Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EligorDoky

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, lehetett számítani rá, hogy ez embertelen marketingkampány és a testvársorozat The Walking Dead elképesztő sikere kihat majd az új leágazásra, a Los Angeles elbukását krónikáló Fear The Walking Dead-re is, de azt szerintem senki nem tippelte előre, hogy a premier nézettsége…..
Egy ideje már tologattam magam előtt az új Tini nindzsa teknőcök és Transformers: A kihalás kora c. műalkotásokat. Mivel ezeket tipikusan olyan filmeknek gondoltam, amikre moziba egy fillért sem áldoznék így hát megvártam a DVD kiadást. Hétfő este volt és az új Trónok harca…..
Végre megérkezett a Föld a Camelopardalid (209P/LINEAR üstökös) porfelhőjébe amit sokan már látatlanban is az utóbbi évek egyik legintenzívebb meteoresőjének kiáltottak ki. Sajnos, ahogy már a 'felhypeolt' ISON esetében is, itt sem hozta a jelenség az előzetesen várt…..
EligorDoky 2014.05.25 20:18:22
Az egyik legkönnyebben fotózható csillagászati téma a Tejútrendszer. Igazán hálás munka mivel kis befektetéssel tényleg csodálatos képeket lehet készíteni. Nem kell hozzá semmi 'extra', sem teleszkóp, sem léptetőmotor, csak egy digitális kamera, lehetőleg ISO állítással és…..
A napokban (május 5-6) haladtunk át az Eta Aquarid törmelékfelhőn ami óránkénti 15-30 hullócsillagot eredményezett (a rajt először 1870-ben különítették el és azóta megállapították, hogy a 76 évente idelátogató Halley üstökös a szülője). Sajnos hazánkból nem…..
2013 október végén a Catalina Sky Survey csillagászai egy nagyon halvány aszteroidát pillantottak meg az égen. Ekkor még nem tudták róla, hogy egy üstökös lesz belőle ezért csak a 2013 UQ4 nevet kapta meg. Aztán idén május 7-én, az ISON üstökös egyik felfedezője, Artyom…..
Először is tessék megnézni a fenti videót! Ez a vasárnapi Super Bowl félidei show-ja, ahol Bruno Mars szórakoztatta a közönséget, közjátékként egy teljesen értelmezhetetlen Red Hot Chili Peppers-szerepléssel. Az utóbbi valahol középtájon van, és az előzetes pletykákkal…..
EligorDoky 2014.02.05 00:53:32
@thelizardking: Megnyugtatlak sem BM sem a RHCP nem kapott ezért egy kurva petákot se. Az NFL nem fog azért senkinek fizetni, hogy betolja a bőven 100 millió feletti amerikai orra elé. És akkor a világ többi részéről nem is beszéltünk
Az Aldiban azt állítják, hogy az egységár csak tájékoztató jellegű, ezért nem akarták odaadni naiv ügyfélnek 96 forintért a 125 forintos Túró Rudit. Pedig nem létezik tájékoztató jellegű ár, egyszerre több ár esetén a legolcsóbbal kell számolni: Rendszeresen járok az…..
Tatár Csillának nagyon bejön Mila Kunis, harsogja a mai Bors! Leszbikus ábrándozások reményében ide kattintson! Becsajozott Az ének iskolája nyertese, Farkas Zsolti! - ez a mai vezető hír a Blikkben. A bulvárlap úgy tudja, a mindössze 14 éves tinisztárt műsorbéli…..