Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyü

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha tegnap Viola nem mondja két pohár pezsgő között, hogy délután sárgaborsót főzött, akkor valószínűleg soha nem tudtam volna meg, hogy mire is vágyom már vagy sok hét óta. A gondolat illata már bőven benne volt a levegőben, de én annyira magammal voltam elfoglalva az utóbbi…..
Cukiság: Minden, Ami CukI Vizicica 2013.08.04 10:00:00
Még, hogy a macskák nem szeretik a vizet... ..
Viszkisdoboz 137. Pofa be! 2013.08.03 13:00:52
Azt sem tudom, hogy hol kezdjem, hogy a nyájas Olvasó ne zavarodjon már teljesen össze. Az eljáró katonai ügyész, dr. Drávay Balázs főhadnagy amint végzett a szabadságával (ó, bocsánat! Bokros teendőivel.) még tanúkihallgatásra és – immáron harmadszor - iratismertetésre is…..
nyü 2013.08.04 18:26:32
@prolee: Jól mondod egyébként, az alapvető problémának a civil kontroll teljes hiányáz látom: ha a bíró azt mondta, akkor az úgy van, ha az előadó az írta a papírra, akkor az úgy van, meg az is mindig úgy van, amit a rendőr mond... az átlag állampolgár tehetetlen ezekkel az állami intézményekkel és az alkalmazottaikkal szemben (sőt, sokszor a versenyszférában és a polgári perekben is). A jogsértő magatartás sem ellenőrizve, sem megtorolva nincsen, ha azt maga az állam tanúsítja. Tehát szeretjük elhinni, hogy demokráciában élünk, de a berendezkedés mégiscsak feudális.
marsbéli krónikák Háziasszonyok 2013.08.03 15:45:27
Valahányszor látom az Aldi háziasszonyos reklámjait, két dolog jut eszembe: 1. Ha bármikor az életben úgy fogom érezni, hogy engem is megszólít ez a reklám, lőjenek le. 2. A kormány titokban arra készül, hogy elvegye a nők szavazati jogát (mert rájöttek, hogy másként nem…..
marsbéli krónikák 2013.07.19 22:00:25
Az emberi elme, az egy egészen lenyűgöző valami. Nem csoda, hogy az emberek még abban sem tudnak megegyezni, mi a valóság, mi a képzelet, mi a tudat és mi a lélek...
Még jó pár évvel ezelőtt voltam egyszer egy konferencián, amin a brit egészségügyet mutatták be Budapesten. A sok dicséret hallatán elgondolkoztam, mert akkor már volt személyes (és nem túl jó...) tapasztalatom egy neves londoni kórházról. Mindezt csak azért írtam le, mert…..
nyü 2013.06.22 19:02:53
@andaluzkutya: jahogy külföldön nem szabad. én pesten csak pár orvost ismertem, de mindegyik azt mondta, hogy ő ugyan random nem sétálna be sehova... egyébként nem arra gondoltam, hogy előbb sorra kerülni, hanem hogy kimondottan a bélával akarsz konzultálni erről mondjuk - azt se lehet?

mondjuk szép is lenne, ha az emberek ott ikszelgetnék, hogy akkor most ki műtse meg őket :)