Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juncsi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És ezt így hogy?   Az ember ritkán ír borokról. Mert miért is? Minek? Hogy aztán az okostojások letorkolják? Naugye. De most mégis.  A minap vásároltam egy palack fehéret. Természetesen szárazat. Hosszasan válogattam, mintha akkor nem nyúlhatnék mellé. Aztán…..
Múltkori vendégünk sajnos nem készített képeket a Hotel Hévíz Superiorbeli állapotokról, de ezt most Ferenc pótolta: Ezúton egészíteném ki, az augusztus 21.-én posztolt (nem annyira superior a hotel superior) cikket, melyet Éva írt. (Utazás augusztus 15-17.-e). A képeket…..
Györgyinek elkavarodott a csomagja, miután megszűnt a Pick Pack-pont, ahova eredetileg vitték volna. A második helyről nem küldtek értesítést, így a csomagját visszaszállították a boltba. A harmadik Pick Pack ponton eljátszották ugyanezt. Lehet, hogy ez a rendszer még nem teljesen…..
Juncsi 2013.08.26 11:42:21
@Élő Fa: Betét-?
Bella Étterem Café, Balatonfüred  Ma* a balatonfüredi Bella Étterem és Pizzériába vetett sorsunk, mely a Tagore sétányon található. Miért? Mert Jaliskának megtetszett a kitett étlapon a hideg erdei gyümölcsleves vaníliafagylalttal. Megértem- majd harminc fok volt. Jómagam…..
Juncsi 2013.06.29 19:39:29
@atörökk: Ezt a választási lehetőséget próbálnánk megkönnyíteni oly módon, hogy saját (jó/rossz) tapasztalatainkat- és remélhetőleg másokét is- közreadjuk.
Juncsi 2013.06.29 19:27:51
@atörökk: Legyen szerencsénk!
Azt szeretném leszögezni elöljáróban (maroznak is)- tisztában vagyok vele, hogy mindennek ára van, és azt meg kell fizetni. Ebben nincs vita. Azt nem szoktam kultiválni, ha egy fogást tisztességes alapanyagokból, tisztességes haszonnal ki lehet hozni x forintból, akkor valahol 3-4x-ért adják. Azért mert csak.
Na, oda nem megyek.
@maroz: ...szóval persze, hogy az ár/érték arány a domináns.