Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chris_

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mr. Holmes vadiúj előzetese nem futhat be máshonnan, mint az Egyesült Királyságból. A posztmodern felütésben az idős detektív önmagán mulat, és cinkosan saját mítoszát rombolja, de persze most már egy kicsit többet kapunk a megelőlegezett mű történetéből is. Hívjanak bár…..
aeon flux trailer: the gift (2015) 2015.04.02 09:38:00
Joel Edgerton rendezői debütálásában Jason Bateman és Rebecca Hall kapja a kéretlen ajándékokat a férfi egy régi iskolatársától, aki a jelek szerint nem csak szociopata, de még egy 20 25 éves titkot is rejteget. Reszkessetek aranyhalak! ..
Chris_ 2015.04.02 11:29:09
Fesd falra A Hangyát, megjelenik egy ízeltlábúsereg élén. A concept art kép kattintásra megnő. Nem lesz ez rossz, gyerekek, nem lesz ez rossz. ..
Chris_ 2015.02.10 20:34:13
Megosztó. Nagyon szereted, nagyon utálod, vonogatod a vállad. Az már az első vélemények alapján is látszik, hogy a Csillagok között eme három hozzáállás gyakorlóit egyenlő arányban fogja képviseltetni - kb. úgy, mint utoljára a Prometheus. Az is kapott egy kibeszélő posztot,…..
Chris_ 2014.11.07 13:04:42
@Zalaba_Ferenc: Cooper arról beszélt a hiperkockában, hogy azok az "Ők" nem tudják, hova kellene fókuszálniuk térben időben, de Őt ebben a szeretet ereje segíti - ezért van szükségük rá. Ha viszont képesek voltak megtalálni azokat a bizonyos pontokat, akkor gyakorlatilag már felesleges lett volna oda Cooper. Paradoxon? :)
Chris_ 2014.11.07 15:04:53
@vargatom: Mivel nincs túl sok üzemanyag-utánpótlásuk, gondolom azért reptetik fel a Földről hordozóval, hogy ne a saját üzemanyaga fogyjon. :)
Idén tíz éves a Star Wars III. rész: A Sith-ek bosszúja, húsz éves a Toy Story - Játékháború, harminc éves a Vissza a jövőbe, negyven éves A cápa. De vannak új filmek: Jurassic Park, Star Wars, Terminátor, Mad Max. Magyarországon, a mozikban. Az alább szereplő dátumok…..
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
Chris_ 2014.08.27 12:27:11
@pizzaboy: Szakadok. :D
Azt mondtuk rá, a nyár legjobb filmje, és ezzel nagyon sokan értettek egyet, ráadásul Amerikában nagyon szépen nyitott, a Cinema City mozihálózat műsorán viszont hiába is keresnénk a csütörtöki premierek között A majmok bolygója: Forradalom című filmet. Hogy Magyarország…..
Gasztrófasírt Svéd lazac gratin 2013.11.01 21:24:06
Svéd lazac graten. Érdemes megnézni, mert alighanem a Corvin Grill az egyetlen hely az országban, ahol valaha is igazi lazacot adtak a menüben! Filézik a lazacokat  Alul burgonya, rajta egy kis fűszeres spenót és a tetején a lazac: Így néz ki sütés előtt Bevontuk graten…..
Legalább ez már elkészült ..
Chris_ 2013.09.05 18:13:24
@Pistike nem komp lett: Szerintem egyúttal fasza kis beöntés is lenne, annyi szépséghibával, hogy a szádon át távozna a matéria...
Rendhagyó módon egy disznóvágáson kezdtük el a cupertinói cég legújabb tabletjének tesztjét. Első nekifutásra két napot halasztanunk kellett a műveletet, mert az Apple képviselete nem tabletet, hanem hallucinogén tablettákat küldött szerkesztőségünkbe, ezért meg kellett…..
Nemrég volt hír, hogy a Pictures of the Year versenyen az év napilapfotósának választott Damon Winter iPhone-nal készítette háborús képeit. Saját bevallása szerint az iPhone alkalmas volt arra, hogy jobban elvegyülhessen a katonák között, és életszerűbb fotókat lőjön.Az…..
Chris_ 2011.09.24 19:12:20
hpstm.tc/7mq2

Ha már Hipstamatic...
Kedves Apple fanok, dobjatok légyszi egy lájkot a képem alá! ;D
Kösziiii!