Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Motoros Bogár (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.11.24 08:13:17
A szabadon engedett ragadozó Az autó elektronikájára nem mondhatjuk, hogy elfogadható, hiszen a Fiat Cromából származik (régi olasz elektronika, gondolom nem kell senkinek bemutatni ...). Az elektromos ablak nagyon vicces tud lenni, amikor fél percen keresztül szenved, amíg teljesen…..
Két évvel ezelőtt volt egy autóm, melyet legalább annyira szerettem, mint anno a Renault 15GTL-emet: egy 166-os Alfám. Hathengeres, benzines, csodás (és használhatatlan) bőrbelsővel, takony GM-automatával és 17 literes fogyasztással. Sosem akartam eladni, ahogy az ember sosem akar…..
Centi vastag olajsár a második olajcsere után: úgy tűnik, a nyújtott szervizperiódus csak arra jó, hogy az autó kibírja a garanciaidő végéig. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Motoros Bogár (törölt) 2013.07.09 12:21:19
@Shadowbull: Gyanús, valóban. Én ezért szoktam vinni olajat a szervizbe, talán úgy nagyobb eséllyel cserélik le. A dobozt vissza szokták adni az alján a maradékkal, talán nem maguknak öntik kim hanem tényleg a motoromba kerül. És persze a gyári 20k helyett 15k a csereperiódus, habár ezután átgondolom a 10k-t is.
Motoros Bogár (törölt) 2013.07.09 12:47:13
@Kakimaki0123456789: Meg kellene nézniük a leeresztett olajat? Amit láttam, ott úgy csinálták, hogy a tölcséres nagy gyűjtőt alátolták, aztán abba szépen lecsorgott, csórikám meg addig eltűnt, talán kiment cigizni. Nem nézte azt senki, max én, 10 méterről, üvegablakon keresztül.
A márkaszerviz szakértelméről: volt, hogy az előre bejelentett kötelező szervizre háromszor kellett elmennem, mert az első két alkalommal valahogy nem volt nekik levegőszűrőjük. Állítólag mindkétszer szét is szedték a házát, és akkor döbbentek rá, hogy nincs alkatrész. Itt vidéken az sem nagyon opció, hogy elmegyek másik szervizbe, mert 70km-re van a következő.
Bármennyire erőltetik az EU-nál a dilettánsok a fogyasztáscsökkentést, nem érnek el vele semmit. Csak megszívatnak jó pár embert. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...