Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napalm99

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorú hangvételű videóval jelentkezett YouTube-csatornáján Bereznay Dániel, egy hungaroringi pályanapon ugyanis annak ellenére összetörte hónapokkal ezelőtt vásárolt álomautóját, egy BMW M4-et. A kár többmillió forint, a történtekért saját magát okolja az e-sportoló...
Fúúúúú gyerekek állítsuk meg a triciklit, mert nagyon messzire gurult. Enyhébb nyomásra a Fidesz kihátrált ebből a buliból, és egy évnyi szenvedés után kinyitja nekünk a boltokat, kereskedelmi egységeket. Bloggerként nagyon sok emberrel érintkezek a legkülönbözőbb társadalmi, politikai rétegekből és…..
napalm99 2016.04.15 11:33:23
@karandash: Persze elhiszem egész ausztria elindul a környező országokba vasárnap ,értem.A németeknek meg szintén ez a legnagyobb gondjuk hova menjenek venni valamit.Túl van lihegve ez a Vasárnapi vásárlás,mert aki akarta az most is talált helyet ahol vehetett valamit ami talán lemaradt a vacsorához.
NemGogol Magyarország bukása 2015.10.05 12:35:43
Hieronymus Bosch - Szent Antal megkísértése Rendkívül eretnek és vérlázító dolog ilyesmivel manapság előhozakodni. Az őrültség azonban felszabadítja az elmét, és így kimondhatunk olyan dolgokat is, amelyek elsőre talán tényleg őrültségnek hangzanak. Pont most, pont ma,…..
napalm99 2015.10.06 16:41:00
@dukeekud: Maguknak irják ,csapaterösítés gyanánt,mert ugye szerintük amúgy is tök hülye birka mindenki más.
Bezzeg a németek, a franciák, a nyugatiak, a felvilágosultak. Bezzegék bezzegországból bezzegik, hogy nekünk, magyaroknak mi lenne helyes. Aztán ott vannak ezek az atomliberális, alibi vallásos, migráns buci simogató, közben önsanyargató életet élő emberek, akik minden…..
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
71 ember fulladt meg egy teherautó légmentesen zárt rakterében, minden bizonnyal Magyarország területén. 71 éve nem történt ilyen Európában. Az áldozatok kínhalált haltak: dörömbölésükre senki nem felelt, mielőtt megfulladtak. Utoljára a nácik zártak rá kiszolgáltatott…..
A főpolgármesternek nincs elképzelése Budapest közlekedéséről. A dugódíj csupán egy eszköz, ami nem helyettesíti a jó döntéseket.  Az elmúlt napokban több cikk is megjelent arról, hogy a Budapesti Közlekedési Központ javaslatokat dolgoz ki a behajtási díj bevezetésére.…..
napalm99 2015.02.22 22:12:51
@háténimmár: Sokat.
Már az a pénzbehajtásra utal hogy a Hungária körút eszükbe jutott mint zónahatár.Utána lehet nézni hogy más városokban ahol bevezették, mekkora területet neveztek ki zónának a város nagyságát figyelembe véve.
napalm99 2015.02.22 23:12:22
@0.5 bit: Akkor a Tarlós ne hivatkozzon a Demszkyre,mert gondolom nem volt előírva hogy ekkora területet kell zónásitani.Ez csak ürügy a pénzbehajtásra ,mert kisebben nekik nem kifizetődő.Szerinte úgy látszik normális hogy több pályaudvar,korház,és a Bp-i 8 hídból beleértve M0 hidat is 3 marad zónán kívűl,és mellé nincs kész az M0 északi szakasz.A parkolókról meg a többiről már szót sem ejtek.
napalm99 2015.02.22 23:19:13
@háténimmár: Irónikus akartam lenni:-) (de ne legyen igazam azzal hogy fizetni kell majd neked is )
Szerintem erre még ők sem tudnak a mai nap választ adni neked.
TComment Én, autógyilkos? Soha 2015.02.12 06:18:20
Nem jár hetente Münchenbe százötvennel, tehát nem teszi ki autóját extrém igénybevételnek? Téved. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
napalm99 2015.02.12 13:02:32
@Mérges 1234: Amint írtam is, régen nem foglalkoztam az alkatrészek gyártóival ,elmentem a legközelebbi autósboltok egyikébe és ott azt vettem ami volt,vagy amit hoztak.Nem volt minden sz@r ,de tizenpár év alatt belefutottam pár vacak alkatrészbe amiből kb ez jutott most eszembe.Azért írtam mert gondolom még mindig van aki spóról az alkatrészeken is, és könnyen így járhat.
Kedvenc publicistánk nagyot ment ma reggel: a november végi angliai "Fekete Péntek" rögbi-meccseket idéző, tv-kért és botmixerekért egymást ölő háziasszonyaitól pazar logikai íven jut el a hazai CBA-t bojkottálni akarók lehazaárulózásáig. A fogyasztókat itt, rögtön az első…..
napalm99 2014.12.08 23:19:13
@Brix: Na a Lidl-be se vettem még sok normális árút,persze valakinek minden jó ha olcsó,meg ott legalább nem tudja ,hogy Schwarz-úr mire cseszi el utána az ő pénzét.
Tegnap volt egy kis összejövetel a belvárosban, biztos a kedves olvasó is találkozott már vele, ha más nem Facebookon vagy Tumblren vagy akár a Magyar Nemzet címlapján is, elég nagy hepaj volt, vonultak tízezren, meg lóbáltunk telefont, illetve néha olyanokat skandált a tömeg,…..
Ki gondolta volna, hogy a húgylangyos önkormányzati választási kampány után nem sokkal már is robbannak a közéleti bombák szépen sorjában? Ráadásul elég gyilkos kombóban. Egynek ugye itt van az egész amerikás kitiltásos botrány (ez mint kiderült az év elején meglengetett áfacsalási ügy egyik…..
Ebben az országban mindenki mindenkinek az ellensége, rosszakarója, kioktatója. Ebből annyira elegem van már, mint amennyire neked abból, ha nem süt a nap (vagy süt a nap). Soha semmi nem jó. Bloggerként ezerszer megkapom a kommentekben, hogy mennyire balibsi hantabanta vagyok, mert…..