Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BorsA

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Ne nézz oda! Lehajtott fejjel baktatok az utcán. A mondat nem nekem szól, fiatal anyuka inti rendre kislányát. Persze azonnal körülnézek, hová nem nézhet a gyerek. Nem találok semmi különöset. Aztán meglátom. Fiatal férfi, tolószékben. Mindkét lába csonkolt. Ügyesen…..
Tisztelt Demokratikus Ellenzéki Pártvezetők! Tisztelt Mögöttük Álló Szűk Ellenzéki "Elit"! Ugye jó dolog tegeződni a néppel,mint Fülig Jimmy? Jó dolog utat mutatni, hogy csak Velünk sikerülhet! De a mi népünk nem hülye. Ha annyira nem tudna gondolkodni, ha a mikrofonból…..
BorsA 2013.10.25 23:15:19
@szétesés.kovásza: Nem értesz te semmit.
„Nagyon erős közösségépítő szervezetek voltak Magyarországon az elmúlt száz évben, ami nemcsak megbecsülésre érdemes, hanem továbbfejlesztésre és továbbgondolkodásra is... legyünk büszkék arra, hogy az európai alkotmányok történetében először kerül be a biológiai…..
BorsA 2013.09.21 22:13:07
Szerencse, hogy az Emberi Erőforrások gigaminisztériumának első embere nem keresztény, hanem keresztyén, így neki nem főnöke Ferenc, a szegények pápája, de eggyel följebb  -úgy gondolom-  közös a góré. A közmunkaprogram indításakor előrevetített borzalmak a…..