Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dávid Antal Sulyok

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
5.g & CN & Rammjaeger83 A katonai hegemóniára alapozott intervencionista amerikai külpolitikát rendszerint a neokonzervatív érdekcsoportokhoz szokás kötni. Azonban egyre több higgadt szemlélőnek tűnik fel, hogy bizony a velük szembehelyezkedő számos - és nem kevésbé…..
Dávid Antal Sulyok 2013.06.22 20:17:50
Érdekes egy kis írás... Ha nem baj, a fent említett íráshoz hasonlóan pontokban adnám meg a válaszomat. :)
1. Technikai értelemben nekem mindegy, nem érdekes különösebben nincs kihatással az életemre.
2. Gyak ugyanaz, mint az első, ameddig a világ tőlem távol eső részein akcióznak a jenkik, addig nem érdekel különösebben.
3. A szemétláda szemétláda marad országtól függetlenül. Viszont vannak olyan dolgok, amiket nem szabad kihagyni a haza érdekében.
4. Nem tartom sokra a nemzetközi jogot, mivel aki reálisan gondolkodik, az nem korlátozza le magát. Ha az a hosszútávú érdeke, hogy szövetségre lépjen, vagy éppen egyesüljön a szomszédjával, úgyis megteszi, ha háborúznia kell vele valamiért, ígyis-úgyis megfogja tenni.
5. Minden katona megérdemli a tiszteletet, szolgáljon akárhol, akármilyen hadseregben, legyen az iráni, angol, német v. dél-afrikai, nem számít.
6. Hát mivel enyhén szólva az életem értelme kategóriát képviseli a (had)történelem és a haditechnika, így nem igazán süthető rám a sületlenség lényege ("ici-picit" távol esek a codon felnevelkedett vérpistikéktől, akik 2 méterről lövöldöznek egymásra, detto ugyanez a COH szobastratégiákra, akik 5 méterről lövetik egymást a Tigrissel és a Shermannal, és nyer akinek előbb elfogy az életerőcsíkja... ARMA(II-III)4EVER :))
7. Mindenki, aki reálisan gondolkodik, tisztában van vele, hogy az emberek azt mondják, ami az érdekükben van, főleg ha politikai dolgokról van éppen szó.
8. Igazából senkit sem érdekel, hogy milyen rendszerben él, ameddig nem szól bele a hétköznapjaiba és relatív magas életszínvonalat biztosít.
9. Nekem mindegy, hogy mit gondol a másik, én nem avatkozok bele az ő életébe, ameddig ő is megteszi ugyanezt velem, ha eltér a véleményünk valamiben, egyszerűbb mind a kettőnknek hallgatni, mintsem értelmetlen és megnyerhetetlen szócsatát vívni.
10. Az imagenak nagy hatalma van, az ilyen humanitárius beavatkozások inkább a nép kielégítéséről szólnak.

Na akkor most imperialista vagyok, vagy sem? :D