Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fellef

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több előolvasó is található a közösségi oldalon, akinek adok a véleményére. A médiakutató Bajomi Lázár Péter például Dessewffy Tibor írását ajánlotta figyelmünkbe az Élet és Irodalomból. Átrágtam magam a cikken, és csakugyan figyelemre méltó. A szerző egyebek mellett…..
fellef 2013.07.14 09:06:37
@regress: ennél jobban nem lehet összefoglalni. még egyszer, a magam részéről is:

HÁNYINGER EZ AZ ORSZÁG!
- ELŐRE! - A lófaszt! - HÁTRA! Na most aztán van baj, Feleim. A rezsidémonűzők irányt vesztetten bolyonganak, mint lapos fing a kormányszaunában. Az Országos Választási Bizottság másodikra átengedte a dohányrezsi-csökkentésről faggatózó népszavazási kérdést, amivel -…..
fellef 2013.07.12 11:49:05
@Knósszosz: hol van már a "15 millió magyar"-szlogen?

most az Urak és a cselédek világa a trendi. a cseléd meg vegye megtiszteltetésnek, ha a fideszes Ura ad neki munkát.
...körülbelül 6-8 hónapig. Hiszen 2014 tavaszán kezdődnek Magyarországon a választások! A magyar társadalomról pedig köztudott, hogy nem öntudatos, ellenben könnyen befolyásolható, sokszor becsapható. Ráadásul mi magyarok általában könnyen felejtünk, így aztán elég pár…..
Megfelelő embert a megfelelő feladathoz - mondja a közhely, amihez pártunk és kormányunk ragaszkodni látszik. Elvégre ami nem jó azt meg kell javítani. Nem mindegy ki osztja a lóvét, az sem kinek, de legkevésbé az nem mindegy milyen gyorsan. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség…..
fellef 2013.07.10 17:51:56
@Husz_János_Puszita: ja, kódolva mindig elmondja, mit fog következő lépésben csinálni. mind közül ez az isten irgalmazzon attól, hogy a demokráciát a békesség kedvéért egy másik rendszerre kelljen cserélni szövege a lényeg.

ilyet teljesen épelméjű politikus európában nem mond.

ugyanakkor nem fog sikerülni neki hosszú távon (20-25 év, amiben reménykednek), csúfosan fog kimúlni. az másfél millió szavazó voltaképp nudli.
fellef 2013.07.10 18:17:21
@Husz_János_Puszita: nem látni, de hamarosan okosabbak leszünk. a traffik-népszavazás rianás lesz a NER testén, attól függően nagyobb vagy kisebb, hogy mennyien mennek majd el, de mindenképp meg fogják érezni. egyfajta előválasztás lesz az. nem értem, hogy a fideszes ovb miért engedélyezte.
Van az a szakállas régi vicc, hogy: - Egy szakképzetlen szőke bombázót vesznek fel a helyedre, mi az? - A szopás hatalma.  Ez, és a címadó mondat jutott eszembe mikor bejáratott benzinkutamon megvásároltam az utolsó dobozt a kedvelt cigarettamárkámból ma reggel, és a…..
fellef 2013.07.10 14:23:56
@hurmazs: én a fideszt támogattam 2010-ben, mára mélyen megvetem őket, amoralitások elképzelhetetlen. a cigi letevésében nekem is sokat segítettek... :) a közeli éjjel-nappaliban vettem általában az adagomat, főleg azért, mert bírtam az ott dolgozó kiscsajokat. betértem tegnap érdeklődni, azt mondják, 15-20%-al estek vissza eddig. bezárni nem fognak, de érzik keményen. nem sírok értük, csak mondom, hogy ez van.

egy kisboltnál meg még inkább.
A párt a Kétfarkú Kutya Párthoz hasonlóan nem felel meg a "névvalódiság követelményének". Precedens értékű lehet a Kétfarkú Kutya Párt bejegyzésének elutasítása, mivel ez esetben a többi parlamenti szervezet nevében sem szerepelhet olyan kifejezés, amely a szervezet…..
fellef 2013.06.24 16:47:14
@Buta belpesti baliberális biboldó: jaj, te lúzer proli, te még troll sem tudsz lenni, annyira komolyan hithű fideszes vagy. csak egy igazi életvesztes tud ennyire dühödten politikusokat védeni.

tudod, mivel köszönnék meg azok, akiket annyira imádsz, a feltétlen vonulgatós imádatodat, ha elmennél egy összejövetelükre? beállítanának vécés fiúnak. kábé ennyire tisztelik az ostoba, lúzer fajtádat, te nyomorúlt proli.