Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zatyi József

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem fogják könnyen adni, az biztos. Az USA bele fog menni egy totális háborúba, minthogy engedjék összeomlani a mocskos rendszerüket. Végül is ennek a tanúi lehetünk minden egyes nap, ami egyre közelebb visz a 3. világháború kirobbanásához... Preparing for the Collapse of the…..
A bicósok feketével írhatják 2016.10.13-át, ezen a napon ugyanis a magyar rendőrség hivatalosan is megállapította, hogy legális kerékpárt lopni. Jelmondatuk megváltoztatásán is gondolkodnak a következőre: Lophatsz és megvédünk. Most megyek feltörök egy autót, nem ellopom, csak közlekedési céllal…..
Zatyi József 2016.10.21 19:47:20
Beleolvasva néhány kommentbe véletlenszerű sorrendben, jól látszik mik a hatásai pl az index megmaradt olvasótáborának az eszetlen politizálásnak és antifa üldözési mániának meg az ebből eredő hír negligálásoknak.
Tolvajkergetők munkássága a ti hiányzó ismeret anyagotok, és ha akkor van némi ész és felismeritek annak a mozgalomnak a valódi lényegét most nem sírnátok itt, de fontosabb volt a nácizás, hát szorítsátok erősen az eredményt.
1 Valaki azt írta olyan drága lakat kell a gépre hogy bűncselekmény legyen a lopás.....drága már anno a TK első évadában is a bűncselekményi értékhatár és szabálysértési összege 250 ezer ft volt. Az akkor megépített csaligép értéke ezért lett épp ennyi.És ezért vitték fel az értékhatárt következő évben 500 ezer ft, IGEN jól olvassátok ötszáz az az ötszázezer ft-ra. Igen ebben már befér néhány olcsóbb használt kisautó is, bizony...éljen a hősi antifa harc, jó sokra mentetek vele. Ma már az olcsóbb autó is szabálysértési értékhatár alá esik csak...A törvényt Navracsis Tibor terjesztette be.Sose tudtuk megkérdezni tőle honnan a remek ötlet.
2 A zár nem attól zár hogy miből van. Ha rákötök a bringára egy madzagot és kötök rá egy papírt felirattal : "ne lopd el!" Akkor jogszab szerint ez jogi zárnak minősül, és eltávolítása ugyanúgy zártörésnek minősül mint a 40 ezres lakat erővágózása. Ugyanis eltávolítása = a tulajdonos akaratával ellentétes cselekménnyel.
Drága zár tehát max időt húz de jogtechnikailag nem véd jobban mint a madzag + papír lefotózva.
3 Attól hogy valami nem bűncselekmény még büntetendő a szabálysértési tv miatt. Ide tartoznak pl a közlekedési bírságok is, de különböző állattartási birtokháborítási ügyek is. Zömmel pénzbírságos szankciók , vagy közmunka végzési kötelezettség, esetleg elzárás, kizárólag fogház fokozaton.Nyilván a TK-nál anno nem ezt céloztuk meg hanem a min 1-2 év elzárást fogház vgy börtön fokon attól függ hogy, ki és milyen priusszal esik pofára a jeladós bringával.
4 A beszkennelt képen az indoklás:
"Továbbá miután nem gépi meghajtású jármű, ezért jármű önkéntes elvétele sem állapítható meg"
Bocsika de mikor írták át a Kreszt?
Több példa is lelhető benne de csak egyet citálok, a követési távolság normaszövegét 2016 os hatályosból:

"Követési távolság
27§ [.....]
Nincs szükség ilyen követési távolság tartására
a) ha
[.....]
c) egy nyomon haladó jármű (kétkerekű motorkerékpár, segédmotoros kerékpár vagy kerékpár) követése esetén."

idióta rendőrje vagy kije írta nem tud különbséget tenni a jármű és GÉPJÁRMŰ között.....de jogosítványt a bringásoknak! Persze ,ha veled kibasztak akkor basszanak ki mással is....Nem mintha a sok szabálytalan és veszélyes gépjárművének zömét nem jogosítvánnyal vezetnék....ennyit segít rajta.
Pár napja a Facebook törölte a Tolvajkergetők nagyjából 180 ezer lájkkal bíró oldalát. Mivel több ismerősöm követőjük volt és lelkesen osztotta a posztjaikat és videóikat, így bennem már korábban kialakult egy vélemény erről az oldalról, és a hír kapcsán alkalmasnak…..
Zatyi József 2015.11.18 16:49:44
@volgyesikrisz:
Majd meglátom TE mennyire leszel agresszív ha 3 évig körbedobálnak annyi vaskereszttel amiből kijön a komplett Bismarck és Tirpitz csatahajó, mindezt úgy hogy a sok károgó :
1 Zéró jogi ismeretekkel
2 Zéró ugyismerttel
3 Zéró gyakorlati rálátással
Csesztet, miközben te hetente viszed vásárra bőröd olyanokért akiket egy hete még nem is tudtad hogy él valahol.
Ingyen saját költségedre , saját pénzeden néha még köszönetet se kapva attól akin segítettél véded azt a törvényes rendet amit elvileg minden állampolgárnak kötelessége lenne minimum betartani.És közben vegzálnak a hatóságok , órákat ülsz hajnalonként a rendőrségi várókban,a civil társadalmat meg szélhámos hangulatkeltők próbálják hangolni jól irányzott hazugságokkal.
Önbíráskodás tipikus példa. Aki mutat egy TK-s ügyet ahol önbíráskodás volt a vád akár az ügyészség, akár a rendőrségi gyanúsítás, akár a bíróság által annak becsókolok...Akkor honnan lett ez véve?
A rosszindultaból onnan. Utálom őket, meg nácifasisztarasszsista na akkor verem a billentyűket. És megteheti mert megvédik szintén szélhámos "jogvédők".
A mai napig jönnek levelek, hogy balhé van itt jöhetnétek ide is.És tudod miért? Mert sünség nem oldja meg azért.
Amikor olyanokat írsz hogy de akkor is rendőrségnek kellene megoldani ezeket az ügyeket, akkor olyan messze vagy még a jó kérdések feltételétől is , nem hogy megoldástól mint a Hubble telszkóp a Plútótol kb....Mi SOHA NEM JÖVÜNK LÉTRE HA A SÜNÖK TESZIK A DOLGUKAT.Nagybetűbel, ennyi.Maguk az alacsony beosztású rendőrök panaszkodtak nekünk arra hogy képtelenség a munkájukat jól és hatékonyan végezni....Jogot akartok védeni? Nosza rajta,ganézzátok ki a rendőrségi munka dadogósaságának az okait...Mi megtettetük azt a részt mi szerint ezeket az ügyeket nem lehet elintézni.
Látható a videóinkon mennyire nem lehet. Pár lelkes amatőr némi pénzmag, és ráfordított idő és másfél év alatt úgy felvertük a használt bringák árát, hogy volt év amikor jóformán senki se akart Bp-en bringát lopni. Debrecenben a mai napig ez az állás.Töretlenül kb 2 éve...akkor eddig mi volt az akadálya hogy ezeket az ügyeket felgöngyölítsék? És miért az az utat választotta pl a kormányzat a 2-ik évadtól, hogy felemelte a nagy értékre elkövetett bűncselekmények értékhatárát 200-ról 500 ezer ft ra?
Menj kérdezd meg Navracsics Tibortól ő terjesztette be a törvényt....De semmi összefüggés ugye....
Zatyi József 2015.11.06 23:50:21
Teljesen véletlenül találtam ár erre a blogra, jogszabályi szöveget keresetem.
Nos kedves főokos!
Szokás szerint a magát nagyműveltségűnek és széleslátókorűnek kikiáltókról kiderül-szokás szerint - hogy max akkor lenne széleslátókörű ha a viccben szereplő szadista kitágítaná kötőtűvel.....
Múlt héten kaptam meg határozatot arról hogy megszűnt ellenünk az eljárás és most tessék megkapaszkodni kedves blogoló:
BŰNCSELEKMÉNY HIÁNYÁBAN. Pont.Nincs de , meg ha , meg izé, meg szerintem, tudom jó lenne, de akkor sincs.
Az általatok annyit ajnározott független Magyar bíróság szerint az eljárásunk teljesen jogszerű volt.Ez tartott kb egy évig kideríteni.
Elárulom , mi kb 1,5 hét alatt terveztük meg az akciót.Kezdve azzal hogy Benyhéné összes iratanyagát átnéztük.Pl a jogerős bírósági végzést amivel 3 évig nem tudta kilakoltatni Borbásékat a lakásából 2 db - sztem korrupt- végrehajtóval se.
Talán a mélyen humánus és cociálisan annyira megértő személyek talán néha sírhatnának egy 50 feletti törékeny asszonyért is aki 60 éves korához közel saját családjában kénytelen megélni a folymatos agressziót.....
Érdekes őt úgy látszik csak mi sajnáltuk meg.
Az meg hogy mi látszik a videón meg mi nem , mit hallani meg mit nem.Drága komám, én voltam az aki azt vallotta hogy a Borbás előbb emelte a kezét mint ahogy TC felemelte a pisztolyt...Tudod miért?
MERT ÚGY VOLT BZMEG'... de okos itt mindeki a képernyő mellől.
TC egyetlen bűne hogy nem várta meg hogy pofán is verjék.
Sajnos az idióta hazai bírói gyakorlat csak akkor értelmez támadásként valamit ha az embert már szarrá verték a földön.
"Elment a kamera és hallottam hogy még verik"
Barátom, 8 napon belül gyógyult az a bűnöző fasz, stukkerrel együtt...Ott voltam láttam.Saját lábán beszállt a mentőbe, egy óra múlva saját lábán jött vissza.De annyira hogy este amikor elindultuk haza a rohamrendőrök gyűrűjében, ez a fasz odatelefonált vagy 12 cigányt autókkal, akik nem kicsit döbbentek meg amikor meglátták a sok rendőrt.Naná, hogy utána már ők se voltak annyira bátrak.Lefittyedt szájacskával bámulásztak kifelé a kis autókáikból....Ez a barom meg ott vergődött a rendőrsorfal mögött csak ők baszták kiengedni....Ennyi ész. Mit gondolt ha balhé lesz vele mit csinál a rohamrendőrség?
ÖNBÍRÁSKODÁS????!!!!
Drága gyermek, előbb olvasd már át a vádiratokat az összes ügyünkben.
A Tolvajekrgetőket egyszer se próbálta a hatóság megvádoni önbíráskodással.....Graázdaság az volt de őnbíráskodás???Az sose.Szar mi?
Hát ilyen amikor valaki tájékoztalan, de okosnak gondolja magát.
Miért mondom?
Mert egy okos előbb utána nézett volna.De te nem tetted. Tehát még lusta is vagy.Akkor meg kár volt az időt gépelésre vesztegetni.
Az egész blogod szokásos jogvédős halandzsa ál jogi meg ál tudományos szövegbe csomagolva arról hogy nem bírsz valakit,és nem tetszik valaki.
Mi nem futjuk meg ez kört simán megmondjuk az illetőnek hogy egy barom.Sztem átvehetnék a jogvédős felfogásúak .Telejesen feleslegesen fárazstanak ennyi áltudományos halanzsa megcáfolásával.
Ismétlem: BŰNCSELEKMÉNY HÁNYÁBAN!
Nem úgy mint szegény 2006 os okoska vezetők esetében elévüléssel, meg bizonyíték hiányában akér a maffiózóknál, meg azért mert van egy kazal éhező pulyénk és így kinnmaradhatunk a börtönből.Nincs bűncselkemény.Semmilyen.
A rossz hírem tehát az hogy a videón egy teljesen jogszerű eljárás látható:

www.youtube.com/watch?v=d1Z2YTGN_I8
Az előző három nap összefoglalója után jöjjön most egy kis előzetes a ma délutáni csapatidőfutam elé. Először is a legfontosabb szabályok: A csapatok a jelenlegi csapatversenyben elfoglalt hely fordított sorrendjében fognak rajthoz állni, elsőként az Argos-Shimano,…..