Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jhonny Ant

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A régmúlt történeteit olvasgatva néhányszor belefutunk olyan kifejezésekbe, szavakban, melyeknek mai szóhasználatunkban már nincs jelentése, nem ismerjük azokat. Az egyik ilyen szó a nasivasi, ami kedves, vicces hangzásával egy távolkeleti édességre emlékeztetett bennünket, de amikor utána…..
Jhonny Ant 2021.12.12 01:10:42
Ezennel kinevezem São Paulo-t a világ legtetováltabb helyének. Bátran ki merem jelenteni bármilyen felmérés nélkül, hogy a világon itt található a legtöbb és legvadabbul tetovált ember. Hülye, múlt századbeli, ultrakonzervatív kövületnek érzem magam, de akkor sem tudom…..
Jhonny Ant 2013.06.29 22:34:14
Érdekes hogy még mindíg képes meglepni valaki ilyen írásokkal :) Szóval: arra esetleg nem gondoltál vagy gondolnak emberek, hogya tetoválás nem nekik szól hanem a viselőjének ( jobb esetben met bevallom létezik a divat tetoválás de azt könnyen meg lehet külömböztetni) Ha elhagy a szerelmed akkor is az életed része volt az az időszak és emlékezhetsz szép dolgokra. Nem tudhatod kinek mi mit jelent! Mit jelent egy rózsa egy portré vagy egy aprócska virág. Mert mind mögött lehet tartalom és meggyőződés. Az hogy a tetováltak a legalsó rétegek és talán az intelligencia hiánya miatt varratnak ez sztereotípia és nem állja meg a helyét. Ismerek olyan embert aki nagyon jól menő üzletember és a teljes testét betöltő lefedő tetoválása van amiről az üzletfelei se tudnak. A tetoválás a tetoválté! Nem a tied nem az utcán felháborodott arcal utánad bámuloké. Csak a tetoválté. Lehet ezt nem szeretni vagy ne adj isten undorítónak találni de elitélni talán nem lenne szabad. Lehet, hogy úgy látod befejezetlen egy minta de van aki nem egyszerre fejezteti be sőt van olyan stílus is ami ebben a stílusban készül! Ez egy művészet csak nem a vászonra készül hanem az emberi bőrre ami egyébként különleges kapcsolatot teremt a művész és a tetovált között. Legjobb esetben ez egy közös alkotási folyamat aminek mondjuk én személy szerint minden percét élvezem. Tisztelem a véleményedet de ebben az esetben talán nem kellett volna megírni mert majdnem minden tetoválás mögött van tartalom aki viszont megbánja az nem azért tetováltatott mert nekitetszik hanem csak lázadó akart lenni egy ideig. De mint mondtam ha jobban megfigyeled látni fogod ki az aki ilyen