Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Most megint hogy fog csalni a fidesz Baján?

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Letörtem, mint a napelemtenderét vesztő Orbán vő: itt hagy minket a kiapadhatatlan humorforrás, A Máté. Pedig ember nincs másik a Fideszben, aki ekkora átéléssel sírja bele a kamerába: kémprogramot telepít a Bajnai, megfigyelneklehallgatnakeladnakkitudjahova?! Senki nem tud úgy…..
Most megint hogy fog csalni a fidesz Baján? 2013.10.08 14:14:45
Nemsokára robog a felcsúti kisvasút, magyar oligarcha az Interpol körözési listáján, oligarchabecsület, lopás egyenes adásban és a leláncolt vécépapír rejtélye. A hét korrupciós összefoglalója. Mong Attila lapszemléje.   Lehet-e jobb bizonyíték az állam foglyul…..
Egy játék határok nélkül, tényleg nincs határ... A borzalmas kifejezést ugyan nem merném használni, de volt már jobb próbálkozása is a közszolgálati televíziónak. Új év indult és visszatérnek a sorozatok,a vetélkedők és tehetségkutatók is a képernyőre. A…..
Most megint hogy fog csalni a fidesz Baján? 2013.09.13 16:46:04
Az InterCom mutatja be a Mancsot és a Swinget is, vagyis a pénzekről döntő kormánybiztos kedvenc cégéhez kerülnek a forgalmazási jogok, mialatt a magyar állam száz százalékos tulajdonában van forgalmazó vállalkozás: a Mokép. Az Origo  repítette világgá a hírt,…..
Most megint hogy fog csalni a fidesz Baján? 2013.09.13 16:43:56
Gazdpol Bérajánlás? Röhej! 2013.07.15 19:57:03
Július 15-n aláírni egy ajánlást a bértárgyalásokra – ennek éppen annyi értelme van ilyenkor, mint a hólapátolásnak, hiszen már régen befejeződtek a vállalatoknál a bértárgyalások. Magyarországra egyáltalán nem jellemző, hogy a munkaadónak különösebben megkötné a…..