Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kllibit

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Omnibusz Nekünk Mohács kell? 2016.05.03 23:35:49
Összesen 150 autóbuszt vásárolna a főváros a 3-as metrópótlására. Úgy néz ki, hogy az olcsóbb ajánlatot beadó, lengyel Solaris szállíthatja a BKV-nak az új buszokat, a hazai gyártású csuklós nem kell a közlekedési cégnek. De tényleg olcsóbb a lengyel busz, mint a magyar?..
Vélelmezhetően a diszkrimináció tilalom követelményének sérelmével járhat, amit a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a MOL Magyarország közösen tartott április végi sajtótájékoztatón jelentett be, hogy azon magyar futballrajongók számára, akik klubkártyával vagy…..
Az eredeti összefoglaló 4 részre lett bontva, ebből ez az első. Az anyacikk itt található. (Hogy mi ez az egész lista, az is abban olvasható el.) Frissítéseket a kommentekbe várom. Aki frissít, írja oda pici betűkkel, hogy mikori az infó, és jelezze, ha szekun belüli helyről…..
kllibit 2014.12.06 00:35:14
BRI - Barihoz friss kiegészítés

elkészült a metro/vasútállomás és az azzal összekötést adó gyalogos alagút: 3 megálló a Bari központi pályaudvar, de a másik irányban Barletta felé is lehet utazni, ahol szintén van Trenitalia kapcsolat. Menetrend:
treni.aeroportidipuglia.it/

(Ryan gépen €4-ért árulták a jegyeket Bari vasútállomásra, de nem figyeltem, hogy busz vagy vonat)

A wifi 24h-ra ingyenes, a regisztráció érvényesítéséhez egy helyi számot kell megcsörgetni. (Ingyenes, mert nem létesít kapcsolatot, csak a hívó számot azonosítja).

A szeku után a Peroni bárban (jobbra a végén) vannak elektromos csatlakozók(olasz 10/16 és Schuko) az asztalokon.

A check-in pultnál van wizz ketrec, a szekunál és a gate-nél nem volt.

Az indulási szinten €15-18-ért van többféle Homeburger menü: kb. 40 dkg-os burger + köret + ital.
Itt is van egy dugalj az italos pult mögött.

5. kaputól indult a Wizz BUDra.

2014.dec.4.