Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Anonim.

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December harmincadikán vesszük fel az Égéstér 100-ik adását. Ami lehet, hogy valójában nem is ennyi, hanem mondjuk 95, vagy akár 102. Mindegy, nekünk ez a százas és úgy is hívjuk, úgy is készülünk rá. És ez nem egy akármilyen adás lesz, hiszen a stúdiót ezúttal…..
.Anonim. 2013.12.20 20:39:30
Az a helyzet, hogy én szó szerint Totalcaron nőttem fel, mindig néztem az adásokat és bár születésemtől fogva autóbuzi voltam 100%-ban biztos vagyok benne, hogy Ti is (akkor még első sorban ugye Winkli és Karotta) tettetek rá még jó pár lapáttal erre. Néztem mindig a műsorokat, könyvem is van, minden. Amióta követem a honlapot is, azóta nálam Pista, Papp Tibi, Csikós, Zách Dani és Stump Bandi a kedvenceim, Karotta és a Nr.1 Winkler mellett. Ezért nekem teljesen mindegy miről lesz szó, az biztos, hogy egy fenomenális adás végignézésében/hallgatásában lesz majd részem és már nagyon várom.

Amik engem igazán érdekelnének: - Mi a helyzet Winkler Cougar-jával, mikor sikerül végre eladni és utódnak be meri-e vállalni a FIAT Panda 100HP-t? (Amin egyébként én is nagyon gondolkozom első SAJÁT autóként, csak én kicsinek tartom. 190 centi magas vagyok és jobb szeretek kényelmesen ülni)
- Mi a helyzet a Tehénnel? Nagyon kedvelem a japán terepeseket és az amerikai piacos japán autó egy nagyon jó hangulatot tud adni. Tervezi-e a cserét, hiszen egy 16 éves autóról beszélünk.
- Bevált-e Karottának az Alfa 159? Persze gondolom abból hasonló elfogult vélemény nyilvánítás lenne, mint a Renault Avantime-ról. :))
- Mi Csikós Zsolt kedvenc Mercedese és érdekelne, hogy a legújabb típusok közül melyiket érzi igazán "jó Mercedesnek"? Ez alatt pl. az eleganciát értem, meg persze a feelinget. A mostaniak szerintem inkább a sportosságra mentek át és ez nekem pl. nagyon nem tetszik.
- Stump Bandi mesélhetne többet, ritkán lehet mostanában hallani róla, pedig baromi jó arc szerintem.
- Terveztek-e még olyan oltári teszteket csinálni, mint pl. a 20 éves Lexus LS400-é? Az nálam szinte mindent vitt.
- Ezen kívül pedig bármiről, nekem egyébként kifejezetten tetszik az, hogy nem csak autókról van szó (motorok kevésbé érdekelnek, de még tud az is érdekes lenni), hanem minden egyéb témáról is.
-Esetleg a Brutális fizikáról is eshetne némi szó, meg teljesen hétköznapi témákról is.
- Ha Kőbájker lesz, akkor a testépítésről is lehetne bővebben szó, melyikőtök hogy gondolja, milyen gyakran, hogyan kell edzeni úgy, hogy annak eredménye is legyen.

Amiben Ti benne vagytok gyerekek abból szar nem sülhet ki. Eszméletlen formák vagytok és persze kíváncsi vagyok bármilyen témában az álláspontotokra, mert nagyon jó az a stílus, amit képviseltek!

Tisztelettel: Peti