Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s1ru2

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nagy Fácánvadászat, amely előhozza az ősi ösztönöket- ez az egyik kedvenc csapatépítő tréning idén.  Különösen ajánlott az állatkertek illetve állatvédő szervezetek dolgozóinak! Ez a hirdetés egyelőre csak félig igaz, de könnyű kitalálni, hogy melyik része komolytalan. Az amerikai vállalati…..
s1ru2 2017.07.24 17:50:31
@Bambano: Örülök, hogy ismeretlenül sikerült elítélned és ennyit leszűrnöd abból amit leírtam.
s1ru2 2017.07.24 20:41:01
@Bambano: Nem teljesen értem, hogy miről beszélsz. Nem a doktorimról van szó, hanem arról, hogy a szakmában dolgozom és leírtam a véleményem, mert több nem helyt álló dolog volt a cikkben valamint elszomorított, hogy mindenki milyen negatívan áll hozzá. Erre te kiemelted a doktorimat és leírtad, azt, amit én is hogy ez nem a HR es feladata lenne. Miről beszélünk? Ne haragudj, de ten em tudtad értelmezni, amit leírtam. Csak te vitatkozol és nyilvánulsz meg negatívan:) És lehet doktorid én megelőlegezem, nem is úgy írtam az első hozzászólásomat sem, hogy csak nekem lehet. De én részben ezeknek a programoknak a szervezéséből élek és írtam belőle szakdolgozatot, diplomadolgozatot és a Doktorim is érnti. Akkor valamit csak sejtek róluk és a hatásikról nem? Úgy látom totálisan ostobaság válaszolnom, mert mindegy mit írok.
s1ru2 2017.07.24 23:07:08
@Kishableany: Ha olvastad akkor írtam, hogy részben élek ebből. Tehát nem teljes állásban csak ezzel foglalkozom. Ebből adódóan máris kapásból legalább két munkára kell beosztanom az időmet. Dolgoztam projektekben is párhuzamosan, sőt egyetemen dolgozom tanárként főállásban, így elhiheted, hogy tisztában vagyok az adminisztrációval és határidőkkel. Valamint egy egy ilyen program szervezése sem igényel kevés munkát. Aláírom, hogy aki egész életében irodában ül az más, de nekem is van ilyen irányú tapasztalatom bőven. Így talán én kivételes nem tisztán tréner megfigyelő vagyok.

A kínos feladatokra is kitértem. Jó lenne, ha a munkaválallókkal beszélhetnénk nem pedig egy kapcsolattartó elképzelt igényeit kapnánk információként. Tökéletesen megértem a ti oldalatokat is, mi is sok mindenen változtatnák! Nem gondoltam, hogy ilyen szapulást kapok azért, mert kiálltam a munkám mellett...

Már komolyan bánom, hogy idekommentáltam, mert olyan közellenség lettem jogtalaunl, hogy csak pislogok.

Mindenkinek kellemes estét kívánok. Értelmetlen ez a beszélgetés.