Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ilovechubbygirl

210 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok-sok, lágy zsírszövet a csajok hasán. Ha volt már hájas barátnőd, akkor tudod milyen látvány, amikor rajtad lovagol a csaj és közben marcangolod  hasán a hájakat, vagy amikor felülről dugod és a heves lökések közben táncikál, lottyan a hason a sok laza háj. Imádod a csajok hasán a rengeteg,…..
Szereted, ha egy csaj hasán sok a felesleg? Ha vastag úszógumik vannak a pocakján. Élvezed szex közben a hasán lottyanó rengeteg laza hájat? A sok laza bőrt, hasi zsírt? Amit össze tudsz frankón gyűrni, remegtetni, mint valami kocsonyát?   Élvezed, hogy szép zsírraktár van a hasán? És ahogy leül…..
Igazi szaftos, zsíros muffot mutatok be nektek, nagyon fiatal picsa, de a testén rengeteg felesleg, mindenhol zsenge háj és zsír, nagyon kéjes arc, marcangolni való húsos combok, a puncija körül is szépen kipárnázott zsírral, a cicije kicsi, zsenge, nem nagy, a hasa meg gecire hájas, hurkás,…..
  Nincs is annál szexibb, izgatóbb látvány, amikor egy fiatal csaj hasára rengeteg zsírfelesleg halmozódik és puha, vastag hurkákban gyűrődik a sok zsenge háj. Van ebben valami nagyon pikáns, perverz és rohadtul beindító feeling. Nagyon beindító a sok remegő hasi zsír, miközben a csaj lovagol…..
Emily sosem sportol, viszont szeret jókat enni, tespedni. Meg is látszik a seggén, ami már nem is segg, hanem egy nagy zsíros valag, jó sok hájjal és tiszta narancsbőrös is. Gödrös, göröngyös, kráteres. A hasa is hurkás, van rajta felesleg bőven.. Beindít a látvány igaz? …..
Sok-sok, lágy zsírszövet a csajok hasán. Ha volt már hájas barátnőd, akkor tudod milyen látvány, amikor rajtad lovagol a csaj és közben marcangolod  hasán a hájakat, vagy amikor felülről dugod és a heves lökések közben táncikál, lottyan a hason a sok laza háj. Nézzétek meg ezeket a lányokat és…..
Bemutatok nektek egy nagyon fiatal, szexi zsíros csajt. Imád enni, tömi magába a csokit, a tortákat és colával öblít.Nagyon szép arca van, a teste tiszta zsír és háj. A segge narancsbőrös és zsíros, nagyon jók a mellei, a hasán meg csak úgy tocsog a háj. Hullámzik, folyik a sok laza bőr és hasi…..
A túlsúlyos csajok hasára olykor komoly zsírréteg halmozódik fel. A sok kalória vastag, puha zsírszövetté alakul.A nagy puha hurkák szex közben úgy remegnek, mint a kocsonya. A tehetetlenségénél fogva komolyan hullámzik, ringatózik a háj, nagyon pikáns és izgató látvány, főleg megfogni, lötyögtetni,…..
Minden idők talán legjobb zsíros pornósztárja: Klaudia Kelly! Nagyon szexis elhízott csaj, korábban sokkal-sokkal vékonyabb volt, de mostanra már 30 kiló felesleget szedett magára. Nincs olyan ember a Földön, aki a duci csajokra izgul és Klaudia látványától ne durranna szét. A csaj hatalmas…..
Szereted a testes, túlsúlyos csajokat? A nagy narancsbőrös segget,a zsíros combokat, a sok laza bőrt, több liternyi, puha hájat a hasukon? Na akkor ezeket a csajokat ne hagyd ki! Zsír, narancsbőr, szalonna és laza bőr, igazi basznivaló, elhízott, fiatal, szexis szukák! Mi a…..
Imádom, ha egy csaj hasán rengeteg a zsír. A sok elfogyasztott kalória egy idő után vastag hájréteg formájában rakodik le a csajok hasára. Makacs, puha hurkákba rendeződik a sok zsírfelesleg, ha leülnek hatalmas úszógumik lesznek a hason, szex közben pedig, mint a kocsonya, úgy…..
Fibi egy túlsúlyos, zsíros csaj, aki imád baszni, imádja a zsíros pináját jól megdugják. Szeret enni, szarik a sportra, a szex a sportja, meg a hájfétis. Hatalmas, narancsbőrös és zsíros a valaga, a hasán is remeg a háj, imádja összegyűrni a felhalmozódott szaftos zsírréteget a dagadt…..
Imádom, ha egy csaj hasán rengeteg a zsír. A sok elfogyasztott kalória egy idő után vastag hájréteg formájában rakodik le a csajok hasára. Makacs, puha hurkákba rendeződik a sok zsírfelesleg, ha leülnek hatalmas úszógumik lesznek a hason, szex közben pedig, mint a kocsonya, úgy…..
  Na ő egy totál kövér csaj. Fehér bőrű, életében nem sportolt semmit, szeret enni és imádja a szexet. Rengeteg zsír halmozódott fel a testén. Hatalmasak a combjai, igazi zsíros sonkák, a hasa meg irdatlanul hájas. Borzasztó vastagon hurkás a hasa, leginkább a hasán halmozódott fel a rengeteg…..
Fiatal, latin szépség, akinek a teste maga a hájas élvezet. Rengeteg felesleg rakodott le a csaj hasára, csak úgy lottyan a laza bőr és lágy hasi zsír. A pasi a fotókon élvezettel remegteti, gyúrja, lötyögteti a sok hájat, miközben Fresco kéjes arccal élvezi, hogy az elzsírosodott testét ennyire…..
Szép arc, szőke hajzuhatag, izgató nagy test, rengeteg háj. Ő Klaudia Kelly, fantasztikus méretekkel, mindenhol tömény zsírfelesleggel. Ha imádod a nagy, zsíros seggeket, akkor ő a tuti. Ha imádod a sonkás combokat, akkor ennek a csajnak nincs párja. Ha szereted a vastag úszógumikat egy csajon,…..
     Mi a véleményed a túlsúlyos, zsíros csajok testéről? Szavazz!      ..
  A 21. századi jólét meglátszik a csajok alakján is. Rengeteg jó csaj hízik meg és huszonéves korukban már sokuknak 20-40 kilónyi zsírfelesleg halmozódik fel a testén.  Tele lesznek striákkal, narancsbőrrel, összeérnek, a nagy combjaik , a puncijukat gyönyörűen körbeöleli a puha zsír.  A nagy…..
Szereted, amikor a csajon remeg a finom, laza háj? Felizgat, ha segge kissé narancsbőrös és nagy, a hasán meg  jó vastag hurkákba halmozódott fel a zsír? Beindít, ha rajtad lovagol és közben a cickói ide-oda táncolnak? Szeretsz belekapaszkodni a derekán tanyázó hájrétegbe, összegyűrni a hasán a…..
Ha igazán odavagy a kövér lányokért, akkor Becky minden tekintetben telitalálat. A fehér bőrű, fekete hajú, hájas nőstény maga a gigantikus élvezet. A teste a fehérsége miatt még kövérebbnek hat, komoly zsírrétegeken kell átküzdened magad a forró, duci punciért. Mielőtt…..
Ilovechubbygirl 2015.10.08 22:22:37
@adre003: Igazából csak nosztalgiából pofátlankodok nagy ritkán vissza, kinőttem már az őrületből, de néha nagy a kísértés és sajnálom a magukra hagyott "zsíros pipi" rajongókat..
Azok a lógós cicik, nagy puncik, húsos combok és fincsi hájhurkák..  De leginkább az arcukat érdemes jobban megfigyelni, tele vannak kéjjel... ..
Ha igazán klassz élvezetre vágytok és el akartok merülni a hatalmas segg, óriás combok és zsíros has látványában, akkor Klaudia a legjobb választás. Szőke haj, fehér bőr, óriásira hízott zsíros, de még formás segg, közepes, lógós mellek és rettenetesen hájas has. Klaudia…..
A legzsírosabb, leghájasabb fotók. Egy fantasztikus sorozat arról, hogy a női testen felhalmozódott zsírfelesleg micsoda változatos, pikáns,kéjes formákra képes. Több mázsányi tömény zsír, hatalmas seggek, kövér combok és rengeteg háj a  női hasakon.. Ezt a sok szaftos csajt nem fogod kibírni…..
Azt mondják, hogy a háj gusztustalan, de nem akkor, amikor beindul a fantáziád, amikor minden hormonod a zsír látványát fetisizálja. Itt ez az érett nő, aki nem elég, hogy jócskán túlsúlyos, korábban szült is és a bőre sem a régi. De van benne valami kéjesen szexi báj, az…..