Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K Gábor

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsótér Dániel idén végzett a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, a Mozgókép kultúra és médiaismeret szakon. Rendezőnek készül, pillanatnyilag az M1-nél dolgozik mint bejátszószerkesztő. Két kisfilmjét mutatjuk be: a kofásat és a zombisat. A Kofa az Uzsorás és a…..
Főhős nem lehet meg főgenya nélkül, ő a gonoszság gazdája az akciófilmek negatív pólusa. Sose nyerhet, ha mégis nyerésre állna akkor a következő részben megölik, de minimum levágják a bal heréjét, hogy a harmadik részben is maradjon belőle valami.A főgenya mindig feltűnik a…..
Sharkonado? Mi az? Amikor itt a szellem cápa! Igen, jól látjátok: SZELLEM CÁPA. Felejtsétek el a bociszemű kedves Patrick Swayzet ahogy ektoplazmát recskázik Demi Moore-ra miközben Whoopi Goldberg tartja a gyertyát és arról álmodozik, hogy végre őt is megdugják már legalább egy…..
Ramon Movei nem tétlenkedett és Uganda azóta is masszívan tör előre , hogy filmes nagyhatalmak közé. Ezúttal itt van a Valentine-Satanic day című misztikus horror film, ami egyesíti a Ghost romantikáját az ördögűzős vudu parával. A filmes szellemek trükkjei zseniálisak, már…..
Leírhatatlan! A török megyei Benyovszky Móric hasonmás verseny Szulejmán különdíjasa megölné a muszlim Lindát, de az gyorsabb nála. Ami utána következik az filmtörténelem. Nettó 3 perces halálsikoly. A lassítás miatt szerencsére nem feltűnő, ahogy a csávó az ökölbe…..
K Gábor 2013.06.22 21:22:01