Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varadiz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kardamom új sorozata úgy készül, hogy beülünk egy helyre, ahol ott helyben, pár pontban írunk egy gyors reflexiót arról, amit tapasztaltunk. Sorozatunk első részében a Treffort Kertet néztük meg, most a Bajcsyn található Il Basilico olasz étterem a soros. A jó olasz étterem -…..
varadiz 2013.06.23 22:11:14
Meg kell hogy védjem az éttermet. Már több helyen is lehúzták (talán a konkurensek álnéven?) ennek ellenére (sőt talán épp ezért - sose hiszem amit noname blogokon olvasok) ellátogattam ide, és igazán jól (t)ettem. A pizza finom (Bpn még sztem nem ettem jobbat - és tényleg olasz "stílusú") az étterem hangulatos, a személyzet kedves volt velünk. Az árak sztem teljesen rendben vannak, és nem számoltak fel teríték díjat se.
Persze én nem is azzal kezdtem h lejáratom magam, meg a társaságomat, meg kuponokkal szórakozok... Ok h ez nem egy "szakmai" blog, de a játékpénzt hagyjátok meg a kicsiknek :D
Aztán amin még röhögök: "Mi valami olasz sajtos salátát, egy pizza prosciuttót, egy korsó Gössert és egy viceházmestert kértünk." Öcsém! Ez aztán a gasztro-blog :D Szted az olaszok hallottak olyanról h házmester? Ez nem Kati néni büféje a Balatonon, egy jobb étteremben jó esetben kiröhögnek ha fröccsözni akarsz... de ráadásul itt nincs is az étlapon, ráadásul ki van írva mennyi az ásványvíz. Meg hát valahol röhejes egy olasz étteremben fröccsözni, főleg olyanoknak, akik éttermekről, kajákról írnak, kvázi hozzáértőnek akarnak tűnni... Ez valahogy nálam elvágta ezt a blogbejegyzést, onnantól nem tudtam komolyan venni. Gondolom a pincérek is így voltak veletek.
Asszem indítok én is egy gasztroblogot, és elmegyek egy szusi bárba pörköltöt enni, aztán bedobok egy fröccsöt meg egy vitorlás rumot a Hiltonban.