Regisztráció Blogot indítok
Adatok
obuda21

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már az is önmagában undorító, hogy 8, 9 vagy 10 éves gyerekekkel politizál bárki, de az felettébb hányingerkeltő, hogy iskolában nyíltan buziznak és mocskolódnak a szélsőjobboldali szittyák nemzetmentés címszóval. Az már csak hab a tortán, hogy az előadó rossz magyar…..
obuda21 2013.07.01 11:32:35
Hát végigolvasva az embernek nincs kedve kimenni az utcára.
Arra gondolok , hogy ezek a polgártársak, akik zsidóznak-liberálisoznak-buziznak ott ülhetnek a villamoson mellettem és egy levegőt kell velük szívni.
Sok országban megfordulok, de ilyen hangnem - stílus nemigen fordul elő.
Mondjuk nem is csoda ha a parlament Elnökétől is kapják az elvi támogatást és az egész kormányzat cinkosan aszisztál ehhez a folyamathoz.

Már most sokan kijelentik , hogy itt csak ezen hatalom az üdvözítő! miért is? hogyan képzelik , hogy ember-csoportok nem azonos lehetőségekkel bírjanak ebben az országban. Bebetozni egy csoportot - ez elemi hiba !

Akit ide szült az Édesanyja - az ennek az országnak egyenjogú tagja . Függetlenül nemzetiségének és identitásának jellegétől. ha valaki ezt
megmeri kérdőjelezni- annak nincs itt helye. Mindenkinek megvan az esélye,
hogy gyermeke-unokája nemi identitása ne a szokásosra adódjon. Akkor mit tenne? kitagadná? megsemmisítené?

Itt amúgy sincs egyetlen polgár sem , aki "tiszta" magyarnak nevezheti magát.
Ezért a magyarkodás egyszerűen bohócság - majd egyidő után bűn. itt különböző nemzetiségű emberek egy nyelven beszélnek és próbálnak boldogulni.

Itt 10 millió magyar állampolgár próbál boldogulni. Ez azért megy egyre rosszabul, mert egyesek bűnbakokat keresnek származási alapon !

kiút csak normális - türelmes és szolidáris alapon lehetséges!

Akik gyűlöletet terjesztenek - azok rombolnak.