Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zo Pé

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dobpergés, konfetti zápor és zenélő masírozó törpék parádéja. Az első Apple termék, amivel nem csak nem voltam megelégedve, de leginkább nem értem, hogy mi a jó meredező égig-érő paszulyt gondolt magáról a cég. Piacra dob egy mega-felső kategóriás laptopot, ára közel a…..
Zo Pé 2013.06.25 13:55:21
@nyisziati: @ordasbacsi: @Azeroth87: @dukeekud:

Miért kellene 2013-ban a 21. században floppy meghajtó? Uram isten, az akkora naggáz lenne, manapság gb-ban beszélünk, nem 4,5 mb-os floppyrol. Hol él ön?Igen prámium, s ezért sem engedheti meg magának és akinek van, az megengedheti ilyen luxus laptop létét, s az átlag hétköznapi ember hónapokat spórolhat egy ilyen eszközre! Ami részemről szánalmas!
Nekem van ipad-m, lett retinsá macbook prom, mindenféle kiegészítőt vettem hozzá(egér,tunderbolt kábel, fejhallgató, táska), ipod nano 6. generáció, s megvagyok mindegyikkel maximálisan elégedve, ezt is vártam, erre is számítottam iylen prémium kategóriás "drága" eszközöktől. A drágát azért tettem idézőjelben, mert nekem, számomra nem tartozik az igen drága kategóriába. A Pro-mat saturnban ausztriában vettem, bementem, körbenéztem a pro-kat, a tulajdonságait, mikro megláttam, hogy a 2,7 ghz, 16 gm 512 ssd kerül 2487 euróba, már kérdeztem is az eladót van e készleten neki, megnézte a gépecskéjébe, aztán hozatta is ki a kollégájával nekem. Jah és vettem hozzá 2 tb-os time capsule-t is! Iszonyú apple fun lettem mióta ipadom lett, a magas életérzés, meghogy nem sokan birtokolnak iylen extracuccokat, ez tetszik nekem, mikor megnéznek a gépem miatt a többi csöves ember, aki csak álmodik ilyenekről! És ez olyan jó érzéssel tölt el a többi embert lenézni!:)
Még egy új iphone 5s jön a szériához és komplett vagyok az asus g75vx legnagyonn konfigurációs 3d-s gépem mellett:P:)