Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fitness Blog

87 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A dívány.hu-n jelent meg a fenti kérdést 10 pontban taglaló szösszenet.Majd kommentálom, ha...De addig is olvassátok el a 10 leghülyébb kifogást itt.Vagy kommentáld Te.  ..
  Bővebb infók és órarend.  ..
Fitness Blog SpinRacing 2010.09.04 10:34:00
 SpinRacing óra Klárival    ..
 kép innenA későn jött nyár bepótolja a hűvösebb napokat, örülünk is a melegnek - legalábbis egy bizonyos fokig - de mit tegyünk a városban, kánikula idején?Hogyan készülünk fel, hogyan védekezzünk, hogy éljük túl a forró napokat?Egy nagyon jó és megfontolandó cikk…..
 Érdekes kezdeményezés Koppenhágában: a Crowne Plaza Copenhagen Towers ingyen ebédet ad annak, aki a hotel fitness-termében összeteker 10 Wh-nyi energiát.(Ez az energia kb. arra elég, hogy 2-3 db kis fogyasztású LED-lámpát ellásson energiával - egy órán keresztül).Magyarul…..
 Ha itt ragadtál a városban nyárra, de elkerekeznél valamerre, akkor jól jöhet egy letölthető budapesti bringaút-térkép.24 MB(!), PDF formátum(PDF megnyitásához használd az Acrobat, vagy a Foxit Readert)IDE kattintva letöltheted a budapesti…..
  Szerinted szép ez a nő?   kép forrása Talán a modellvilágban is elindul a trend, hogy nem feltétlenül a mesterséges, anorexia-gyanús, agyonphotoshop-olt modellek lesznek a példaképek. Érezd jól magad a bőrödben, legyél egészséges, és NE akarj megfelelni a…..
 - közölte az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tisztviselőjére hivatkozva az NPR amerikai közszolgálati rádió."Magyarország az Európai Unió, és egyben a világ egyik legegészségtelenebb országa. Ebben szerepet játszik a népesség egészségtelen, mozgásszegény…..
 "Mindenki jó valamire - ha másra nem, hát elrettentő példának." Nagyon jó összefoglalót írt a zolivagyok.blog.hu az emberi hülyeség egyik megnyilvánulásáról. Képek, videó, leírás. Olvassátok el, érdemes. ..
 Tohonya nemzet vagyunk - forrás: origo.hu"A magyarok sporttól való tartózkodásának legfőbb oka az időhiány.""... a magyarok több mint a fele nem sportol, szabadidejét inkább valami mással tölti (a négyoldalas EU-s tanulmány itt tölthető le).""A…..
Fitness Blog Spinning 2 2010.02.09 03:07:00
  A program rendszerint különböző intenzitású szakaszokból épül fel: A bemelegítésül szolgáló első néhány perces, kis ellenállású és közepes fordulatszámú pedálozás után nagy sebességű sprintek, lejtőmenet, közepes sebességű síkmenetek és lassú…..
Fitness Blog Spinning 1 2010.02.04 03:42:00
  Mi az a SPINNING? Először nézd meg ezt a videót...     Na, akkor már alkothattál némi fogalmat róla, most részletesen: A SPINNIG nagy stabilitású, különleges…..
 Semmi... :)De ha már írtunk arról, hogy az iPhone-ra megjelentek fitness- és fogyókúra szoftverek, ha szóba került, hogy felsőoktatási hallgatók hogyan juthatnak ingyenesen jogtiszta Windows-hoz, akkor ez (figyelembe véve azt a nem elhanyagolható tényt, hogy aki ezt a blogot…..
 Tavaly nyáron posztoltunk arról a srácról, aki 4 hónap alatt kockahasat "varázsolt" magának. A történethez kapcsolódó blogot és a végeredményről készült összehasonlító-videót a megnézhetitek a saját blogján: kockahas.blog.hu  Csaba 2010-ben újból…..
  A legtöbb változás elhatározással kezdődik. Az elhatározások oka (jó esetben) leginkább a felismerés: szeretném, ha jobb lenne. Kevésbé jó esetben valami (pl. betegség) rákényszerít arra, hogy változtassunk. Változtatni nehéz, mert a megszokott, kényelmes,…..
Fitness Blog 2009.11.13 19:48:24
@Alízium:

2009.10.26.-án reggeltél. Azóta 95 _teljesen különböző_ blogban elszórtál 95 hozzászólást. OK.

Azt nem gondoltad, hogy fel fog tűnni, hogy mindezt önreklámként teszed?

Ezért történt, ami.

De álljon itt kérdésed, s válaszom.

"Felszaladt rám jó pár kiló és szeretném tavaszig leadni. El is kezdtem aerobikozni járni csakhogy olyan edzőtermet sikerült kifognom, ahol nincs limit, hogy hány ember vehet részt az órán és van, hogy annyian vagyunk, hogy a karomat nem tudom felemelni előre. Sajnos még van 7 alkalmam, amit náluk kell lesportolnom, de a nagyobb gond, hogy nem tudom hol folytassam. Én mozogni szeretnék lemenni, nem pedig azért, hogy 55 percen át a többi lánnyal egymást gyepáljuk. El vagyok keseredve. :( Mit tegyek?"

Válaszom:

1. Ne sopánkodj.

2. A maradék 7 alkalmat járd le, vagy ha ennyire nem tetszik, válts.

3. Keress más termet:
aerobic.lap.hu/

+1 bónuszként, ha már újságíróiskolát reklámozol (~nál): ajánlom a vesszők helyes használatára vonatkozó szabályok újbóli átböngészését. Mert az jó lesz Neked (is).
  A sportolás, a mozgás gyermekkorban is fontos, de azért NE ez legyen a példakép!!!          ..
 A mezomorf típusú ember rendelkezik a legjobb genetikai feltételekkel az izomfejlesztéshez. Elég ha csak ránéz a súlyzókra és már nőnek is az izmai. Nagy és széles a mellkasa, jellegzetesen V-alakú, azaz a vállszélessége és a derékbősége nagyon jól aránylik…..
Fitness Blog 2009.11.03 14:02:27
 ..
 Az endomorf típusú ember könnyen hízik, sajnos nem minden esetben az izomtömege nő. Lassú anyagcseréje miatt figyelni kell, hogy ne hízzon el. Izomzata inkább puha, csípője széles és többnyire keres a fejformája, arca. Hajlamos a zsírraktározásra, amely beborítja az…..
Az ektomorf ember szikár, vékony testalkatú, kevés testzsírral és kevés izomtömeggel rendelkezik. Nehéz számára izmot fejleszteni, és gyors anyagcseréje miatt sokat ehet anélkül, hogy hízna. Végtagjai többnyire hosszúak, mellkasa keskeny és hosszúkás, izomzata…..
Fitness Blog A férfi test 2009.09.13 12:32:00
Bár köztudott nézet, hogy mindenki egy veleszületett testalkattal születik, mindenki számára van lehetőség az adott külalak formálására, tökéletesítésére - a normalitás keretein belül. (Bár a jelenkori doppingbotrányok és indokolatlan halálesetek arra engednek…..
 Sok felsőoktatási hallgató jár hozzánk, ez az infó elsősorban nekik szól.  A kocka.blog szerint kevesen tudják, hogy a felsőoktatási hallgatóknak ingyenesen (illetve ha telepítőlemezeket is kéred postázva, akkor 3000.-Ft + postaköltség áron) legális Windows és Office…..
Az Opera ismét első lett valamiben: ők érték el először a 10-es verziószámot a böngészők között. A kiadást egyáltalán nem siették el, a előző 9-es verzió még 2006 nyarán, de még az utolsó nagyobb verzió, a 9.6 is már majdnem egy éve, 2008 őszén jelent meg. Éppen ezért…..
Fitness Blog 2009.09.03 04:14:54
@cousin333:

Az Opera egyik legjobb "szolgáltatásával", a Speed Dial-lal kapcsolatban: a Firefox lekoppintotta anno "Fast Dial" néven, ami - be kell látnom - jól (jobban) sikerült.

Egyrészt mert nem csak közvetlen linket tud egy ablakra tenni, hanem csoportot is: ez alatt megnyílik az alcsoport, ahol ugyanannyi -1 ablak van, mint a nyitó oldalon.

Így többszörözni lehet a közvetlen elérésű ablakok számát, illetve rendszerezni is lehet, pl.: munka, hírek, blogok, emails, közösségi oldalak, videók, stb.

Másrészt: az Operánál az ablak képe mindig a weboldal kicsinyített képe (tudom, hogy meg lehet változtatni, csak elég tökölős...), ami néha kicsi, illetve flash-es tartalom esetén meg sem jelenik. A Fox-os Fast Dial-nál tetszőleges képet, illetve címet lehet adni az ablakoknak.

Szerinted van esély arra, hogy Operában is megjelenjenek ezek a lehetőségek? (mint ahogy a 10-es verzióban már sokkal könnyebb-egyszerűbb az ablakok számának megváltoztatása az 1.0-ásoknak is).
Fitness Blog 2009.09.03 04:27:23
@cousin333:

Az Opera egyik legjobb "szolgáltatásával", a Speed Dial-lal kapcsolatban: anno a Firefox lekoppintotta "Fast Dial" néven, ami - be kell látnom jól (jobban) sikerült.

Egyrészt:
az ablakokba nem csak közvetlen linket, hanem csoportokat is lehet rakni: így megtöbbszöröződik a közvetlenül elérhető oldalak száma. Minden csoport alatt ugyanannyi -1 ablak nyílik meg.

Így sokkal könnyebben elérhető sokkal több oldal, illetve jobban csoportosítható is, pl.: munka, blogok, hírek, videós oldalak, emails, stb.

Másrészt:
Az Opera Speed Dial ablakaiban mindig a weboldalak kicsinyített képe jelenik meg (tudom, van rá megoldás, csak eléggé tökölős...), illetve a flash-es tartalmak nem jelennek meg.

A Fox-os Fast Dialban minden ablakhoz saját, tetszőleges kép, illetve szöveg (és leírás) rendelhető.

Szerinted van arra esély, hogy a nem túl távoli jövőben az Operában is megjelenjenek ezek a lehetőségek?

(Mint ahogy a 10-es verzióbán már sokkal könnyebben beállítható az ablakok száma, még az 1.0-ásoknak is)
Töltsd le az Opera 10-et!..
Fitness Blog 2009.09.02 12:56:23
@Oscee:

Itt találsz 891 db Opera Wallpapert:

my.opera.com/community/opera/wallpapers/

:)
Megjelent ma ugye az Opera 10, és nézegettem, hogy mit írnak róla a "vezető hírportálok". Az Index meg se említi sehol, lényegtelen esemény, a blog.hu szintúgy nem, pedig miattuk tartjuk a reklámokat, de mindegy is. Az [origo] általában korrekt cikkeket ír az Operáról, de csak pár…..
Fitness Blog 2009.09.02 12:21:09
@özv. Horvai Jolánné:
Igen, megnéztem ma is, igazad van. Köszönöm.

@Karbonade:
9.64-ről frissítettem a 10-esre, egy apró, de fontos változás van a felszín alatt:

A könyvjelzőket már nem "opera6.adr" hanem "bookmarks.adr" alatt tárolja - ez fontos lehet annak, aki mentést készít (bár eléggé egyértelmű a változás :))