Regisztráció Blogot indítok
Adatok
white dragon

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mellékelt fotókat egy számítógépes kamera készítette. A képeken látható lakás tulajdonosa többször is rendellenes jelenségeket tapasztalt otthonában, gyakran érezte valaki jelenlétét. Egy alkalommal, mikor elment otthonról, több órán át bekapcsolva hagyta a webkameráját, hogy a szobáját filmezze,…..
white dragon 2018.10.17 13:16:48
@Equu1N0X: nem hinném hogy ŐrzŐk,vannak videók amiben pont árnylények vagy árnyak támadnak meg,vagy el esel miattuk,azt mondja a vidiben amit linkeltem hogy ritkán szólalnak meg,de mert mennek el? nem tudunk ártani nekik,nem hús vér lenyek
edves Prüstü, köszönjük a linket! Senki nem érti, miféle lényt lőtt le egy amerikai farmer. Az biztos, hogy farkashoz hasonló, de nem farkas. A farmer akkor lőtte ki a vadállatot, amikor az odalopózott a farm állataihoz. Az állami vadügyi szakértők megvizsgálták a tetemet, de nem tudják eldönteni…..
white dragon 2018.05.27 03:55:04
@Csiribusz: én is erre gondoltam ,a rozsomák másképp néz ki.szoktak a vadászok nagy farkasokat lŐni lehet hogy ez is olyan.
white dragon 2018.05.28 20:17:59
@EquuiNOX: farkas és coyot hibrid? én dogwolfról tudok asszem oroszok tenyésztették ki.
white dragon 2018.05.29 19:42:29
@EquuiNOX: a dogman encounters legújabb részeben azt meséli a szemtanú hogy úgy néznek ki a dogmanok mint hibridek farkas meg más hibrid,érdekes azt mondja a vadcseresznyét eszik a fáról,meg lovasoknak grimaszolt az egyik és ment tovább.
Az alábbi cikket White Dragon nevű olvasónk küldte. Köszönjük! Szeged - Másodjára ölték le a birkáit Kecskéstelepen, a Palánkai utcában Nagy Istvánnak. A 70 felett járó férfi megdöbbent: állatait hétfő hajnalban szétmarcangolva találta. - Az ajtót átugorva már nem bír bejutni a kutya, tavasszal…..
Tóbiás Ferenc osztotta meg velünk ezt a történetet, ez úton is köszönöm neki. Az eset nem velem történt meg, hanem egy osztálytársammal, akinek a kilétét nem szeretném felfedni! Székkutas fele laknak, ahol több birkát is tartanak. Az esemény pontos időpontját nem tudom,…..
A marsjáró újabb felvételein szokatlan anomáliákat véltek felfedezni. Egyes megállapítások szerint marslakók követhetik a Curiosity marsjáróját. A vörös bolygón járó marsjáró felvételeit egyébként bárki böngészheti a NASA weboldalán. Bármilyen általunk vélt érdekes részletet itt megtekinthetünk…..
white dragon 2017.02.23 19:36:38
@Csiribusz: szerintem minden marsi dolog csak szórakozás,szerintem hamisak mind,bármi van elmosódott,homályos,nincs olyan gép ami tiszta képet csinál?minden képnél ez van,szornyek,urlények,stb, ami igazából van a marson és a holdon,sose fogják megmutatni.
Tavaly augusztusban valami olyat láttam, amire nem találok magyarázatot. A Szigetközben bicikliztem, amikor hazafele indulva az út menti bokrok között megpillantottam valamit. Először azt hittem, kidobott rongy vagy szemét. Nem is foglalkoztam vele, csak messziről szokatlan volt a formája. Aztán,…..
white dragon 2017.02.09 13:12:28
@szczgvtr: Te melyik lénnyel taliznál?én a michigani vérfarkasra lennék kíváncsi,barátom mostanában mesélt dolgokról amiket más mesélt neki,kár hogy ezek sok év után kerulnek napvilágra.
white dragon 2017.02.12 15:22:48
@szczgvtr: vagyis érdekel minden,a nessit nem találják sehol,a tobbi biztos olyan helyen van ahol nem járt ember,lehet más dimenzióból jonnek,a dogmanos egyik képen egy kisebb lény van a hátán,barátom szerint vagy szurkek házi kedvence,vagy azok is urlények.barátnom mesélte hogy volt dolga egy szoros lénnyel,lebénult nem tudott mozogni,de olyan nehéz volt hogy rengett a padló a súlya alatt.pont ilyen lényrol mesélt barátomnak egy ismerose,azt mondta inkább medvére hasonlított.azért érdekes mert a michigani lényt szokták medveszerunek írni szemtanúk,lehet ugyanaz.
Bizonyára Önök is olvastak, hallottak már a „vén banyáról”, aki általában gonoszként jelenik meg a mesékben, filmekben. Ha hiszik, ha nem, vannak emberek, akik találkoztak is a Vén Banyával, aki vicsorog, meredten bámul, húzgálja a hajakat, fojtogat, és egyéb módon ijesztgeti áldozatait.  Mi is az…..
white dragon 2014.06.12 10:25:39
@EquuiNOX: rémisztő lehet egész éjszaka vele.hívd fel ezt:06204444568,Blázsovits sándor.reiki mester volt már aki mondta sikerült elűzni a szellemet nála,mond el mi a probléma,lehet több kell majd egy fehér gyertyánál,szerintem démonféle az a csaj aki téged kísért.pestre is feljár 2 hetente.
white dragon 2014.06.13 12:27:15
@EquuiNOX: ok.
white dragon 2016.11.11 20:35:31
@Csiribusz: igen ahogy mondod,arra gondoltam.
Ezt a titokzatos fenevadat 2013-ban a venezuelai dzsungel mélyén találták olajmunkások. Egyesek úgy vélik, ez lehet a chupacabra, míg mások szerint a Földön hátrahagyott idegen bestia teteme.     Vajon tényleg földönkívüli szörnyről van szó, vagy csak egy hétköznapi ormányos medve oszladozó…..
Képzelet vagy Valóság? UFO-baba? 2015.11.12 20:20:07
Már megszokhattuk, hogy a Keleten mindig sok furcsaság történik és nem egyszer születnek meghökkentő kinézetű utódok. Nem lehet tudni, mi ennek az oka, talán csalás vagy valami genetikai machináció? Indiában megint különös csecsemő született. Amikor az anya azt kiabálta, hogy…..
white dragon 2015.11.16 10:18:49
Meghökkentő képsorok járták be a világsajtót mostanában. Brazília fővárosának egyik negyedében, Ceilándiaban különös lényt filmezett le az egyik térfigyelő kamera. A kreatúra – mit is tagadjuk – éppen úgy néz ki, mint valami mesebeli farkasember.    Brazíliában – ahogy általában a latin…..
  Ezek a furcsa jelenségek jelentek meg szerte a világon az elmúlt pár napban. A képeken jól kivehető, ahogy a fénysugarak a semmiből jelennek meg Olaszországban, Floridában és Mexikóban. Ki, mit gondol, mi lehet ez?     Forrás: adatlistazo.hu..
/Az őszinteség kedvéért el kell mondanom, vannak cikkek, melyek idegen nyelvből lettek átvéve, így előfordulhat véletlen félreértés a fordításban, esetleg egy-két mondat kimarad vagy betoldódik. Megengedtem magamnak annyi szabadságot, hogy a magyarítás, illetve az olvasmányosság érdekében, kicsit…..
white dragon 2014.08.17 20:05:08
/A cikk idegen nyelvből lett átvéve, így előfordulhat véletlen félreértés a fordításban, esetleg egy-két mondat kimaradt vagy betoldódott. Megengedtem magamnak annyi szabadságot, hogy a magyarítás, illetve az olvasmányosság érdekében, kicsit kikerekítettem a mondatokat. Ha ennek ellenére valaki úgy…..
white dragon 2014.05.05 10:22:25
@darksiders: lehet igazi,de van a szörny hátán,vállán egy kis majom vagy mi ez fura.
white dragon 2014.05.14 09:25:54
@darksiders: facebookon tudok képet mutatni
white dragon 2014.05.15 14:24:07
@darksiders: tudatosan555@gmail.com
Egy titokzatos szörnyről készült felvétel kering a világhálón. Sokan izgatottan találgatják, miről lehet szó. Vajon új faj született? Vagy a mitikus lény, Chupacabra holttestére bukkantak?  Ijesztő szörny borzolja az internetezők kedélyeit. A teremtményről készült fotót egy Jonah King nevű férfi…..
Állítólag Annabelle egy átlagos rongybaba volt, ám a '70-es évek eseményei teljesen másról tanúskodnak. Ugyanis, a házban, ahol a baba tartózkodott, rejtélyes és ijesztő dolgok estek meg. Mi történt valójában? Valóban egy átlagos babáról van szó?   A valóban rémisztő The Conjuring (Démonok…..
Azt mondják, a csodák sosem érnek véget. 2012 nyarán a nigériai Jigawaban egy asszony kecskelábú, nyak nélküli kisbabát szült. Az anya arról panaszkodott, hogy mindez már negyedszerre történt meg vele.   Az eset nem sokkal azok után történt, hogy pár héttel korábban ugyanebben az országban egy…..
white dragon 2013.07.16 16:22:15
/A cikk idegen nyelvből lett átvéve, így előfordulhat véletlen félreértés a fordításban, esetleg egy-két mondat kimarad vagy betoldódik. Megengedtem magamnak annyi szabadságot, hogy a magyarítás, illetve az olvasmányosság érdekében, kicsit kikerekítettem a mondatokat. Ha ennek ellenére valaki úgy…..
/A cikk idegen nyelvből lett átvéve, így előfordulhat véletlen félreértés a fordításban, esetleg egy-két mondat kimarad vagy betoldódik. Megengedtem magamnak annyi szabadságot, hogy a magyarítás, illetve az olvasmányosság érdekében, kicsit kikerekítettem a mondatokat. Ha ennek ellenére valaki úgy…..