Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tell

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legtöbbünknél ebben az évben a tavaszi szárazságot követően kicsit kitolódott a kertszezon, később kezdtek el érni a zöldségek. Még bőven tart a szüret ideje, de érdemes gondolni a következő évre is, és eltenni a magokat, amikből majd a jövő évi termés lesz. Ebben és a következő bejegyzésben…..
Tell 2020.09.14 20:46:31
Régen sok bosszúságot okozott a fontok magyorsítása. Mindig idegesített, ha egy betűtípus nem volt magyar, vagy csak részben volt magyar. Ilyenkor inkább kerestem egy másik betűtípust, vagy ha csak egy rövid szövegnél kellett mondjuk egy képen akkor megrajzoltam photoshopban. De…..
Tell 2014.04.10 12:00:49
Tyúkudvar Hose Armando halála 2014.02.28 07:04:00
Tegnap estefelé szomorú látvány fogadott. Kimentem, hogy elrakjam az állatokat és azt hittem rosszul látok, amikor megpillantottam ezt: Kinyitottam az ajtót és meg kellett állapítanom, hogy az én kedves és nagyon barátságos, még kicsiként az utcáról befogadott kakasom, Hose…..
Nemrég zárult "Hangold újra" névre keresztelt játékunk, melynek során házilag fabrikált hangszerek elkészítésére buzdítottunk benneteket, melyekkel legalább egy egyszerű, felismerhető dallamot el lehet játszani. A pályázati határidő végének közeledtével felgyorsultak az…..
Elérkezett a nagy nap, amikor bemutatjuk "Hangold újra" játékunk nyertes pályaműveit. Felhívásunkban arra buzdítottunk benneteket, hogy készítsetek hangszert, tényleg bármiből. Nemrég közzétettünk egy válogatást a beérkezett pályaművekből, a nyerteseket pedig most mutatjuk…..