Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Munkaruha Webshop

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a tavasz. Ilyenkor folyamatos probléma az öltözködésünk.Nagyobb kihívás eldönteni, hogy mi is legyen a napi viseletünk. Jobban át kell gondolni a szélsőséges időjárás okozta nehézségek miatt, hogy mit is vegyünk fel reggel, ehhez képest mi legyen rajtunk munka közben és miben menjünk haza, mikor…..
Első hallásra valami megmagyarázhatatlan, kellemetlen érzés fog el a szó hallatán. Talán valami, a rendszerváltás előtti emlékhez kötődik. Lássuk, valójában mit is jelent. Mit jelent nekünk Magyaroknak és mit jelent külföldön?És lássuk, hogy mit is tehetünk azért, hogy ez egy pozitív benyomást…..
Szégyen vagy büszkeség? Építi vagy leépíti az ember szellemét? Olvashatunk, hallhatunk rengeteget arról, hogy milyen nehéz manapság szakembert találni. Valódi szakit.Olyat, aki hozzáértő, felelősséget vállal a munkájáért. Olyat, aki rám ér és nem egy fél év múlvára ad időpontot egy parkettázás…..
Leesett az eső. Szerencsére egész nyáron nemigen kellett a csapadékkal foglalkoznunk. Nem kellett azzal törődnünk, hogy beázik a cipőnk sem munkavégzés közben, sem szabadidőnkben. Vagy azért, mert nem is nagyon esett vagy mert nem dolgoztunk, hanem a jól megérdemelt szabadságunkat töltöttük a magyar…..
Ne legyen nagy mellényünk! Viseljünk alkalomhoz illő mellényt! Bizony, alkalomhoz illő, hiszen ezt a derék felettiig érő, törzset fedő ruhadarabot az élet minden területén viselik. Nő és férfiak egyaránt.A XVII. század óta ismert a mellény fogalma. Eredetileg ujjasnak hívták és ez jelentette a…..
Munkahelyi baleset bárhol előfordulhat. Ezt mindenki tudja, ha fix helyen dolgozik, akkor is, ha alkalmi munkákat vállal, akkor is. Mindenki megtapasztalta már legalább egyszer. Éppen ezért fontos, hogy mindenki tudja, hogy mennyire fontos a munkavédelem, különösen ott, ahol olyan munkát végeznek,…..
A robbanásveszélyes közegben applikált védőruházatokat olyan körültekintéssel szükséges megválasztani, hogy ne legyenek képes áram, elektrosztatikus eredetű vagy bármilyen súrlódásból, ütközésből eredő kisülés vagy szikraképződés kiváltói, amely képes elindítani egy robbanási reakciót. Egy régi…..
Az emberek fejében még él, az a szerencsére félig-meddig már elhomályosuló sztereotípia, hogy a munkavédelmi cipő hasznos, de nem túl kényelmes viselet. Manapság, ha jobban megismeri a gyártókat, és a termékeiket, akkor rájöhet, hogy a munkavédelmi félcipők előállítása olyan szinten megújult, hogy…..
Fontos, hogy pontosan milyen paraméterekkel is bír egy választott munkavédelmi cipő. A láb a test legvédtelenebb része, amelyre fizikai munka során prioritásként oda kell figyelni. A munkavédelmi cipő árazása során online piacterünkön azzal szembesülhet, hogy igen pénztárcabarát ajánlatokat kínálunk…..
Rengeteg olyan foglalkozás van napjainkban, amelyek veszélynek teszik ki, az abban dolgozóembereket.Az ipari objektumokban, ipartelepeken, építőiparban és még számtalan más foglalkozásnáladódhatnak naponta veszélyes helyzetek a munkások életében. A helyes munkavédelem azilyen környezetekben…..
Okos és ízléses viselet a rekkenő hőségben amunkavédelmi rövidnadrág. A munkahelyi ruházatok évekig egyenlők voltak azzal, hogy egy egységesszabvány szerint készült ruházatba öltöztették viselőjüket, amelyek nem vettékszámításba a munkavédelem és a komfort szempontjait, hanem a munkáltatóakarata és…..
Munka közben rengeteg esemény érheti a lábunkat, ami pedig azért felelős, hogy elvigyen bennünket bárhová a világban. A láb védelme azért fontos, mert ha megsérül, az egyetlen lehetőség, hogy megvárja az ember a gyógyulást. Érheti ütés a lábfejet, zúzódhatnak a lábujjak, egy gyenge cipő talpa…..
Ez a felvétel 1932-ben készült. Ekkor még nem tartották fontosnak a munkavédelmi felszereléseket.    A következő kép már napjainkban készült. A munkavédelmi felszerelések felülvizsgálása és a munka biztonságra napjainkban már óriási hangsúlyt fektetünk. Mert az emberi munkaerő nagyon fontos.…..
A védősisakokra vonatkozó alapvető szabványok az EN 397 (zuhanó tárgyak elleni ipari védősisakok) és az EN 812 (fejbeütés veszélye elleni fejvédők). Ezeknek megfelelően a sisakok sildjén megtalálható a gyártás időpontja (év/negyedév), mivel a várható élettartamot a…..
Megérkezett az Artisjus évszakos YouTube-toplistája, aminek az első helyét eddig Majka Belehalok című dala foglalt el, most azonban a tavaszi időszak legnépszerűbb száma nem ez lett, hanem ByeAlex Kedvesemje. A harmincas lista szerint ByeAlex eurovíziós szerzeményét több, mint…..
Még rosszabb lett az Eurovíziós Dalfesztiválon 10. helyezett ByeAlex helyzete a verseny óta. Exkluzív interjú a hazatért énekessel. Először is hadd gratuláljunk a helyezéséhez, minden idők harmadik legjobbja lett ezzel! Ne is mondja, sajnos tudom. Nem örül? Egyáltalán nem.…..