Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csutakanno

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a hölgyet az óra járásával megegyező irányba látod forogni, akkor a jobb agyféltekédet használod.>Ha a hölgyet az óra járásával ellentétes irányba látod forogni, akkor a bal agyféltekédet használod.>>Néhány ember képes arra, hogy mindkét irányt felismerje, de a…..
Csutakanno 2013.10.18 17:21:44
@cherryblossom: mi egyszerre néztük ketten és két különböző irányba láttuk forogni.
Tehát nem a programozó ver át.
Milyen érzés fiúk, hogy rajtatok - s miattatok egész Magyarországon - röhög a fél világ? Mert elértétek a célotokat kétségtelenül s benne lesztek tán még a CNN World News-ban is. A rossz hírem ezzel kapcsolatban mindössze annyi, hogy nem rettegett seregként, hanem elhízott…..
Csutakanno 2013.09.07 12:06:18
@Fruzsina Varga: Ez azért nem semmi, ahogy te látod a dolgokat. Véleményem és normális (magyar és nem magyar) ember véleménye szerint minden okot megadtak arra, hogy jól meggyepálják őket. Sajnos, nem eléggé.
Egyébként nem is hazátlanok, pedig én is nagyon örülnék, ha nem nálunk rontanák a levegőt ezek a kártékony, primitív állatok (szó szerint). Miután annyi kárt okoznak a mi kis hazánknak (és nem az ő hazájuknak, mert nagy ívben szarnak rá) mindenütt, amerre csak járnak, hogy csak azt tudnám ajánlani, hogy jó magas és erős kerítéssel körbevett területen alapítsanak maguknak hazát a saját képükre és verjék agyon egymást. Ok nélkül, mert ők aztán tényleg így működnek.