Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vjoze

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Az olyan régi, az eredeti formátumot jobbára változatlanul hagyó sorozatokon, mint amilyen a Dexter is, kiválóan látszik, milyen nagyot változott tíz év alatt a tévézés" – a premier kezdő percei alatt végig erre gondoltam. Öt perces visszatekintés az előző évadra, két perc…..
vjoze 2013.07.04 11:09:55
csak kevéssé tudok egyetérteni a kritikával, szerintem egy kellemes felvezető epizód volt, jó jelenetekkel meg kevésbé jókkal.
- a mellékszereplők soha enm érdekeltek annyira. az állandó mellékszereplők mindig kis szerepet kaptak a sorozatban, minden véadban jött valaki új, aki "mellékszereplőként" a figyelmet kapta, a többiek szerintem scak kvázi díszletek.
- a pszichopata témára reagálva: a pszichopata téma manapság népszerű, és valóban a dexter volt az egyik első sorozat. zavar azonban, hogy ki hogyan kezeli ezt a kifejezést, felmerült itt a szkizofrénia is, azért nem keverjük a szezont a fanszőrrel, a disszociatív személyiség zavar nem szkizofrénia és fordítva, szeirntem dexternek nincs több személyisége, inkább csak a sorozat közepe tájén kezdett el gyógyulni a gyerekkori traumájából, és abban, hoyg ez idáig tartott, szerintem jelentős szerepe volt harrynek is, a sorozat készítői is utaltak többször arra, hogy dexter örlődik, lehetett volna ezt másként is csinálni? harry tette őt azzá aki lett? (msot uyge dr vogellel kiderül, hogy harry nem egyedül csinálta ezt, amúgy szerintem is gagyi húzás a pszichiáter karaktere)az meg egyértelmű hogy az előző évadban hannaba szerelmes volt, vele jövőt tervezett meg egy rendes tisztességes életet - amibe persze a gyilkolás is beletartozik.
- én kíváncsian várom, mi lesz még itt, szerintem korrekt zárást fogunk kapni, meglepődnék, ha dexter meghalna, az elég nagy klisé lenne. szívesen látnék egy keretet az egész sorozatban, pl. jó lenne, ha az utolsó részt is az első évadhoz hasonló monológgal kezdenék vagy valami. várom a végét.