Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tabuska

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anti a mentálhigiéniás kockázatokkal dacolva beült az Impulser egyik hőkamerás állapotfelmérős előadására, ahol megfigyelte, hogyan működik a számítógéps "nyereménysorsolás". 4 óra agymosás után sikerült a társaság felét kimenteni az egymilliós matrac…..
tabuska 2013.06.30 17:38:34
Az Impulsernél dolgoztam X ideig. Minden héten meg voltak adva a városok a helyszínekkel és az időpontokkal pl.: Kecskemét-Háry Hotel Hétfő 8:30 vagy 4. kerület Csülök Étterem (igenigen..étterembe is kimentek a baromarcúak a sz@ros műszereikkel), és addig kellett hívogatni azt a várost, amíg nem fogytak el az időpontok. Egy dolgozónak 10-15 "részvételi jegyet" kellett kiküldenie egy nap de pl hétfői időpontra 90 embernek kellett kiküldeni CC szinten, tehát pl csak Kecskeméten 450 ember kaphatott "részvételi jegyet" a termékbemutatóra. Szóval aki kap ilyen jellegű telefonhívást, szóljon az összes ott élőnek, hogy ne menjenek el erre, mert időpazarlás és átverés!
Azért is mentem el onnan, mert hányinger az, amit művelnek a nyugdíjasokkal és azokkal is, akik ott dolgoznak. Amikor megjelent a Forró Nyomon-ban a termékbemutatós adás, másnap a call center vezető és a csoportvezetők finomkodtak, hogy a cégnek semmi köze ehhez és hogy valami hiperszuper tanúsítványt is kapott a mágneses matrac és mennyi kórházban is használják ezeket. Aha, semmi köze...mivel nincs tv-m, ezért én is megnéztem neten azt az adást, napersze rögtön felismertem a matracot. Nincs köze...lol.
Szóval ismétlem, aki kap olyan hívást, hogy: "Orvosok által elismert, de az alapellátásban nem férhető hozzá, mivel nagyon drága diagnosztikai eszközökkel történik az analízis" szöveget hallja a "kifogáskezelésnél", kérdezze meg, hogy hol lesz, tegye le a telefont, majd szóljon a város többi lakójának, hogy NE menjenek el erre a termékbemutatóra!