Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsékategóriás pornósztár

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DALFEJTŐ - Nem nagy örömömre szolgál, hogy bejelenthetem, kitolom az unott pofámat a Szigetre, de a köz érdekében bármit. Mivel már sokan megénekelték, hogy az idei  szigetelés a létező legszarabb line up-ot vonultatja fel, ezért én nem is harcolok azért, hogy első sorból…..
zsékategóriás pornósztár 2013.08.17 19:42:26
@VT Man: a héven a szarszagú csöves mellett utazni izgalmasabb, mint a Sziget...
A Balaton körüli minőségi étkezés nem egy új probléma, ezért aztán én is minden lehetőséget megragadok, ha van remény valahol. A hétvégén nagyon kellemes élményem volt, ráadásul sült hal témában, ami ugye nálunk általában kimerül a mirelite hekkben és iglu kapitány…..
zsékategóriás pornósztár 2013.07.31 14:24:42
@lavór: seggarc, a saját hozzászólásodat se tudod értelmezni? "Csak azt nem értem, hogy ha bio, attól miért kerül mindjárt valami háromszorosába?" nem te írtad, he?
Újabb két Dumaszínházas távozik a műsorból azok után, hogy nemrégiben kilépett az egyik legismertebb stand-upos, Bödőcs Tibor. Most Lorán Barnabás „Trabarna" és Rekop György távozik a színházból, kimondatlanul mind a kettőjüknek valószínűleg a társulatvezető Litkay…..
zsékategóriás pornósztár 2013.07.18 00:10:37
@marc1337: Trabarna még hagyján, de az egyik srácnak az a műsorszáma, hogy Győzikét meg Orbánt/Gyurcsányt parodizálja, és ezt adja elő minden adásban, asszem valami Somogyi(?)...
zsékategóriás pornósztár 2013.07.18 00:15:05
@berger90: ő lesz az, igen :D
zsékategóriás pornósztár 2013.07.17 23:54:34
@Gattopardo: Hadházi és Kiss Ádám szar, az igazán jók: Kőhalmi, Litkai, Pataki, Janklovics. Én személy szerint Badár sztorijait is bírom. Meg volt két nő a CC-on, ha jól tudom csak egyszer léptek fel, de szerintem jók voltak.
Amikor először megláttuk ezeket a képeket, őszintén szólva teljesen ledöbbentünk. (Előre jeleznénk, hogy a nyugalom megzavarására erősen alkalmasak). A képeken szereplő nő (ezzel feloldjuk a nyitókép zavaró szoknya-szőrős láb kombójának rejtélyét) részletesen…..
zsékategóriás pornósztár 2013.07.15 19:05:57
@apanna: ezt ki mondta, hogy selymes? nem az. nézz már utána, köszi.
"A borotválkozás nem erősíti a szőrt, ugyanakkor néhány tényező miatt mégis erősebbnek érzékeljük azt: egyrészt a merőlegesen elvágott szőrszálak szúrósabb érzetet keltenek a még nem vágott, vékony végű szőrszálaknál, másrészt a csak borostás hosszúságúra nőtt szőrszálak kevésbé hajlékonyak a korábban több centiméter hosszúra is megnőtt szőrszálaknál. A tévhit onnan is eredhet, hogy sokan azonnal borotválni kezdik a szőreiket, amikor a pubertás során megjelennek, és azt hiszik, az évek múlva felbukkanó erősebb szőr a borotválás eredménye, pedig egy felnőtté anélkül is erősebb, mint egy kamaszé. Ugyanígy az se igaz, hogy a gyakori vágástól dúsabb lesz a haj, mivel a szőrtüszők és hajhagymák száma eleve adott, nem befolyásolja az, hogy a már kinőtt hajjal mi történik."
zsékategóriás pornósztár 2013.07.15 19:09:17
@Kinéziológusss: azért mert ők FÉRFIAK, könyörgöm. nyilván, ha valakinek még a háta is szőrös az nem feltétlenül ízléses, de alapvetően a szőr az férfias. a testszőrzet alakulását a férfi nemi hormon alakítja.
zsékategóriás pornósztár 2013.07.15 19:48:22
@allegravelli: az epilálás egyébként se tart ki sokkal tovább, a gyanta igen.
Határátkelő Spanyol-e vagy? 2013.07.07 06:45:00
A tegnapi kitérő után ma visszatérünk a „normál üzemmódba", azon belül is Spanyolországba ArtBrigitta kalauzolásával. Kiderül, mi köze a szöveg nélküli himnusznak a spanyol (már ha van ilyen) néplélekhez, tényleg zsugoriak-e a katalánok és nagy-e a baszkok arca. No és még…..
A Red Hot Chilli Pepő énekese nyugiban sétizett a csajával vissza a hotelbe, amikor az egyik biztonsági arc eléjük toppant és a következő percben már le is küldték a földre. Mint kiderült, a The Rolling Stones is ugyanabban a hotelben szállt meg és hát ennyire védik Keith és Mick…..
zsékategóriás pornósztár 2013.06.24 03:56:58
@Ouroboros: muhahaa :D a red hot chilli peppers egy kalap szar, kábé annyit ér, mint a korn vagy a greenday. még hogy jobb mint a stones, anyám...a tankcsapda meg jobb, mint az acdc nem? idióta!
Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha egy szépségverseny finisében szívből fogok drukkolni valamelyik versenyzőnek aki nem a csajom vagy rokonom, de Kocsis Korinna kihozta belőlem az állatot. A Miss Bikini címről alig lemaradó jákfai versenyző ugyanis miután megnyerte a…..
zsékategóriás pornósztár 2013.06.23 16:55:06
@mr.louie: látom kurvára nem tudod miről beszélsz, kérlek próbálj már meg elvégezni egy molekuláris biológia szakot, hajrá, de van egy olyan érzésem, hogy már az első évben sikerül kiesned....
zsékategóriás pornósztár 2013.06.23 23:29:44
@mr.louie: nem, én mérnökként végeztem, de gondolom, te azt is a kisujjadból kirázod, mer' az kibaszott könnyű...nem értem, hogy miért okoskodsz, mikor látszik, hogy te maximum bölcsészkart vagy corvinust végeztél, a kommentedből ítélve savanyú a szőlő, mondjuk meg is értem...
Megalázó körülmények között kellett fellépnie a Neotonnak az ígéretesnek hangzó csabai Sörfesztiválon, írja a Bors. A Neotonnak egy, a napon álló, forró sátorban kellett öltöznie, nem kaptak sem vizet, sem ventilátort, Csepregi Éva énekes pedig a kukászsákok takarásában…..
zsékategóriás pornósztár 2013.06.23 01:34:28
Mint sok nagyváros, New York sem mentes a rágcsálóktól. Elsősorban a patkányok okoznak gondot. A problémára sajátos megoldást találtak ki Manhattanben: kutyákkal vadásznak rájuk. Sajátosan nagyvárosi megoldást találtak kutyáik kondícióban tartására a New Yorkiak, akik az…..
zsékategóriás pornósztár 2013.06.22 21:37:00
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: talán neveld meg a dögödet, talán.
Az odáig rendben van, hogy eltérő kultúra, a nyugati civilizációban is eszünk húst, csak más állatét, de a ma megrendezendő kínai kutyahús fesztivál nálunk kiverte a biztosítékot. Képek csak erős idegzetűeknek. Miután napokig ketrecekben tartották, lemészárolják,…..
zsékategóriás pornósztár 2013.06.22 21:24:25
@Szalahadin: üdv a való világban, látom te se voltál még állattelepen, vágóhídon...
zsékategóriás pornósztár 2013.06.22 21:29:32
@A szerelő: hagyjad, úgyse értik, az emberek nagy része annyira hülye birka, hogy fogalma sincs mit eszik meg, hogy működnek a dolgok, de úgy általában képtelen a gondolkodásra. emlékszem pár éve micsoda botrány volt Magyarországon, mikor a kutyahúsevésről volt szó, fel volt háborodva minden igaz ember, még az olyan mérvadó műsorok is ezzel foglalkoztak, mint a Fókusz meg az Aktív, Napló.
Egy szülő élete nem játék és mese, legalábbis nem a szó szoros értelmében. Csemetéje ahogy cseperedik, egyre érdeklődőbb lesz környezete iránt, előszeretettel nyit ki olyan dolgokat, amiket nem lenne szabad, kifújja a habszifont az ablakra, mert az vicces, homokvárat épít a…..
zsékategóriás pornósztár 2013.06.22 09:58:14
Tatár Csillának nagyon bejön Mila Kunis, harsogja a mai Bors! Leszbikus ábrándozások reményében ide kattintson! Becsajozott Az ének iskolája nyertese, Farkas Zsolti! - ez a mai vezető hír a Blikkben. A bulvárlap úgy tudja, a mindössze 14 éves tinisztárt műsorbéli…..
zsékategóriás pornósztár 2013.06.20 23:54:44