Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brinell Vickers Rockwell

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jennifer Teege könyvében ír élete felfedezéséről. A nigériai-német nő ugyanis rájött, a hírhedt náci, Amon Göth unokája. Teege kisasszony látta az 1993-as Schindler listája című filmet, amiben a „Plaszow mészárosaként” is ismert Göth szerepét Ralph Fiennes játszotta.…..
A tegnap nyilvánosságra került, rövid petíciót, amelyet – nálam kiválóbbak társaságában – én is aláírtam, és amely egy római katolikus hittankönyvnek a homoszexuális cselekedetet halálos bűnként bemutató passzusát támadta, sok erős kritika érte a facebook…..
Brinell Vickers Rockwell 2013.09.16 02:21:01
@Földi Bence: Oszt az a csavar mi a fasztól svéd?
A napokban igen komoly esemény rázta meg a brit médiát, erős visszhangot kiváltva világszerte. Alan Rusbridger, a patinás brit baloldali napilap főszerkesztője hétfői vezércikkében azt írta, hogy a brit nemzetbiztonsági hivatal átvizsgálta a székházukat. A Guardian volt ugyanis…..
Brinell Vickers Rockwell 2013.08.23 03:04:31
@Bloodscalp: És a kitántorgó magyarok egyik legnépszerűbb célországa.
Hajnali 7-kor szálltam fel a napokban a BKV helyi járatára, hogy elkezdjem végre a nyaralásomat, amikor a buszon reggeli nyűglődéseim kellős közepette, jól megérdemelt morgolódásomban majdnem levitte a fejemet egy orbitális nagy baromság (tévhit) két idősebb hölgy előadásában.…..
Több előolvasó is található a közösségi oldalon, akinek adok a véleményére. A médiakutató Bajomi Lázár Péter például Dessewffy Tibor írását ajánlotta figyelmünkbe az Élet és Irodalomból. Átrágtam magam a cikken, és csakugyan figyelemre méltó. A szerző egyebek mellett…..
Brinell Vickers Rockwell 2013.07.14 11:26:34
@CSENDES: Úgy látom, a Fityisz legalább azt komolyan gondolja, hogy a család a létező legfontosabb dolog a világon...