Regisztráció Blogot indítok
Adatok
György Kohári

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A migránsokkal való rémisztgetés világcsúcsát tartó magyar miniszterelnököt a valóság a legritkább esetekben sem befolyásolja. Megmutatjuk, mi marad ki a tényekről nem, csak a propagandáról tudósító kormánylapokból...
György Kohári 2018.08.19 21:31:06
@maxval balcán bircaman:
"Vajon mennyi esze lehet annak az embernek,aki
-elképzeli,hogy egy migráns bántja a feleségét,a gyermekét,az anyját,a családját,és emiatt halálosan retteg ??
Ugyanakkor megéli,hogy a kormány bántja a feleségét,a gyerekét,az anyját a családját,de ettől halálosan nyugodt ???"
György Kohári 2018.08.19 21:33:39
@maxval balcán bircaman:
Az EU határának hossza kb.22.000 km. A magyar kerítés kb.170 km.
  Csak aki elvakult az nem látja, hogy mi folyik a baloldali ellenzéki pártok háza tájékán. Az eddig jól-rosszul palástolt ellenszenv ma elérte a csúcspontját azzal, hogy a Népszava című újságban egy olyan lista jelent meg, ami egyáltalán nincs összhangban az MSZP-DK megállapodással. Vagy…..
Természetes, hogy a szülő félti gyermekét és nehezen engedi el egy ismeretlen környezetbe. Éppen ezért alakítottuk ki szülők, kísérők ajánlatunkat, mely tartalmazza a hozzátartozó útiköltségét, szállását, napi négyszeri étkezését, valamint a tábor alatti napok strand belépőjét. Ha ön úgy gondolja,…..
György Kohári 2016.07.18 18:01:04
Orbán Viktor nem szereti a veszteseket. Sok Fideszes politikus szembesülhetett már Orbán haragjával, ha egy vitában, vagy egy választás során alulmaradt. Ennek esett áldozatul Németh Szilárd, az országszerte ismert rezsipápa. Az ügy előzménye, hogy a csepeli polgármester nem…..
György Kohári 2014.05.10 11:18:18