Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tancsibácsi

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A mérnökök szerint a dongó nem képes repülni, a dongó erről nem tud és vígan repül." Biztosan mindenki találkozott már ezzel a szellemes mondással, amit nem ritkán valami kifejezetten megkérdőjelezhető dolog igazolásához használnak fel. A dongó esete hol a tudományos…..
Az Indexen egy fantasztikusan jó cikk jelent meg a Bajor Imrét (félre)kezelő Vargha Zoltánról, amihez csak pár dolgot lehet hozzáfűzni (azon túl, hogy olvassátok el!): ha még van valakinek kétsége, akkor érdemes a cink korábbi posztját is mellétenni a szélhámosság ezen…..
Egy másik blogon követhető volt szélmalomharcom a lugosító és hasonló vizekkel kapcsolatban (itt). A harc nem csak eredménytelen, de kilátástalan is volt természetesen, de ma valami olyan jött szembe velem, ami felidézte a régi szép időket. A Biogenic Sports Waterről van szó, ami…..
A lúgosításról már többször és több helyen esett szó (pl. itt), biológiai szempontból értelmezhetetlenek azok az állítások, amiket a szervezet elsavasodása ellen harcolók tesznek. Ha ellátogatunk a Füredi lúgos víz oldalára, az áltudományosságnak valami olyan…..