Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két é

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma sok embert aggaszt a korrupció és a korrupciós ügyek Magyarországon. Nem biztos azonban, hogy mindenki tisztában van vele, mit is jelent pontosan ez a latin eredetű szó,corruptio. Hogy a politikusok lopnak? Vagy lefizetik őket? Mutyizgatnak? A korrupció ma nem feltétlenül azt jelenti, hogy valaki…..
Júliusban kezdetét vette Tarsoly Csaba és a többi Quaestor vezető pere a Fővárosi Törvényszéken. A vádirat ismertetése során döbbenetes részletek derültek ki a csalássorozatról. Az ügyészség 11 vádlott terhére, öt vádpontban, 5458 rendbeli csalást és sikkasztást…..
A Kettős Mérce mutat rá, hogy a sztálinista-rákosista módszereket csak nem lehet kiirtani a Nemzeti Hírtévéből (amit egy jogerős ítélet alapján akár Állami Nemi Szervnek ís hívhatunk, csak mondom). Pedig párszor már megütötte a bokáját a közmédia a hamisítások miatt: Lomnici Zotán kiretusálása után…..
Az elmúlt huszonhat évben a magyar miniszterelnökök fokozatosan jelentek meg a népszórakoztatás világot jelentő deszkáin, hogy Viktor munkásságában csúcsosodjon ki egy sajátos műfaj, a miniszterelnöki stand up comedy. Az egyszerű népek, de még a hivatásszerűen politikával foglalkozók sem tudják…..
Az ATV, Hírvita c. műsorában egy jobboldali bértollnokkal értékeljük a választások eredményét. Egy dolog biztos. Van bennem valami, amivel a bigott vagy haszonlesésből (bár, ez a kettő általában keveredik) jobboldaliak idegei fölmondják a szolgálatot. Egy valamit azért…..
Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két é 2014.04.13 00:00:14
A választások kapcsán két aktivistánk Somló Eszter és Turai Eszter érvel a választásokon való részvételről, pro és kontra oldalról. A demokratikus vitakultúra és a demokrácia minél szélesebb körű eszköztárának fejlesztése a HaHa egyik hosszú távú célja, ezért…..