Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AstiGo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.04.14 19:11:00
1. Még vacilálok, hogy mi legyen a legközelebbi alany. Van egy régi adósságom, amely hasonlóan elborult baromság, mint amilyen anno a Custer's Revenge volt. Ha van egy olyan játék, ahová nem is kéne dumálnom, elég csak a kép, akkor ez olyan volna. (Na jó, meg az az Alice…..
Úgy néz ki, ebből tradíció lesz, mert nagyon rákattantatok a kiegészítésekre. De sebaj. Készítette: Robi,Praxi ..
AstiGo 2009.07.08 12:22:26
@Dízel: Maximálisan egyetértek veled! Te vagy az én emberem. :)
A dalválasztásért viszont jár a piros pont. Az "átjött". :)
AstiGo 2009.07.08 12:48:14
Nem tőlem, mert nekem az már meg sincs (nem is lesz többé), de Katamori nevű olvasóm készített hozzá egy kiegészítést. Ebben a patchelt verziót mutatja be, elég szókimondóan. Pár dolgot, amit bemutatott, már említve volt a blogon is (pl az a manus) de azért Rigs fanatikusoknak…..
...hogy egy 1988-as csinos, de pixeles grafikájú játék minden tekintetben élvezhetőbb, mint annak 2005-ben kiadott feldolgozása?Ember azt hinné, ha már ríméket készítenek, legalább kijavítják az eredeti program hibáit, de helyette minden tekintetben rosszabb lett. A héten…..
AstiGo 2009.06.02 16:20:52
@Lyana: Milyen rímes rész? Az remake akar lenni.
Olvassátok el a korábbi felvezetőt, nem túlzott senki. Ez a mélypont.Sountrack: Bert Kaempfert - Afrikaan Beat ..
AstiGo 2008.12.06 23:38:42
Én csak azt nem értem, hogy egy ilyen borító láttán, miért veszi meg valaki ezt a sz@rt!?
DVD tokot sokkal olcsóbban lehet kapni, másra meg úgysem jó ez a csökevény.
Mellesleg gratulálok annak a forgalmazónak aki ehhez a nevét adja, vagy pont emiatt változatattak nevet is!? :) lol
Az is lehet, hogy valami bartel volt.
Telefon:
- Tessék N-Tec.
- Helló, itt az Activision. Megbízunk Titeket, hogy forgalmazzátok Magyarországon a a Call of Duty sorozatot, viszont van egy nagyon komoly befektetőnk akinek a retardált fia csinált egy szarjátékot, amit szintén nektek kéne forgalmazni.
Áll az alku?
- Persze, ennyiért megéri!
- Köszi, Bye!
- Bye!

Másként nem hiszem, hogy belemennék egy ilyenbe.

Freddy, csak így tovább.
Made by City Interactive 2004. Soundtrack: The Champs - TequilaJoe Cocker - You Can Leave Your Hat On..
Legalábbis szerintem. Már sikerült elfelejtenem, amikor egy véletlennek köszönhetően az előbb belebotlottam egy Rebel Assault linkbe. És egyből előjöttek a régi emlékek... A fiatal srácok szerintem nem fogják érteni, de aki anno játszott a Rebel Assault II-vel, tudja nagyon jól,…..
Az "olasz meló" nevű film 2002-es játék adaptációja. Égy játék, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt, de összességében (szerintem) sajnos megint csak egy rossz játék. Sok kedvem nem lenne újra végigvinni. Megint rengeteget kellett vágnom, új videót nem…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Nem is értem, ezt eddig miért nem linkeltem be...? Valahogy elfelejtődött.Szkúzi Mindenesetre Alex Burton kapott egy kiadós seggberúgást, és a patch-hez végre le is ült a gép elé, hogy produkáljon egy ultraklasszis tolatáshangot! Sok szórakozást Gaspingduck még ezt is…..