Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daranyikolos

19 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
56. nap - épp harminc nap van még vissza, pontosan egy hónap! Huhh, akkor ez azért már szinte a célegyenes, nem? :D Jó, nem. De ma van B. szülinapja! :3 Ami egyrészt csodás, imádom a szülinapokat - főleg a sajátomat. Csak azért nem a legjobb, hogy nincs itthon, vagy hogy nem…..
43. nap - FÉLIDŐ Igen, igen és igen. Hivatalosan is félidőnél vagyunk és túléltem. Túléltük. Ez azért megnyugtató... és tényleg kicsit talán fel is gyorsult az idő. És ha ennek a júniusnak egyszer vége, a július már tényleg semmiség lesz, a Pride-dal és a Bánkitóval…..
34. nap Hm, most kivételesen nem azért "tűntem el" napokra, mert bánatomban ittam, hanem mert... nem éreztem úgy, hogy ki kell írnom magamból valamit, ami bánt. Nem éreztem rosszul magam. Sőt, azt hiszem, mióta B. elment, most vagyok először (nagyjából három napja zsinórban)…..
28. nap Hű, elég régen írtam utoljára... persze annyira nem, hogy akár csak annyit mondhassak, hogy "az első hónap eltelt" - de egyébként ez mindjárt megtörténik, sőt, a májusnak szerencsére már vége is. Ma megint egész jó volt amúgy, nagyon sokat beszéltünk és még az első…..
20. nap Hű, mindjárt vége a májusnak, B. lassan egy hónapja nincs itthon és... oké, sokszor nagyon szörnyű, már teljesen hozzászoktam, hogy néha minden előzmény nélkül elsírom magam, pl. mosogatás közben, és iszonyatosan hiányzik minden egyes pillanatban és hihetetlenül…..
April elment Washingtonba dolgozni, és Andy Pawnee-ban maradt és túlélték és örökre együtt maradtak. Sőt, utána Andy egészen Londonig ment el el, és April maradt Pawnee-ban, és utána Andy visszajött, és mint már írtam, örökre együtt maradtak. Leslie és Ben is töltöttek…..
Tizenötödik nap. Ma nagyon produktív szeretnék lenni. Korán keltem, elmentem nyomtatni pár képet a falamra, nyilván B.-vel kapcsolatban, de szándékosan nem olyanokat, amiken direktben ő van. Bevásároltam, ilyeneket, rendesen reggeliztem, később piacozni is tervezek, orvoshoz is kéne…..
Persze, vannak jobb pillanatok és vannak rosszabbak. Nem mindig olyan nehéz - hmm, óriási a tapasztalatom nyilván, haha - de máskor nem tudsz szabadulni attól az érzéstől, a hasadban. Tudod, miről beszélek. Az az érzés. És van olyan, hogy tényleg úgy érzed, hogy belehalsz... mikor…..
Tizenharmadik nap. Huhh, és azért tegyük hozzá: a mindenre kiterjedő totális életmódváltásom második napja. Jó, ez persze vicces kicsit, de igyekszem tényleg komolyan gondolni. Mármint, össze kell szednem magam. Bulik helyett filmezek majd, alkohol helyett pedig igyekszem…..
Tizenkettedik nap. Oké, ezt a hetet nagyon túltoltam... konkrétan minden nap reggelig ittam, többnyire Aurórában, de ez nem is számított, mellette elkezdtem dolgozni, megtörtént az első "veszekedésünk" B.-vel és úgy általában elég borzalmasan érzem magam. És még két hét sem…..
Egy üveg bor után, egyedül... ma volt egy hete az utolsó nap, amit együtt tudtunk tölteni. Ma egy hete utazott el. És nagyon rossz. Tudom, hogy klasszikus értelemben véve nem B. az "első szerelmem", de mégis, sosem volt ilyen jó senkivel, soha nem szerettem még ennyire senkit. Mi egy…..
Hatodik nap. Faszom, ne már, hogy még tényleg egy hét sem telt el? Annyira hosszúak és borzalmasak így a napok. Mármint, hogy nem tudunk beszélni... mert nem, továbbra sincsen internet (??!!), és most B. azt mondta, hogy valószínűleg szerdánál előbb ez nem is oldódik már meg.…..
Ötödik nap. Hm, furán jól érzem magam. Kicsit bűntudatom is volt miatta, de végül elmúlt. Jól érzem magam, mert tegnap nagyon jó estét töltöttem együtt a barátaimmal, ezer meg egy év után újra Péterfy Bori koncerten voltunk, ami ezúttal is - mint mindig, leírhatatlan élmény…..
Negyedik nap. Most így elég rossz. Tegnap este először nem skype-oltunk. B. felhívott, hogy valami baj van az internettel, hétfőn elvileg majd megoldódik - jobb esetben. Sajnálja és szeret. Nem mintha ezen neki lenne bármit sajnálnia, valószínűleg nem az ő hibája, de azért persze…..
Azt hiszem Hannah Horvath, a "Girls" c. HBO sorozatban egyszer valami olyasmit mondott, hogy ő sokkal jobban fél, mint azok az emberek általában, akik azt mondják, hogy nagyon félnek. Na, én is valami ilyesmit érzek. És ehhez még hozzá kell vennem az ezzel a félelemmel párhuzamosan…..
Tegnap este elment. És ez nem épp a legbüszkébb pillanataimat eredményezte eddig... közepesen jó ötletnek tűnt elnézni a LEN első napjára, két üveg olcsó borral és a barátaimmal, de 9-kor, mikor B. gépe indult, kicsit összeomlottam és kínosan hosszúra nyúlt sírásba kezdtem,…..
1. Annyira a XXI. század gyermeke vagyok, hogy most jöttem rá, hogyan kell "élesíteni" egy-egy bejegyzést, szóval a korábban megírt kettő csak most ment ki... az egyiket (talán) péntek körül írtam, a másikat vasárnap. Cím alapján össze lehet rakni, hogy melyik-melyik. 2. Épp az…..
Szóval. Sajnos túlságosan a XXI. század gyermeke vagyok, így ha épp valami eddig nem ismert akadállyal találom magam szemben az életemben, akkor az első reakcióm az, hogy blogot indítok róla. A barátom pár napon belül elutazik három hónapra, amit ebből kifolyólag kénytelenek…..
Oké, már csak kétszer tudunk együtt aludni, és elmegy. Eddig egész jól tartottam magam - legalábbis magamhoz és a körülményekhez képest -, de tegnap elvesztettem. Elég durván. Egyszer csak elkezdtem sírni és vagy húsz percig, vagy talán tovább, képtelen voltam abbahagyni. Pedig…..
A Disney holdudvarán túlnőtt, 20 éves énekesnő egy tévés dokumentumfilmben mondja el, hogy miért is viselkedik így mostanában, azaz, hogy miért dörgöli a seggét más popsztárok lágyékához, egy neves dijátadón, ártatlan fiatalok szeme láttára. Ha igaz, amit mond, akkor nem…..
daranyikolos 2013.09.22 08:03:27
@Papp Sanyi: Az egy dolog, hogy szerinted Cyrus-nak nincs hangja (én máshogy látom), de pont Rihanna-t felhozni ellenpéldának szerintem hatalmas öngól.
Holtan találták vancouveri hotelszobájában Cory Monteith-et, a Glee - Sztárok leszünk című sorozat Finn című karakterét alakító kanadai színészt. 31 éves volt.  Monteith július 6-án vett ki egy szobát a Fairmont Pacific Rim hotelben többedmagával. Amikor helyi idő…..
Az idén mindössze harmadik alkalommal megredezésre kerülő Critics' Choice TV Awards nevű dzsemborin nagyjából azokat díjazták a tévékritikusok, akiket tippelni ée várni lehetett. Jó, az Orphan Black főszereplőjének győzelme a legjobb drámai színésznő kategóriában nem…..