Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monikavitti

53 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagymamáknak készítettünk kis Anyák napi meglepetést...   Az ötletet a Család Barát TV műsorban láttam és nagyon megtetszett. Mivel egyszerű, és az én 2 éves gyerkőcöm még nem tud saját készítésű ajándékot kreálni, ezért nekünk pont megfelelő ajándéktipp. Gyorsan…..
Hamarosan itt a Húsvét és gondoltam keresek új tojásfestő ötletet, ami kevésbé időigényes, mint pl.a harisnyába tekert, majd hagymahéjas vízben főzött, virág vagy levél mintás tojás gyártás, amit még "megboldogult" lánykoromban sokszor készítettem.   Valahogy így…..
Úgy döntöttem, hogy kisfiunk  2. szülinapjára házi készítésű tortát sütök. Viszont nem akartam szokványos kerek tortát, hanem " 2-es" alakút. A számos tortaformát - ahhoz képest, hogy ritkán használnám - kicsit drágának találtam, ezért tovább agyaltam és eszembe jutott,…..
Kisfiam szeret rajzolgatni és ha kréta kerül a kezébe nem nagyon válogat hová is alkosson valamit, hanem amerre jár, ott jelölget egy-két vonallal. Gondolom ez kisgyermekes szülőknek ismerős önkifejezési tevékenység!? Így aztán azt találtam ki, hogy kijelölök neki egy helyet a…..
http://falusilibak.cafeblog.hu/2014/01/05/elet-a-konyhaasztal-alatt/ Remek ötletet találtam! Egyszerű és gazdaságos megoldás, hiszen a gyerekek imádnak bújkálni, így biztosan bejön ez a kis házacska nekik!? Válozatossá tehetjük a benti játékot és még beszélgetni is…..
ha most kapunk meghívást egy farsangi bulira, egy arcfestés még gyorsan elkészíthető! itt van pár egyszerű ötlet:       Aki készít arcfestést, szívesen megnézném a róla készült fotókat! Írjatok bátran! Üdv!..
Meseszoba Kreatív papírjátékok 2014.02.08 15:31:48
Mesés figurákat ábrázoló papírjátékokat készít Perjés Bernadett. Gyönyörű, színes világot varázsolhatunk a lakásba a borongós napokon is! A papírházak kifestésével az egész család játszva kikapcsolódhat! http://pappet.hu/ www.papirjatekok.blogspot.hu ..
Adrien Broom amerikai fényképész bízva az álmában hatalmas fotó-, könyv-és videóprojektbe kezdett idén januárban. A „The Color Project” ötletét, amely 8 részen keresztül valóságos díszletek között szeretné bemutatni egy kislány fantáziadús történetét, megfuttatta a…..
ha még nincs ötlet a farsangra...!? A KLASSZIKUSOK: Piroska Cowboy és Cowgirls Hamupipőke Indiánlány Tündérkék Hableány Robin Hood A MODERNEK: Sárkányok Szivárvány Lego Panda Csigalányka AZ…..
Monikavitti 2014.01.23 23:25:04
@evol: nem tudom melyik mese lehet, nem hallottam róla, de érdekes lehet, utána nézek....köszi szépen! :)
Meseszoba A mesemondó szülő… 2014.01.23 23:20:42
http://anyablog.hu/mesemondo-szulo/..
hogy a legkisebbek se maradjanak ki a buliból.. ..
http://www.szuloklapja.hu/otthon-barkacs/1001/hogyan-keszitsunk-sajat-kezuleg-mesefiguras-falfestmenyt-a-gyerekszobaba.html ..
Meseszoba Meseház Karácsonyra 2013.12.21 02:18:27
Egyik barátnőm készített ajándékba mézeskalács házikót. Én meg közben  fotóztam. Hátha valaki kedvet kap megcsinálni,  akár otthoni dekorációnak is.....még van idő Karácsonyig!? Így készült: Díszítés: Összeillesztés: Behavazás: ...és…..
Meseszoba Ujjlenyomat képek :) 2013.12.15 16:34:08
nagyon egyszerűen csinálhatunk kedves képeket, vagy üdvözlőlapokat ajándékba. Csupán az ujjacskákra van szükségünk hozzá és pici utómunkálatra. Íme pár ötlet: Ha már papíron begyakoroltuk, tehetünk díszekre is egy-egy nyomatot: és ha már úgy is befestettük…..
Meseszoba A NAGY Mese 2013.12.03 23:54:45
..
Találtam pár ötletet Karácsonyra, amit még "gyerekjáték" megcsinálni is... ..
Meseszoba Levél a Mikulástól... 2013.11.18 01:20:28
Kedves Látogatóm!   Hamarosan jön a Mikulás!! :)  amit már minden gyerek nagyon vár.... Ezért aztán,  hogy segítsek az ajándékozásban,  készítettem pár Mikuláslevél alapot: ha bármelyik megtetszik, a nyomtatható verziót átküldöm az E-mail…..
Meseszoba Mesepszichológia 2013.11.06 23:15:13
Rátaláltam egy érdekes könyvre és mivel a meseszobához kapcsolódik a téma, gondoltam megosztom Veletek......   "Kutatások igazolják, hogy az életben való beválásunk nem csak értelmi képességeinken múlik. Az igazi sikereket és - ami még fontosabb! - a belső harmóniát,…..
Meseszoba Hamarosan Halloween..... 2013.10.22 00:45:52
Mivel a hamarosan itt a töklámpás készítés ideje, körülnéztem, hogy gyerekeknek milyen mesés tököt lehet készíteni és találtam olyat, ami kevésbé ijesztő, vagy még faragni sem kell. Íme néhány ötlet: Kölyök halloween-bulira egyszerű…..
 Ugye van már élő növény a gyerekszobában? Ha nincs, irány a kertészet, hiszen az élőlények közös gondozása, öntözése lebilincselő feladat lehet a kicsiknek (mini öntözőkanna, kerámia kaspó, színes cserép), nem mellesleg rengeteget tanulnak belőle a felelősségről…..
Újra itt az ősz, eltelt egy újabb év és bár gondolataink még a nyári élmények körül forognak, ideje az otthoni teendőket sorra venni. Ilyenkor általában hirtelen döbbenünk rá, hogy mennyi minden van még, amit meg kell venni, át kell alakítani, hogy gyermekeinknek is…..
Végre valahára elkészült a kisfiam szobájának egyik fala. Ami nagy esemény, mert a tervezgetés még a terhesség idejére nyúlik vissza és hát Milán közben a 18. hónapját tapossa.A képekhez gondoltam írok pár sort is, amiből kiderül, hogy nem is olyan könnyű saját…..