Regisztráció Blogot indítok
Adatok
appa68

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hír: Vonatbaleset Lébénynél - Leszakadt az áramszedő. Egy mondatban: Minek kell újranyitni szárnyvonalakat, ha még a fővonalak sem üzembiztosak?!..
Sziasztok!Nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy jó helyen kopogtatok, de gondoltam itt talán választ kapok a kérdésemre.Mint naponta vonatozó utas szoktam olvasni a blogot, hogy ki mint járt a vasúttal. Nekem abból a szempontból eddig szerencsém volt, hogy nem találkoztam kő bunkó…..
Az LCD-s HÉV-kijelzők olyanok voltak, mint az orosz kakukkos óra a viccben, amelyikből időnként kiugrik a kismadár és megkérdezi mennyi az idő. A méregdrága elektronikus táblákon ugyanis elég gyakran csak annyi volt kiírva: Kérjük figyelje a menetrendet! Most meg már ennyi sem.…..
appa68 2010.11.16 09:37:55
Budapest KáVé Az én emlékművem 2010.10.04 13:04:00
Az '56-osok terén van valami MÉH pozitív cucc, amire egyesek azt mondják, szar, mások szerint meg nem. Szerintem nem, sőt... talán ez az egyetlen olyan szobor, vagy emlékmű, ami ki tudná állni a szokásos magyarkodás próbáját, hogy "nem kell, mert a libsibolsik/szittyák…..
appa68 2010.10.23 21:55:36
@Baldrick68: "Nem baj majd kaptok lyukas zászlós molotovos kisfiús orosz tankos emlékművet oszt jónapot."

Nem bizony. Ugyanis egy 56-os emlékműnek pontosan ezt kell ábrázolni...
oszt jónapot...
Már az eredeti, erstés verziótól is hánytam, de a Jobbik keményen beásott a béka segge alá! (Thx A.R.!) ..
Szívjanak a hitelesek, mert megérdemlik? A bankok és az állam is felelős. De ami a bankoknak fáj, mindenkinek fájni fog: ha nincs hitel, nincs beruházás és új munkahely sem. Ezért az államnak, vagyis nekünk kell majd ezt megfizetni. Egyre több szempár szegeződik a forint és a…..
appa68 2010.09.14 11:24:09
@pamut: "Mondja már el nekem valaki, miért ördögtől való, hogy egy jelzálogra felvett hitel becsődölésekor érvényesítik a jelzálogot?"

Nem az.

"Tán a devizahiteleseknek alanyi joguk van saját házra és autóra?"

Nincs.

"Egyébként őszintén érdekelne a devizahitelt felvevők közül hány szavazott 2 éve a 300 ft-os vizitdíj ellen :)"

52,3% :)

"- ha egy bank úgy ad kölcsönt, hogy nem méri fel komolyan az igénylő anyagi helyzetét, akkor a bank is felelős, szívjon ő is, legközelebb majd komolyan veszi a hitelképességi-vizsgálatot."

Nekem ez a második devizahitelem, amit most fizetgetek vissza. Az elsőt még 2001-ben vettem fel. Lakásra, alanyi jogon. Az egymilliós hitelemnek olyan feltételei voltak, hogy azt mondtam, csak az kap hitelt, akinek annyi pénze van, hogy már nincs is szüksége a hitelre.
A mostanit 2008 elején vettem fel. Szintén lakás, alanyi jogon. Az üzletkötő nénike mondta, hogy melyik rovatba mekkora számot írjak, s még agitált, hogy kevés lesz az, vegyek még fel hitel. Marad tv-re, videóra, bútorra. Mondtam neki, kösz nem...

"- általános iskolában már tanítani kéne alapfokú közgazdaságtant, ..."

Csak ennyit kell megtanítani.
Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!
„Férjem egyébként egy tiszta szívű igazságharcos, aki ezért persze sok ellenséget is szerez magának és ezáltal nekem, én azonban akkor sem szeretném, ha langyossá válna, s mindenkivel csak a jó kapcsolatra törekedne, elvtelenül.” Dúró Dóra a Jobbik nagyasszonya…..
Kedden írtam egy felhívást, általános iskolás szülőkhöz meg gyerekekhez, Álljunk együtt bosszút az általános iskolán! címmel, hogy jelentsék nekünk, hogyan zajlott az évnyitó. Erre futott be az alanti levél, a legjobb anya-lánya-írás, amit valaha olvastam, megható és vicces…..
Kettős Mérce Beég-e az LMP? 2010.09.01 09:54:36
 Információink szerint az LMP főpolgármesteri KC-inak száma meghaladta a 20 ezret, a beáramlási arány napról napra ugrásszerűen növekszik: napok óta túllépi a 2000-t és ez a szám csak nő, de a jelenlegi ütemben, pontosan egy nappal van kevesebb mint amennyi a cédulák…..
appa68 2010.09.01 12:47:10
@is: "nesze neked progtressziv, felvilagosult, ertelmes valaszto"

Megnéztem a mellékelt fényképet...
a fentit...
ezek lennének azok?
  Kiss Róbert a Gárda eddigi parancsnoka a nyilvánosságra került botrányvideója után lemondani kényszerült. A videóról és a lemondásról szóló vita erősen megosztotta a széljobbereket: míg a kuruc.info röhögött a markába, addig sokan zsidó konspirációt láttak a…..
appa68 2010.08.17 21:35:43
@flippant:
"/Rablas_kozben_bantalmaztak_egy_idos_not_Miskolcon.aspx"

Vénasszony létére ne raboljon, mert bántalmazni fogják!

Más...
Azért megnézném egy-két kommentelő arcát/gatyáját amikor ez a kapitány rákiabál...
Ez csak megtévesztés: a Kulti graffitijei valójában Badiny-Jós kódolt üzeneteit hordozzák   Az egykori Kultiplex nevű, a Tilos rádió stúdiójának is otthont adó szórakozóhely volt vezetője a Jobbik színeiben indul az őszi önkormányzati választáson. Bodor András a XII.…..
Gulyásdemokrácia Lehúzhatnák 2010.08.06 14:58:08
„Lehúzhatnánk a gatyátokat, és megbasznánk titeket" - mondá Zagyva György Gyula képviselő úr a Hetek vele épp interjút készítő újságíróinak, legalábbis a lap állítása szerint. Az információ persze meg nem erősített, de fenntartva az ártatlanság vélelmét,…..
Sárdobáló A Jobbik zsenialitása 2010.07.15 07:00:00
A tegnapelőtt botrányt kavart eset, hogy a Jobbik szelektív táplálással próbálja kitenyészteni a "színtiszta magyar" fajt, valójában komoly politikai manőverként is értelmezhető. Maga az akció mit eredményezhet az árvíz által sújtott faluban? Az…..
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
appa68 2010.07.03 15:57:27
Jó nagy terror lehet a hazai élelmiszerboltokban, ugyanis nem először kapunk olyan, a munkakörülményekre panaszkodó levelet bolti eladóktól, amit bájos módon elkeseredett vagy felháborodott vásárlók nevében írnak nekünk. Kedves Elkeseredett vásárló, irtó cselesek vagyunk és…..
Ki kell végre mondani: Trianonról, a vészkorszakról és a Kádár-rendszerről csakis egyetlen legitim álláspont lehetséges. A Fidesz benyújtotta törvényjavaslatát, melynek értelmében "az Országgyűlés június 4-ét, az 1920. évi trianoni békediktátum napját a Nemzeti…..
Hiszen: ha elromlik valami, meg tudják csinálni, és abból, ahogy a villanyszerelőként végzett Zagyva (milyen olcsó lenne poénkodni a nevével, pedig) Gyula ezzel a "Majd a folyosón megbeszéljük!"-kel felidézte az old school, belemenős-bunyós skinhead kocsmák alacsony, ám…..
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..