Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szitkozódó

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Akik mögött soha! 2013.06.26 12:13:03
Van egy toplistám, akiknek még a közeléből is menekülök. Lehet, hogy ez a hosszú élet titka? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
szitkozódó 2013.06.26 21:01:21
Ki vagyok akadva az összes SZENTESKEDŐRE, akik a kressz szabályaira hivatkoznak folyton-folyvást. Akik bambaságukat és bénaságukat próbálják palástolni azzal, hogy állandó jelleggel a NAGY KÖNYV-et lobogtatják.
Általában ezek azok a túlképzett hétvégi sofőrök, akik a kormány erősebb megmarkolásán kívül semmit sem tesz, ha adódik egy netszes helyzet. Mert ugye a közlekedés nem csak a közlekedési táblákról szól, hanem a készségekről, amikor el kell kerülni egy balesetet és tehetsz érte valamit.
A szabályok be nem tartásáról meg annyit: Általában a reggeli koccanásoknál mégsem 5-ös BMW vagy 6-os Audi -és még sorolhatnám-miatt van dugó, hanem az olyan okostojások miatt akik kioktatnak és szándékosan feltartják a "sznobokat". Hát persze, hisz mondjuk 130-cal autópályán messziről megállapítja ki a sznob és ki nem. Mindenki akinek jobb autója van és gyorsabban halad, mint Ő. És még mindig ki vagyok akadva az olyanokra is, akik a bekötő útról uccu neki gyorsan kikanyarodnak elém, hogy aztán kemény 40-el roboghasson úticélja felé. Megfejelve azzal, hogy a legkevésbé sem érzi kényelmetlenül magát.Mindezt persze csakúgy, hogy mögöttem már egy árva autó sem jön, tehát nem kellene várnia hosszú sorokat.
A másik fajtának meg gondot okoz egy sima kanyar bevétele anélkül, hogy előtte ne fékezzen 200 méterrel és aztán kemény 15-el bekanyarodjon az amúgy már 228szor begyakorolt útszakaszon. Mondanom sem kell a sor végén haladó 5 kocsi pirosat kap, mert tele vannak az utak a forgalom ritmusát nem érző vezetőkkel.
Amiről nem szól a fáma az, hogy ezek az emberek csak saját magukkal és a táblákkal vannak elfoglalva annyira koncentrálnak, egyszerűen meghaladja a képességüket hogy figyeljenek a felmerülő szituációkra. Ki is bukik, amikor kizökkenti, megzavarja valami őket és olyankor káosz, kapkodás.

Engem azért háborítanak fel a fent felsorolt dolgok, mert én bizony figyelek arra, hogy mást ne tartsak fel, akkor sem ha Suzukival és akkor sem BMW-vel jön utánam. Ha meg kikanyarodok valaki elé, törekszem rá hogy ne zavarjam meg a ritmusát.

Ezt nehéz felfogni egy EMBERNEK?

És ha valaki elhalad 150-el nem rázom az öklöm: "a büdös kölke".
Ha tud, hadd menjen!

Várom az okoskodókat és a paragrafusok szent védőinek megrovását!