Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zs0912

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Flóra, légy észnél!" „Mi volt ez a pusztító alpáriság? Hogyan fordulhatott ez elő? A suttyóságnak egy olyan szintjét mutattátok meg nekünk, amire nem voltam kíváncsi!” - Puzsér Róbert Biztos láttátok Indexen, de én is kirakom. Elvállaltam egy filmszerepet pusztán…..
Most van kedvem és időm is írni. Megpróbálom összeszedni, hogy mennyi egy pörgősebb prosti kiadása és bevétele. Fontos kiemelnem, hogy ezeket a számokat nem feltétlenül kell szó szerint érteni, hiszen embere válogatja, hogy ki, mire, mennyit költ. Lehet, hogy valaki belvárosi…..
zs0912 2013.09.08 14:32:39
Flóra, az olyan nem várt kiadásokat hogyan véditek ki, mint amit ebben a cikkben írnak?:

www.kiskegyed.hu/aktualis/kozugy/nav-prostitualt-ellenorzes-124196

Hogyan tudjátok elkerülni azt, hogy a NAV is meglátogasson titeket? Vicc az egész, ők sem gondolhatják komolyan, hogy egy szexuális szolgáltató majd ad számlát vagy nyugtát. Talán azt hiszik, hogy esetleg még üdülési csekket, Erzsébet utalványt is elfogadtok, meg még kártyával is lehet fizetni. A vendég előveszi a tök alsóját vagy a makk ászát, behelyezi a kártyaolvasós punciba, megadja a PIN(A) kódot és kész a tranzakció.
zs0912 2013.09.09 16:37:36
@rpflora: Köszi a választ! Az előttem felbőgő trollt alaposan kiosztottad, gyakorlatilag lealáztad a sárga földig a férfi mivoltát teljesen megkérdőjelezve, mindezt nagyon választékos kifejezésekkel. Lehet, hogy ki kellene magad próbálnod domina szerepben is. Ha a fenti mondatokat egy gyengébb lelkületű fiúnak mondod el, még az is elképzelhető, hogy egy életre elmegy a kedve a női nemtől. (Ettől függetlenül engem megrémisztenek a dominák, még ingyen se mernék elmenni egyhez sem.)
Úgy gondoltam, hogy már írtam vendég-típusokról, akkor írhatnék a kurva-típusokról is. :) Talán meglepetés nem fogja érni azokat az olvasókat, akik rendszeresen járnak hozzánk, de 1-2 "kulisszatitkot" (amit csak én, vagy a főnökük lát) elárulhatok, hiszen én/mi oldalunkról…..
zs0912 2013.08.30 14:28:49
@pinkpussy: Szerintem Flóra szinte biztos, hogy a SZEXISTENNŐ kategóriába sorolható. Az írásaiból ítélve 100%, hogy nagyon magas az értelmi színvonala, vagyis az első négy kategória már kapásból amúgy is ugrik.
zs0912 2013.08.30 17:16:33
@Kaugár:

"Nem csak a lányok a sérültek akik ezt csinálják, hanem a vendégek jó része is!
Sok az önbizalom hiányos kuncsaft aki egy úgynevezett normál nővel nem képes(valamilyen komplexus okán)hosszabb kapcsolatot kialakítani."
------

Nemhogy vannak olyanok, akik hosszabb kapcsolatot nem képesek "normál" nővel kialakítani, de még többen lehetnek azok, akik hozzájuk se mernek szólni.
Én is ilyen vagyok. Igaz, eddig csak egyszer voltam prostinál, de az elején még tőle is féltem, alig mertem hozzászólni és megérinteni, annak ellenére, hogy kifizettem neki a tarifáját.
...mert idegesítő, zavaró, nem illik, nem szabad. Bár párszor már megemlítettem, hogy mire figyeljetek, ha eljöttök hozzánk, de úgy tűnik, hogy még mindig kevesekhez jutott el az infó. Szerencsére nekem mostanság nem volt negatív élményem és egyik sem történt meg, de néhány…..
zs0912 2013.07.11 23:55:35
@FF: Hát belerúgni tényleg nem kellene! Én eddig csak egyszer voltam prostinál, teljes mértékben egyenrangú emberként álltam hozzá. Egyáltalán nem voltam vele akaratos, sőt mi több, orális szexet inkább nem is kértem tőle, mert valahogy nem lett volna hozzá lelkiismeretem. Még így is enyhe bűntudatom volt miután hazamentem, hogy olyat tett velem, amihez egyáltalán nem lett volna kedve. Annak ellenére, hogy kifizettem neki a fájdalomdíjat. Azt hiszem, hogy a prostizás emiatt nem nekem való.
zs0912 2013.07.12 00:03:17
@vénkujon: A puncijába engedte a farkamat!