Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szülinap

31 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziámi macska Sziámi 2014.04.05 10:43:57
Üdv ezen a sziámi macskás oldalon. Itt sok érdekeséget megtudhatsz a fajta történetéről, standardjáról viselkedéséről. A sziámi az egyik legkecsesebb macska. Már NEM kancsal...
Dr Bubo egy uhu avagy nagy fülesbagoly fajú madár, aki lediplomázott az Orvosi Begyetemen. Háziorvosként dolgozik az erdőben. Némely terápiája eléggé furcsa, pl: kígyónak lábsó, madaraknak fogsor. A tüneteknek mindig keresi a lelki/ pszichológiai okait. Sajnos azonban ezen kórisme…..
Ő is madár, sólyom fajú. Az általános iskolában egy osztályba járt Dr. Bubóval. Az erdei rendőrség, az Erdőrség vezetője. Fellépése mindig gyors és határozott, nem szeret a dolgokon elmélázni. A legjobb megoldásnak azt tartja, ha mindenkit letartóztat...
Ő egy barnamedve (Ursus arctos) fajú állat. Az orvosi rendelőben dolgozik Dr. Bubó asszisztenseként. Nagy mérete és testi ereje ellenére mégis kedves és igazán nőies. Romantikus érzelmeket táplál a doktora iránt. Gyakran kerülnek olyan helyzetben mikor az erőfölényét kell…..
Már a nevéből is következik, hogy teknős fajú, Csőrmester beosztottjaként dolgozik az Erdőrségen. Gyakran lát el küldönci feladatokat is. Sajnos azonban sem a mozgása, sem az észjárása nem túl gyors, amivel gyakran kiakasztja parancsnokát. Gyakori reakciója a "Tudtam"...
Az alábbi színészek voltak a Kérem a következőt! szinkronhangjai:Dr. Bubó hangja    Szabó GyulaUrsula nővér hangja Csala ZsuzsaCsőrmester hangja Bodrogi GyulaTeknőc Ernő hangja Gyenge Árpád/Gera Zoltán..
Ez a nap arról szól, akinek névnapja van. A fél világ őt ünnepli. Lepd meg ezzel a kedves dallal az ünnepeltet, hadd érezze, hogy ez a nap csak övé. :)   )..
A névnaposnak elküldheted ezt a dalocskát, hogy szép legyen a napja. Dobostorta és sós perec helyett vidám perceket szerzel az ünnepeltnek. Ha pedig hétfőre esik a névnapja, így szombatot varázsolhatsz neki. :)   )..
Ha jókedvűen szeretnéd ünnepelni a névnapot, küldd el ezt a dalt. Nem csak boldog, hanem szép is lesz az ünnepelt névnapja. Ha nem tetszik neki, akkor majd megiszik egy dupla viszkit, esetleg egy dupla kávét. :P :D   )..
Ha arra vágysz, hogy igazi menő legyél, szükséged lesz egy fullos autóra és fullos házra. Ha mindez megvan, minden lány csak azt akarja majd, hogy te legyél a párja. Ilyen egy igazi gigoló! Boldog Névnapot!   )..
Én szeretem ezt a dalt, ünnepi. És tényleg úgy van, ahogy éneklik. Valahogy így telik el egy névnap. És van benne jókívánság is. :) :P )..
A karácsony Jézus Krisztus születésének megünneplése. Ilyenkor előtérbe kerül a szeretet és a megbocsájtás. Az ajándékok ezeknek kisérői.Dsida JenőKarácsonynak éjszakáján...Itt van a szép, víg karácsony,élünk dión, friss kalácson:mennyi fínom csemege!Kicsi szíved…..
Karácsonykor mindenkibe beköltözik a béke és pár napra mosolyogva ünneplünk. Az ünnepi asztal mellett beszélgetünk és nem nézve az időt, együtt vagyunk családunkkal.Sík Sándor:Karácsonyi álomMagyar karácsony fekete-fakójaÉs minden, ami mostani, múljon,Száz pici gyertya…..
A Karácsony fehéren szép. Ha kinézünk a meleg, ünnepi szobából az ablakon, akkor a szép havas táj látványa még ünnepélyesebbé teszi a szeretet ünnepét.Weöres SándorSzáncsengő    Éj-mélyből fölzengő- Csing-ling-ling - száncsengő.Száncsengő -…..
A feldíszített fenyőfa a karácsony jelképe. A gyermekek úgy tudják, hogy az angyalok hozzák és díszítik fel a karácsonyfát mindenkinek. Ezért izgatottan várják, hogy megszólaljon a csengő, ami azt jelzi, hogy elkészültek és beléphetünk a fához.Devecsery…..
A csengő a karácsony szava. Csilingelnek, hívnak bennünket, gyertek ünnepelni, szeretni, nevetni, együtt lenni. A karácsonyfa köré gyűjti az embereket, ahol közös ünnepség vár ránk.Benedek ElekA karácsonyfaCsingilingi, szól a csengő,Jertek, fiúk, lányok!Föl van gyújtva, meg…..
Születésnapi Torták Rózsa torta 2013.12.02 23:10:44
Hölgyeket, a rózsákat kedvelőket lephetjük meg ezzel a krémes, születésnapi különlegességgel. ..
Gyermekek kedvence lehet, ez a Disney figurás születésnapi torta. ..
A számítógépes játékok kedvelőinek: Angry birds torta. ..
Születésnapi Torták Minie torta 2013.08.03 19:56:17
Minie egér torta kislányoknak. ..
Születésnapi Torták Almatorta 2013.08.03 19:22:17
Akik nem szeretik az apple-t, azoknak, itt az alternatíva: almatorta. :D Tészta: 25 dkg liszt, 15 dkg hideg vaj, 35 g cukor, 2 ek hideg víz, csipet só. Töltelék: 75 dkg hámozott alma, 1 db citrom, 1 tk őrölt fahéj, 54 g cukor, 15 g étkezési keményítő, 10 dkg sárgabaracklekvár. ..
Születésnapi Torták ipad torta 2013.08.03 18:43:48
Az apple cég rajongóinak. ..
Gyermekek vagy képregénymániások kedvence lehet az alábbi superman -es születésnapi torta. ..
Hölgyismerőseinket, a barátnőnket lephetjük meg ezzel ez elegáns születésnapi tortával. A rózsák megfelelő ajándékok minden alkalomra, így születésnapra is...
Kutyamániás barátainkat ne hagyjuk kutya nélkül a születésnapjukon sem. Ezzel a tortával a kiskutya az asztalra is felkerülhet. :D ..