Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antoninus

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindennapi Ördögünket add meg nekünk, Uram, ámen. (Ismeretlen netes szerző, 2014) A magyar média úgy pörög Ördög Nórán, mintha kötelező lenne, hát mért pont mi maradjunk ki a buliból? A Bors ma az RTL-nek nyalt oda egy kellemesebbet az  ÖTVENMILLIÓS PER FENYEGETI ÖRDÖG…..
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
Antoninus 2014.02.01 01:18:23
@taga20: "hülye vagy bazdmeg, hülye:)"
Mi? Lemaradtam valamiről? Azért vagyok hülye, mert Mesterházi hazudott? Hogy is van ez?
Antoninus 2014.02.01 01:31:19
@taga20: "hogy vitya a segged nap, mint nap ordas hazugságot tol!"
Upssza, hol is van itt az alany és állítmány? vagy a "Vitya, a segged" akart volna itt lenni. Vagy a seggem tol nap mint nap ordas hazugságokat? Arról már hallottam, Gogoltól, hogy valakinek az orra tol ordas hazugságokat, de beszélő segget csak az Állati nyomozóban láttam, az is csak Tik-takolt.
Szóval, újfent egy érthetetlem mondat motoros barátunktól, gyanítom, ha újfent magyarázatra kérném, ismételten ehhez hasonló mondatot kapnék.
Antoninus 2014.02.01 01:47:34
@taga20: "hogy vitya zacsiján lógsz?"
Aha, már értem. Ez már legalább mondattanilag helyes részmondat tőled. Éppen köze sincs az előzőekhez és a segghez.
Mondjuk a kifejezés értelmét már nem értem, ha a zacsin lógok, akkor mi vagyok, egy szőrszál? És ha borotválja?
Na Jóéjszakát!
A Die Antwoordnak mindig sikerül valahogy felülmúlnia önmagát, ezt tették most is az új klipjükben. A tavaly az egyik kedvenc videónkat készítő dél-afrikai formáció a Cookie Thumper című dalhoz forgatott egy meglehetősen bizarr kisfilmet. Ebben Yo-Landi énekesnő egy árva…..
Antoninus 2013.06.21 02:00:46