Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kék rózsa

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éva vendégposztja: Magamról   26 éves párkapcsolatban élő, sikeresnek mondható nő vagyok. Tudom, még fiatalnak számítok (ami szerintem relatív) de még is annak érzem magam, mert amit az életben eldöntöttem az sikerült. Most kövér vagyok, de eddig soha nem voltam az. Most…..
Egy vendégposztot fogok megosztani veletek. Egyik barátnőm, Éva, elkezdte szedni a zotrim fogyasztószert és ő is megszeretné osztani a tapasztalatait veletek. Próbáltuk egymást meggyőzni, hogy ő miért próbálta ki a zotrim fogyókúrás tablettát és én miért a hoodia kapszulát.…..
Fogyásom kezdete   Őszintén már sok mindennel próbálkoztam az elmúlt években, kisebb nagyobb sikerekkel. Fiatalabb koromban nem voltak súlyproblémáim vagyis nem foglalkoztam vele. Nem vagyok idős, nehogy azt gondoljátok, 28 éves vagyok. Van egy jó állásom, büszke vagyok magamra,…..
Mindjárt itt a nyár. Minden nőben felmerül a kérdés, hogy jó alakja van-e. Higgyétek el! Még azok a nők is akik karcsúak nincsenek megelégedve magukkal. Ilyen az emberi természet. De mi, kicsit teltebbek sokkal jobban aggódunk, hogyan is fogjuk hozzá a fogyókúrához. Szerintem ez a…..
A só-liszt gyurmázás sokkal több lehetőséget rejt, mint amire óvodáskorunkból emlékezhetünk. Ajánlom nektek is, mert egyrészt pillanatok alatt össze lehet dobni házilag, másrészt egészen komoly, "felnőttes" dolgokat is ki lehet belőle hozni, én egyre jobban szeretem! Eljött az ideje, hogy…..