Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Proletár Dromedár, a sivatag tutaja

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi trutymógyártás zajlik a Quaestor-károsultak megmentésének ügyében. Az nyilvánvaló, hogy a hatályos szabályok szerint nem lehetett kártalanítást nyújtani - hiszen a kötvénykibocsátás világosan és egyértelműen kívül esett a Befektetővédelmi Alap hatáskörén. Már az…..
Varánusz Menj a picsába, Amerika! 2014.11.15 18:05:11
Meghasadtam. Egyszerre kezdtem tisztelni Viktort, és röhögtem ki ugyanabban pillanatban. De az utóbbi hetek teszetoszasága után végre megtörtént a valami, vagyis Kedves Vezető nertárs eldöntötte mit akar. Megszítta az orrát, felkrákogta ami odabent mind begyűlt lenyelhetetlenül,…..
Proletár Dromedár, a sivatag tutaja 2014.11.16 22:18:26
@taga20: @jöttem:
Nektek és a hozzátok hasonló kvalitásúaknak:
Méltatlan lenne hozzám, hogy olyan riasztó és alpári szintre süllyedjek, mint ti, de lehet, hogy nem is lennék képes rá.
Valószínű, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki követi azokat, akiknek nem imponál/t/ az esztelen ámokfutás és távoztak innen, amikor megelégelték.
Most én is befejezem.
Legjobb barátunknak, az USÁnak sikerült ami közel egy évtizede senkinek: lelökte, mit lelökte, lesöpörte trónjáról Leggyűlöltebb Ellenségünket, Ferit, és Jóbarát Andrét ültette a helyébe. Innentől André a főgonosz, minden rossz megtestesítője, az ártatlan…..
Proletár Dromedár, a sivatag tutaja 2014.11.13 18:02:46
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Nem elegáns dolog a "törpe" jelzőt használni. Főleg akkor nem, amikor meggyőződhettünk szellemi nagysága és testi mérete fordított arányáról...
Szíves figyelmedbe ajánlom a "mélynövésű" használatát!
Szeretett népeink! Nagy nap ez a mai, meghatottan állok itt előttetek. A keleti kiskaput kitártuk és örök barátokat találtunk mögötte. Megérte. Vagy legalábbis erősen remélem, hogy meg fogja érni. Nekünk. Meg nektek is. Mert annyi, de annyi bennünk a közös.  - Ti szeretitek a…..
Proletár Dromedár, a sivatag tutaja 2014.11.12 15:59:44
@AKIsTUDATLAN:
Nem hagylak kétségek között vergődni, ezért én elárulom neked, hogy nekik ingyenes, mi pedig fizetünk.
Most már nyugodj meg!
Na, tökfejek, például ezért szar a nerista kontraszelekció. Mert egymás között elképzelni sem tudjátok, hogy lehet valami máshogy, reagálhat valaki másképp, mint Móricka elképzeli.  Ez az ember nem Jóbarát André:         Lehet a reklámadós meakulpa megtette a…..
Proletár Dromedár, a sivatag tutaja 2014.11.11 09:50:03
@látjátok feleim szümtükkel:
A korrekt megoldás az, ha ő irányítja a vizsgálatot, mert mindenki a saját ügyét/ügyeit ismeri legjobban!
Proletár Dromedár, a sivatag tutaja 2014.11.11 11:21:35
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Én nagyon várom, hogy mivel fogják egymást kitüntetni (díszdoktori cím, csillag, kereszt, érdemrend, esetleg Arany Balta?)!
" A baloldal önmagával, és nem az emberek gondjaival volt elfoglalva." - mondja találóan az eddigi szövetségből frissen kiszakadó PM. Könnyen beszélnek ennyire okosakat, nem kellett hosszasan keresgéni a bölcsességet, nekik egy tökegyszerű önvizsgálat is elég volt…..
Varánusz Orbán: soha, soha, SOHA! 2014.11.08 11:29:38
Soha, soha de soha, tényleg soha, véletlenül sem soha, szándékkel sem soha, istenuccse télleg soha, de soha nem mondtam, hogy Oroszország követendő példa lenne! - bizonygatta a Főni Bajorországban. "Budapesti emberünk" - mondta róla ezzel egy időben a mértékadónak számító orosz…..
Proletár Dromedár, a sivatag tutaja 2014.11.09 19:00:30
@látjátok feleim szümtükkel:
11 óra körül jártam arra, mert az Erkel Színházban voltam jegyet venni. "Drágán add az életed!/39." kvalitású filmbe való sötétszürke, óriási füstöt eregető (ál)harci gépmonstrumok konvoja tekergett egy kisebb - eléggé lepusztult - háztömb körül.
A forgatás és a forgalom biztosításán ügyködő rendőrtől megkérdeztem, hogy háború van-e, vagy még a korábbi békeharc utolsó ütközetét vívjuk? Szegény nem válaszolt, csak furcsán nézett rám...
Lajosnak már megint bejött az élet. Legalábbis látszólag, és itt most nem feltétlenül arra gondolok, ami megjelent a Forbes magazinban. Jó, oké, az se kutya. De legyőzni a Vezért egészen más minőségű siker, mint zsebre vágni az osztalékot amit a soktagú közpénznyelő…..
Proletár Dromedár, a sivatag tutaja 2014.11.07 16:09:24
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mi a meglepő a fegyelmezésben?
Saját szememmel - többször - láttam, hogy az ideiglenesen hazánkban állomásozott katonákat felpofozzák és/vagy megrugdossák a feletteseik.
Alapelv, hogy a büntetés arányos a cselekménnyel.
A katonáknak verés, a fűtőházi vasutasnak pöröly dukált...
Rendnek kell lenni!
Varánusz Fideszes bosszúállók 2014.11.05 08:32:36
Ne véts. Legalábbis ne akkorát, hogy politikai ellenfélként indulsz A Párt jelöltjei ellen. Ezt tanuld te meg kedves idióta, aki még mindig a határokon belül képzeled jövődet és boldogulásod. Tudom, tudom, a Legfőbb Pufi szerint senkit nem hagyunk a zútszélén, sőt mi több, a…..
Úgy gondoltam hozzáfűzök ehhez valamit, ha már a lakájsajtó a flitteres férfitangapárt szintjére csúszik. Aztán úgy gondoltam kár a szóért, a véleményem elfér egy képen: Kicsit később eszembe jutott, hogy idén is gőzerővel készülnek a Bálványosi Szabadegyetemre,…..
Proletár Dromedár, a sivatag tutaja 2013.07.18 13:35:35
@sírbateszezazegész:
És nem az számít, hogy nő, vagy férfi, hanem az élvezet a fontos!
- ELŐRE! - A lófaszt! - HÁTRA! Na most aztán van baj, Feleim. A rezsidémonűzők irányt vesztetten bolyonganak, mint lapos fing a kormányszaunában. Az Országos Választási Bizottság másodikra átengedte a dohányrezsi-csökkentésről faggatózó népszavazási kérdést, amivel -…..
Proletár Dromedár, a sivatag tutaja 2013.07.11 11:16:23
@tristen2005:
A kukorica pedig tengeribetegséget okozhat!
Meg lettünk kúrva. Meg verve is. Legalábbi Morvai asszonyság talpig matyóban előadott kismiújsága szerint a vakkomondorosok pártyát a feleségverő EU ütlegeli és erőszakolja. Vadul. Amúgy mindenki ellenség, főleg a Tavares, aki nem az meg kommunista - legkomcsibb a bokroslajos -…..
Varánusz EL LEHET INNEN MENNI !!! 2013.07.02 04:57:42
A nemzet kettes számú Pótviktora a doktori balhé óta úgy fest, mint egy túlszteroidozott Pumukli, és bizony esze is annyi maradt a félkegyelműnek,  hogy ő legyen a ner Gyurcsánya. Mer'hogy kifogyott a muníció - vagy a habonyárpi szabadságon van - és ilyenkor a cizellált…..