a majdnem Tiszakécske Blog utca, ami amúgy Vincze János utca lett) kereszteződésében, szeptember 6-án csütörtökön délután. A…..
Tizenkilenc gólt kapott két meccs alatt a Tiszakécske VSE a megye első osztályú labdarúgó bajnokságban. A Tomapa SE még augusztus 18-án gyepálta el otthon a vendég kécskei csapatot, a mérkőzés alatt összesen tizennégy gólt kapott a csapatunk. A második csapást augusztus 25-én…..
Félpályás útlezárás van érvényben a 44-es főút 30. kilométerénél, és szünetel a vasúti közlekedés is, mert fél egy előtt nem sokkal baleset történt a kerekdombi leágazásánál. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy Kecskemét felől Tiszaug felé haladó…..
 Zoboki Balázs és Kökény Attila koncert, tűzijáték és városi kitüntetések - ezek az idei augusztus 20-a sarkkövei. A város posztumusz tünteti ki a tavaly decemberben elhunyt Sánta Klára néptáncost. Programok, útlezárások, ajánló. Augusztus 20-i programok:18 órától…..
A BAON.hu úgy tudja: egy kecskeméti nő vesztette életét pénteken reggel a Szenkirályi úton. A helyszínen a megyei napilap riportere, azt tapasztalta, hogy teljesen egyenes útszakaszon haladt az autó, mikor megtörtént a tragédia. A kocsiban ketten utaztak: egy negyven év körüli…..
Érdemes betartani a megengedett sebességhatárokat, mert szerdán (augusztus 14-én) ellenőrzi a rendőrség a közlekedők sebességét Tiszakécskén és környékén. Alább közöljük, mikor és hol lesznek kint a háromlábúk a Bács-Kiskun Megyei…..
Elsőfokú, citromsárga riasztást adott az Országos Meteorológiai Központ (OMSZ) a Tiszakécskei Járás területére is, ma este (hétfő) 22:48-kor. Enyhülés jöhet a 40 fok közeli meleg után. Késő este északnyugat felől hidegfront érkezik. Hatására az északnyugatira forduló…..
Szinte biztos, hogy megdőlt az 1983-mas tiszakécskei melegrekord - írta vasárnap az Index. Ma már azt írják, melegebb volt ugyan, éppen városunkban is, mint az 1983-mas mérés, mégsem dőlt meg a rekord, sőt, igazából nem is mi tartottuk a július 28-i hőségmaximumot. Most mi van?…..
A legmagasabb, harmadfokú riasztás van érvényben Tiszakécskén, vasárnap (július 28.) éjfélig. Az Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint fokozott hőségre kell számolni, a napi középhőmérséklet pedig 25-28 fok között alakul. Posztunk írásakor (14:45), az Időkép…..
A hétvégén tartják a II. Tősrock Fesztivált Lakiteleken. A fesztivál különlegessége, hogy a zenei programok mellett fürdőzésre is van lehetőség a Tősfürdőben. A rendezvényen több kécskei zenekar is fellép majd. Két szerencsés olvasónkat pedig mi juttatjuk be az idei bulira!…..
Csaknem 700 millió forintból újítják fel a kerekdombi termálfürdőt, a munkálatok megkezdődtek. A tervek szerint jövő tavasszal adják át a felújított fürdőt, mely ezentúl nem csak nyáron, hanem egész évben üzemel majd. Új munkahelyek is létrejönnek. A több mint 700…..
Gyermekszépségversenyt is rendeztek idén a Tőserdő Szépe versenyen Lakiteleken. A Holt-Tisza partján egy hatéves tiszakécskei kislányt választottak a legszebbnek a hétvégén - írja a BAON.hu megyei portál. Tizennyolcadik alkalommal rendezték meg Lakiteleken, a Holt-Tisza partján…..
Ma már dupla annyian dolgoznak a Hechinger Hungary Kft. kécskei üzemében, mint 2009-ben. A válság múlóban: mára profitot is termel az autóalkatrészeket gyártó cég, amely az egyik legnagyobb helyi munkáltató - derül ki az autopro.hu portál cikkéből. Stabilan tartja a…..
Elfogadták a rendkívüli testületi ülésen a zajrendelet módosítását, így érdemes figyelni arra, mikor nyírunk füvet, vagy hallgatunk zenét. A zajrendeleten némiképp puhítottak módosítottak Polyák József alpolgármester kezdeményezése nyomán. A Tisza-parti…..
Többször is undórítónak nevezte Károlyi Mihláy munkásságát az egykori miniszter- és köztársasági elnök rokona a Duna TV-ben. Károlyi László beszéde néha zavart és nehezen kötvethető, de az világosan átjön, a Károlyi család nem tekint példaként a politikus…..
Vizsgálja a rendőrség a Tiszán kirajzó, védett kérészekbe gázoló motorcsónak ügyét - írja az Index. A hírportál korábban Völgyi Attila fotóriporter blogjára hivatkozva írta meg, hogy az állampolgári bejelentés szerint június 23-án a délutáni órákban a Tiszainokai…..
Két éves támogatói szerződést kötött a Duna Aszfalt Kft. és az NBI/B Keleti csoportjában induló Kecskeméti TE KK férfi kosárlabda csapat. A kécskei székhelyű cég névadója lett a megyeszékhely kosárcsapatának. A hír nyomán Lehel Zoltánt, a cég szóvivőjét kérdeztük…..