Regisztráció Blogot indítok
Adatok
conor_r

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anno három egymást követő napon két-két alkalommal (tehát összesen 1, 2, 3... hatszor) néztem meg az első Rendőrsztorit a komáromi moziban (és még a maszek fagyisra szánt pénzemet is beáldoztam rá). Azóta már sokszor volt dagály és apály Hongkong partjainál, Jackie Chan…..
A feláldozhatók két részének sikerét eddig nem tudta meglovagolni a Stallone/Schwarzenegger páros, előbbi esélyt sem kapott rá a csak DVD-n befutó Fejlövéssel, utóbbi Erőnek erejéveljét pedig gyorsan kipaterolták a mozikból év elején. A Szupercella most új lehetőséggel…..
Sziasztok! Ideje áttekinteni, hogy milyen animék lesznek az idei őszi szezonban! Tokyo Ravens -Rendező : Kanasaki Takomi -Stúdió: 8bit Ez az első olyan sorozat, ami felkeltette az érdeklődésemet ebből a szezonból, habár az is igaz, hogy a történetben szinte semmi…..
Guillermo del Toro méregdrága szörnyfilmje Amerikában költségvetésének még csak a felét sem termelte ki, még sincs teljesen kizárva, hogy a Warner rábólintson a folytatásra. Történt az, hogy a Kínában július 31-én nyitó Tűzgyűrű rekordot döntött az amerikai filmekre egyre…..
conor_r 2013.08.14 13:05:05
Hát pedig Del Toro is elővette a gyermeki énét és szerepelt egy japán tv show-ba, ahol meg leplezték, hogy amúgy 2 robot is a híres 79 óta köztudatban lévő Gundam anime ihlete meg:
www.youtube.com/watch?v=D-zCQGA4fdY#at=270

Én se vágom, hogy mér lett bukta ott, mert attól még, hogy a Kajiu filmek nem mennek Japánba annyira, a mecha animéket imádják, most is volt egy az előző szezonba ami szép eladásokat csinált, bár igaz, hogy ezek a típusú animék inkább háborús drámák.
De lehet az volt a baj mint nálam, hogy nem volt elég japános a mecha-k megjelenése, szóval ilyen otrmoba dízájnja volt a robotoknak + hiányoztak a kis gyerek piloták. :D
Ugyan a rajongók nem voltak maradéktalanul elégedettek azzal, amit a Kristálykoponya királyságában találtak - és akkor még enyhén fogalmaztam -, a film világszerte szép nagy summát gereblyézett össze magának, így aztán azonnal elindult a susmus egy esetleges ötödik rész…..
Sziasztok! Sokan írtátok a F/S Night kapcsán hogy inkább az előzmény sorozatról kellet volna véleményt írnom hiszen az jól bemutatja hogy hogyan is kezdődött az egész. Azon a véleményen vagyok hogy jobb ha inkább a Night-ot nézik meg előbb bár elég vegyesek a kritikák vele…..
conor_r 2013.07.18 10:20:16
@xxroland23: Hát Nyaa-n és BabakBT-n általában fent vannak és seed-elik is őket. Inkább a probléma az szokott lenni, hogy akik magyar felirattal nézik azoknak nem passzol hozzá a tv-rip-es felirat a más fps miatt.

A cenzúrába meg nekem ami mindent visz a Sayonara, Zetsubou-Sensei-jé, amibe úgy oldották meg az anime adaptációba, hogy a mangaka fejével takarták ki a kényes részeket. :D
<a href="http://xorsyst.com/wp-content/uploads/2008/04/sayonara-zetsubou-sensei-01.jpg">Sayonara, Zetsubou-Sensei cenzúra</a>
conor_r 2013.07.18 10:20:16
@xxroland23: Hát Nyaa-n és BabakBT-n általában fent vannak és seed-elik is őket. Inkább a probléma az szokott lenni, hogy akik magyar felirattal nézik azoknak nem passzol hozzá a tv-rip-es felirat a más fps miatt.

A cenzúrába meg nekem ami mindent visz a Sayonara, Zetsubou-Sensei-jé, amibe úgy oldották meg az anime adaptációba, hogy a mangaka fejével takarták ki a kényes részeket. :D
<a href="http://xorsyst.com/wp-content/uploads/2008/04/sayonara-zetsubou-sensei-01.jpg">Sayonara, Zetsubou-Sensei cenzúra</a>
Idén novemberben érkezik meg a hazai mozikba is Orson Scott Card kultikus sci-fijének filmadaptációja, melyet - ha sikert arat - még legalább négy rész követhet. Az előzetes látványos csatákat és feszült kiképzést ígér, és Harrison Ford rajongói megnyugodhatnak: az elsőként…..
Sziasztok! Hát ezt is megéltem,végre megnéztem a Fate/ Stay Night sorozatot amit már nagyon régen tervbe vettem de valamiért sosem sikerült rá idő szakítanom. De most végre legalább elmondom róla a véleményemet. Következzék tehát a Fate/Stay Night anime kritikája tőlem csak…..
conor_r 2013.06.27 12:37:04
Ami igazán üt kijátszod a játékot (mind a három route-ot), és utána nézed meg a Zero-t. :D Bár igaz én pont fordítva csináltam (Zero adta meg a kegyelem döfést, hogy bele fektessek egy ilyen hosszú játékba annyi időt), de a játék storyja nagyon epikus és egyik legjobb VN, szóval kár bele spoilerezni szerintem. Illetve csak a játékba záródik le teljesen a történet (ott derül ki mi a grál, egy csomó karakter igazi jelleme, és az összes harci lélek valódi identitása) tehát az F/SN anime csak a történet kis részén rohan át, illetve az azután következő mozi film (ami 20+ órás story-t darál be 2 órába) után is marad egy route ami feldolgozatlan marad. Ugye a játékba 3 route van ami ugyan azt meséli el csak mindig egy apró változás (pillangó hatás) történik így teljesen máshogy alakul a cselekmény. Az animébe nem tudták ezt a többszöri cselekmény mesélést megvalósítani, ezért csak az egyik route-ot dolgozták fel (és volt bennük annyi, hogy nem spoilerezték el a játék többi csavarját). Ezután egy mozi film pedig 2. route-ot.
Tehát a cikk író se érti, hogy mér van akkora hype Gilgames körül otaku körökben, hát tulajdonképen, az F/SN és a karaktereit nem az anime tette naggyá hanem az alap produktum (játék) aminek készült. Illetve most a Zero egy gyönyörű előzménye lett ennek a játéknak könyvben amit egy eszméletlen király anime adaptációval koronáztak meg. Amúgy most is indult egy új könyv sorozat Fate/Apocrypha (már forditják angolra fanok) remélhetőleg az is ilyen király anime adaptációt kap majd sok év múlva.