Regisztráció Blogot indítok
Adatok
álfirkászkamu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alaposan feladta a leckét Orbán Viktor a saját ügyvédjének. Schiffer Andrásnak elvileg most egy lehetősége van: feljelenteni korábbi védencét, az ország miniszterelnökét. Az LMP első emberének ebben gyakorlata van. Ő szokta feljelenteni az aktuális miniszterelnököt hivatali…..
Cioba, a Romák Nemzetközi Egyesületének elnöke (IRU) meghívást kapott Roni Ben-Ari fotográfustól az Izraeli Művészeti Múzeum aktuális kiállítására Ramat Ganba. Az utazás keretein belül első alkalommal tudott ellátogatni a helyi cigány közösségekhez és a Jád Vásem…..
Az elit (establishment) természete, hogy ha már valaki a része, akkor az is akar maradni, és a demokráciát az osztályos része elleni veszélyforrásnak tekinti, amely ellen harcolnia kell. Arisztotelésznek nem volt teljesen igaza, amikor az oligarchiát (a korrupt kevesek saját…..
    Ezek ócska gazemberek. Lehet, hogy fenn tudják tartani a hatalmukat, lehet, hogy még évtizedekig a magyar nép nyakán fognak ülni, de attól még ócska gazemberek maradnak.         A Lánczi Tamás nevű ócska gazembert olvasom, aki elmagyarázza a többi ócska gazembernek, hogy…..
Néhány napja hozták nyilvánosságra, hogy várhatóan Csepelen lesz a szegények temetője, amit a Fidesz-kormány szociális temetésre vonatkozó jogszabályalkotása miatt kénytelen létre hozni a Főváros. A javaslatról – a tervek szerint – ma dönt a Fővárosi…..
Miért kell támogatni adott esetben a homoszexuális házasságot? Barátaim a korrespondancia hímes mezéjén -- és különösen testvéreim az Úrban -- aggódnak a konzervatív sráfomért a hajtókámon, mert üdvözöltem a Supreme Court döntését a gay marriage szövetségi…..
álfirkászkamu 2013.06.28 10:15:57
@Mészáros Laci: Látom Laci jól ismered a világunkat.
álfirkászkamu 2013.06.28 10:17:09