Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dour. ®.

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A népművészet és a hagyományok jelképeként jelöltem őt a posztra. Egyelőre Jancsinak hívjuk” – nyilatkozta Áder János. A frakcióvezetőkkel való egyeztetés után született a döntés, mivel Szabó Máté általános ombudsman megbízatása szeptemberben lejár. A báb…..
Dour. ®. 2013.08.09 13:46:11
@Bakacsin:
Akár lehet Paprika, akár Háry, de a lényeg, hogy ne sokat kukoricázzon.
Hosszan sorolta Áder János a leendő ombudsman jó tulajdonságait. Csak egyet nem említett, hogy tökös legény volna. Márpedig enélkül annyit ér, mint a férfiak mellbimbója: semmit, de nem lehet azt mondani, hogy nincs. Akit érdekel, mit tart Áder egy ombudsman jó tulajdonságainak,…..
Dour. ®. 2013.08.09 13:06:38
@panaszmuki:
Jáájjj....
Te miben vagy közterületen korlátozva?
Az, hogy szellemileg, nos, az biztos.
Nos, csak egy példát.
Légyszi, légysziiííí ....
A Fővárosi Önkormányzat a Gozsdu Udvar–Szimpla Kert tengely környékén szaporodó répatakarókra reagálva ún. Broáf bineket telepít a helyiek megnyugtatása érdekében. „Először azt hittem padlószőnyeget terítettek a Király utcába, de amikor már 4 kiló pita ragadt…..
Ismét, immáron 13. alkalommal küldött levelet a választópolgároknak Orbán Viktor. Ezúttal ráadásul elsőbbséggel (ez darabonként plusz 30 forintos költséget jelent) siet tájékoztatni minket a kormányfő az újabb sikerről, jelesül a túlzottdeficit-eljárásból való…..
Dour. ®. 2013.07.25 18:05:19
@40-es:
Mennyi nem nemzeti mutyi boltot kaptál?
Tán az a 40 azt jelenti?
Nem a kerékpárosokat érintő háromnapos razzia eredményét veszi alapul a rendőrség a bringások ellenőrzését érintő döntéseknél. A 2013. július 13-16. közötti razzia eredményéről kiadott hivatalos statisztika szerint az ellenőrzött 446 kerékpáros közül csak egyetlenegyet…..
A híres írónő, Szepesi Nikolett szerint Overdose hazudik, amikor meg nem történtnek tekinti Maldív- szigeteki liezonjukat. „A Dózi, mint a többiek, egyszerűen megijedt, nem mer vállalni, pedig az elején még ő kezdeményezett” – nyilatkozta Szepesi. Az írónő állítja,…..
Dour. ®. 2013.07.25 16:37:48
Emlékszik még valaki arra, mennyire trendi parkot alakítottak ki a lefújt Nemzeti Színház-építkezés helyén? Tele volt olyan menő megoldásokkal, amelyeket azelőtt nem nagyon látott még Budapest. (Legfeljebb a Millenáris büszkélkedhetett hasonlóan színvonalas kialakításokkal…..
A Magyar Nemzet után a Lánchíd Rádió is új, hiteles változattal rukkolt elő az OTP-vezér visszavonulásáról. Az eddigi ízléses találgatások után új hírek is kiszivárogtak, a Lánchíd Rádió szerint Csányi filmet forgat, ezért mond le az elnöki tisztségről, míg a Hír…..
A kormány által tervezett nemzeti játéktermekben nemzeti szerencsejátékokkal ismerkedhetnek meg a szerencsések és a függők – jelentette be Rogán Antal a Balaton Sound VIP-mosdójában rögtönzött sajtótájékoztatón. Forgózás zsetonért, snóbli, zsír, vetkőzős zsír,…..
(Többen kérdezték már, hogy miben mások a magyar munkakörülmények külföldhöz képest? Igaz-e, hogy "nyugaton" kevésbé stresszesek az emberek, és jobb körülmények között dolgoznak, miközben hazánkban a szart is kitapossák a munkásból? Erre a kérdésre szeretnék egy kicsit…..
Pár nappal indulás előtt már botrányba is keveredett a HVG blogversenye, ráadásul egyre több jel utal arra, hogy az egészet Bajnai Gordon találta ki. "15 éve blogolok, ebből tartom el a családomat. A mostani pályázat csak úgy hirtelen megjelent, nem volt idő felkészülni rá.…..
Dour. ®. 2013.07.07 08:11:57
@wmiki:
Hmmm...., vicc, mint látom Te is részese vagy.
Padre vagy Pride, nekem viszont tök mindegy .....
De van blogod is, kimutyiztad tán?
Az utas oldali pofonzsákokkal szeretnék elkerülni, hogy a villamosvezetőknek megfájduljon a tenyere. A pofozógépeket a Siemens szállítja többféle pofozási programmal, úgy mint saller, öklös, budspenceres. A pofozógépeket felszerelik terhességi tesztekkel is, hogy mindig a…..