Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SiroMokus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél kommunikációs nehézségekbe ütközött, amikor akciós Fagor főzőlapja hibásan érkezett. A márkaszervizt ugyanis átlagosan egy hét alatt lehet elérni: kizárólag az üzenetrögzítőn hagyott számon hívnak vissza egyszercsak. Az instant hibát végül 2 hónap alatt…..
SiroMokus 2014.01.21 14:07:26
Naiv ügyfél étteremben hagyott és letiltott hitelkártyája helyett küldött pótkártyát is letiltotta a Citibank, mert ennyi idő alatt dolgozták fel az étterem bejelentését: Ma egy kellemes kis szívásba futottam bele a CitiBanknál. December végén egy étteremben felejtettem a…..
SiroMokus 2014.01.13 10:36:00
@dr. phil. Sün‼ ツ: Legjobb dolog bankot robbantani pl. Las Vegas-ban.
SiroMokus 2014.01.13 11:04:36
@Cirmos Cica: Sajna tényleg kivannak az emberek nyúlva idegileg. A fizu 5éve nem emelkedett infláció felett. Az árak már nyugat európát is hajazzák. Nem nem ezt kívánom csak ha szétnézel már az csoda, hogy eddig nem az emberek mellet robbantottak.
Radikálisan megoszlanak a vélemények a rántott borjúláb ehetőségéről, mivel főleg bőrből és inakból áll. Naiv ügyfél szülőföldjén más lehetett a recept, mert ő a húst és a csontot is hiányolja: Még a múlt héten sikerült a Gastroyalnak (Telfood) kiszállítania eme…..
Ádám felfedezte az egyik legrégebbi, nálunk is jegyzett felárazási anomáliát, amit a Wizzair foglalási rendszere produkál minden egyes születésnapi vagy egyéb akció ideje alatt: Szeretném felhívni a figyelmeteket a Wizz Air átverésére, amit rendszeresen alkalmaz. Időnként…..
SiroMokus 2014.01.08 12:00:41
Naiv ügyfél megrészegült, hogy szó nélkül cserélték gyermeke egy hónap alatt kilyukadt sportcipőjét a Hervis Árkádban. További termékeket vásároltak volna, ha nem lép közbe a biztonsági őr, hogy felgyorsítsa a folyamatot: Egy a fiamnak 12.000.- Ft-ért vásárolt…..
Igazi hétindító vérfrissítés érkezik a DÉMÁSZ munkatársaitól, akik betörtek egy lezárt tanyára, és ellopták külföldön élő naiv ügyfél villanyóráját. Mindenzt tették a hárommal korábbi tulajdonos 80-as években keletkezett tartozásai miatt: Külföldön dolgozom…..
SiroMokus 2013.06.24 10:40:41
@Manyecska: Ami biztos a mérő egység leszerelésre került a fogyasztói hely tartozása miatt. Jogilag a szolgáltató védett, a tulajdonosnak a tulajdonjog megszerzése előtt kell erre figyelni, más esetben az adásvételi szerződésben kikötni a tulajdon per és tehermentességét.
A magánlaksértés ezen posztból nem megállapítható, jogilag a szolgáltató hatóság bevonásával szerelhet a te ingatlanodban. Mivel ez 1 tanya ahova a szomszéd is csak hetente jár, vélelmezhető hatóság jelenléte nem volt.
Előttem írták:
:- fizess
:- perelj

Még kérded kit? Sajna csak az előző tulajdonost mert te vele vagy szerződésben és a legegyszerűbb zugügyvéd is belevesz 1 szerződésbe olyan kitételt miszerint per és tehermentes amit veszel.